עבור לתוכן

מי יכול להסביר לי למה התוכנות האלה שואבות כל כך הרבה זכרון?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה אימיול או SABABADC שואבות כל כך הרבה זכרון כד כדי כך שאני לא יכול לפתוח אתרים ותוכניות כמו שצריך למה זה מאט לי את כל המחשב והאם יש משהו שיקטין את האטת המערכת עקב התוכנות הנ"ל

פורסם

שלח אימייל למפתחים של התוכנות האלה ..

לפי דעתי (קרוב לוודאי שאני טועה ) זה בגלל של כל הקטע של ה"שיתוף" .. מה שקורה שכל הרוחב הפס שלך הולך לתוכנה והאינטרנט חנוק

ובגלל הכובד של כל הדברים שאתה מוריד בו זמנית .. קשה למחשב לעכל את כל העניין

במיוחד אם זה מחשב לא הכי חזק .. והוא עושה דברים אחרים באותו זמן ... צריך כמויות אדירות של זיכרון בשביל התוכנות האלה ..

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי לא כזה חלש פשוט נראה לי שלא צריך לשתף יותר מדי וגם לא להוריד יותר מדי הורדות בו זמנית אימיול למשל בזמן האחרון גם לא זזה וגם תוקעת את המחשב סתם ....SABABADC תוקעת את האמא של המחשב אבל מוריד במהירות של הרוחב פס ביום אחד הורדתי 14 ג'יגה שזה לא יאמן בכלל ...לא נשמע הגיוני

פורסם

אתה מגביל את ה UPLOAD בתוכנות האלו?

פורסם
  • מחבר

לא לא מגביל כי הבנתי שכמה שאתה משתף יותר ככה זה מוריד יותר מהר ....יעני אתה אומר חארטה ??

פורסם

לא, אני אומר שזה הסיבה שהאינטרנט שלך לא זז בזמן שהתוכנות רצות.

פורסם

לא לא מגביל כי הבנתי שכמה שאתה משתף יותר ככה זה מוריד יותר מהר ....יעני אתה אומר חארטה ??

בידיוק ההפך, אם אתה מעלה על מקסימום אז האינטרנט שלך לא זז וזה גם מוריד קצת יותר לאט (!)

פורסם
  • מחבר

טוב אם אני מבין נכון לא לשתף, או לשתף ופשוט לא לשים את הפונקציה שיש לי שם העלעה על 13 כמו שהיא נמצאת עכשיו לשים למשל על 5 ???

פורסם

תשים על חצי מהקצב העלאה שלך , למשל לי יש 19 העלאה אז אני שם את זה על 8-10 וזה לא מפריע לאינטרנט...

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק יש לך 19 ואצלי 13 ???

פורסם

בגדול:

א. לא כדאי להריץ יותר מתוכנת P2P אחת ביחד.

ב. בתוכנות כמו EMULE לא אוהבות להיות מתחת ל 10, אז אתה מוריד תוכנה NETLIMITER ומגביל אותם שם לכמה שאתה רוצה, ובתוכנה EMULE עצמה אתה לא שם הגבלות בכלל.

ג. ההמלצה היא להגביל את ה UPLOAD ל 6 - 8 בד"כ, תלוי בעומס על הקו.

פורסם

איך בדיוק יש לך 19 ואצלי 13 ???

זה תלוי בחבילה... יש לי 1.5 של HOT... (לHOT יש קצב העלאה יותר מהיר מADSL)

כמובן גם יש חבילה של 56 העלאה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

חצי זה סתם נסחף ואתה משתף פחות (באימיול לדוגמא זה חסרון, בדיסי אני לא יודע עד כמה המהירות שיתוף משפיעה, זה יותר הנפח תיקיות שאתה בוחר לשתף),

כל מקרה לדוגמא אם יש לך חיבור 1.5 רגיל (קצב העלאה מקסימלי 12-13), אתה יכול להגביל ל8 בערך, ואז הגלישה לא נפגעת, אבל כמובן אל תצפה לחרוש על האינטרנט מכל הכיוונים...

בקשר לאיטיות של המחשב (אצלי זה מתבטא יותר בדיסי מאשר באימיול (הפרויקט המקורי)), זה בגלל הניצול הגבוה של הזיכרון, הרבה פחות של המעבד.

עריכה:

עכשיו שאני רואה את התגובה של אייסברייק זה מזכיר לי, הסבבה דיסי הישראלית לא אוהבת את נטלימיטר, אז או שתחליף לקליינט דיסי אחר, או שתוריד תוכנה חלופית לנטלימיטר...

פורסם

^^

או שבמקום כל זה, שישתמש בביטורנט?

תראה כמה זה מוריד עם החבילה הכי זולה של HOT

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב שעם הסבבה די סי אין מצב לגלוש בכלל במיוחד אחרי כמה שעות של הורדה תשכח מהמחשב ואם אני לא טועה יש לי uploade 16 נראה לי ...אני ב-012 גם 1.5 תשתית דרך HOT ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים