עבור לתוכן

אודה לכם על כל עזרה בנושא - טעינת IPOD

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire .

הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 .

כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר.

השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים):

1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ?

2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה:

http://theistore.com/ezpower.html , כלומר לחבר את האייפוד ישירות לחשמל;

או לקנות מתאם כזה לחשמל דרך ה-FireWire:

http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=52&products_id=358

3) אם אני רוכש מטען חיצוני (אחד מאלה שציינתי כאן, אשמח להמלצה בנושא) - אפשר יהיה להעביר שירים לאייפוד דרך ה-USB שברשותי (גרסא 1.1)?

4) או לחלופין האם כדאי לרכוש כרטיס FireWire למחשב. ההתלבטות היחידה שלי לגבי הכרטיס הזה - האם חיבור האייפוד למחשב דרך ה-FireWire יבטיח לי שאפשר יהיה להטעין את האייפוד דרך המחשב??

תודה -רבה- לכל מי שיעזור לי בנושא !!

פורסם

1. נראה לי שאמורה לעבוד...

2. מומלץ שיהיה לך מטען, למקרה שאתה נוסע לאנשהו ותרצה להטעין.

3. אפשר להעביר שירים דרך USB 1.1, פשוט זה יהיה איטי (1.5MBs)

4. מה שבטוח שעם כרטיס FW או כרטיס USB2 (יש זולים ב50-60ש"ח) תרוויח העברת נתונים יותר מהירה מUSB 1.1.

פורסם

כמו שציינו מעלי, הבעיה שלך היא לא רק הטעינה, אלא גם העברת נתונים איטית במיוחד, ממליץ בחום על כרטיס PCI.

תתחדש על הפוד (:

פורסם
  • מחבר

וואו =)

תודה לכל המגיבים המהירים..

האם יש טעם לרכוש כרטיס FireWire למחשב? האם אפשר להיות בטוח שזה יטעין לי בוודאות את האייפוד דרך המחשב?

ובלי קשר ראיתי אם אני לא טועה שהאייפוד דור 5 (עם הוידאו) כבר לא משתמש בטכנולוגיה FireWire (די מוזר אגב).. אז אולי אין טעם , במחשבה לעתיד.

פורסם

רק תרוויח עם כרטיס FW\USB2, הטענה בטוח תקבל.

במכשירי הIPOD החדשים (נאנו ודור5) אין בקר FW, זה נעשה בשביל הקטנת המכשיר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..והאם אני יכול להיות בטוח שה-USB 2.0 זה גם יציאה עם HIGH-POWER כמו שה-IPOD דורש??

ובלי קשר - אשמח לקבל כאן קישור/המלצה לאיזה נושא שהתקיים כאן בעבר, או למאמר כלשהו, על הנגנים מהדור החדש (עם הוידאו) והשוואה - מה עדיף - IPOD, IRIVER או בכלל ה-ZEN של קריאטיב. לפי חיפוש קצרצר שערכתי בנושא אפשר להבין בקלות שהדעות חלוקות לגמרי ולא תתקבל שום הסכמה בחיים בין מספר גבוה של אנשים בנושא.. אבל בכל זאת כל עזרה תתקבל (הדוד מגיע בעוד כחודשיים מארה"ב ואשמח לקבל ממנו גאדג'ט חדש =)

או שנגיד עדיף משהו כמו DVD נייד =)

פורסם

אכן USB 2.0 יתן לך HIGH SPEED \ HIGH POWER כמו שה IPOD דורש

ולדעתי מיותר לחפש תגובות \ המלצות כי כמו שאמרת לרוב האנשים פה אין רק המלצה אלא בדרך כלל גם שנאה לשאר הנגנים שמתחרים בהמלצה שלהם,

ככה שלהקשיב לפאנבויז או לסתם משתמשים לא מומחים יהיה רעיון חלש...

מטופש לנצל את הגיחה של דוד שלך למטרת MP3 שכבר יש לך,

הרי לא תקבל שום שינוי, מסך צבעוני זה טוב ויפה אבל לא שימושי לפי דעתי, התמונות והסרטים מוצגים במסך קטן שלא יאפשר הנאה, לדעתי זה סתם עוד גימיק שימאס אחרי חודש, ואם תסתכל על חצי הכוס הריקה, הנגן ניהיה מכוער בטירוף ובמימדים שכבר הופכים אותו להרבה פחות קומפקטי.

נגני DVD ניידיים מגיעים עם המון אופציות, ממשק נוח, שלט, והכי חשוב מחירים אטרקטיביים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

אז אתה אומר בעצם שהאייפוד לא נטען לי דרך המחשב רק בגלל שה-USB שלי הוא 1.1 ? ואם אני אחליף זה ישתנה??

ומצד שני אפשר יהיה להעביר שירים דרך המחשב אם האייפוד יהיה טעון דרך החשמל?

פורסם

בקשר לבעיה של הטעינה, אין לי מושג כי עד כמה שידוע לי ה 1.1 וה 2.0 מוציאים אותו מתח, תחכה לתשובות נוספות

בקשר להעברה, כן, אתה יכול לטעון את המכשיר דרך הקיר, ואחר כך להעביר דרך המחשב, אבל להעביר שירים במהירות של USB 1.1 זה פשוט סיוט!

פורסם

נסה לחבר את ה IPOD ישירות למחשב בחיבור האחורי שלו, לא מקדימה, וגם לא לחבר אותו דרך HUB או דברים כאלו, אלה הכי ישיר שאפשר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם על העזרה,קודם כל אני אנסה להטעין את המכשיר עם מטען לחשמל שאני הולך לקנות..

ואח"כ אפרסם כאן מה קרה.

בכל מקרה, מישהו יכול להמליץ על כרטיס USB 2.0 עם או בלי FIREWIRE ? (שיהיה בוודאות HIGH-POWER).

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים