פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אני צריך ליצור דיסק (או דיוידי כדי שיכנס הכל) שיהיה לו תפריט עם 3 מערכות הפעלה1. XP2. LINUX3. MAC OS 10 (אמרו לי שאת מאק 10 אפשר להתקין על מחשב שהוא לו אפל זה נכון?)והמשתמש יבחר ויתקין איזה שהוא רוצהעכשיו אם אני לוקח דיסק של ווינדס (מקורי , מקורי) מעתיק את כל התוכן שלו לתוך תקיה על המחשב שלימוריד איזה גרסא של לינוס גם לתוך המחשב שלימעתיק את MAC 10 (מקורי) למחשב שליואז משתמש בתוכנה ליצרית תפריטים פשוטה כדי ליצור תפריט הכי פשוט שיש עם 3 כפתוריםוכל כפתור יפעיל את ה SETUP.EXE של המערכת הפעלה שלוזה אפשרי?כאילו זה יעבוד?נ.באני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה שמתי פה כי אני מתאר לעצמי שאם זה לא כמו שאני אומר אז אולי יש איזה תוכנה שעוזרת או משהו כזהתודה מראש לעוזריםטל
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים א. MAC OS תעבוד רק על מחשבי מקב. אי אפשר להתקין את חלונות ככה אם זה חוקיג. אפשר להתקין את חלונות ככה אם זה לא חוקיד. אפשר להתקין לינוקס ככהה. תפריטים כאלו צריך לתכנת לבד או בעזרת תוכנה.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר חלונות אי אפשר להתקין עם זה חוקי אבל אפשר עם זה לא חוקי?? אני לא ממש אכפת לי עם מערכת ההפעלה תעבוד או לא זה פרויקט גמר המרצה רק בודק שהוא מתחיל להתקין וזהו! זה רק צריך לפתוח את ההתקנה ולהתחיל להתקין אחרי זה הוא יסגור את זה ויעבור למרכת הפעלה הבאה הרשימה אני יודע ליצור תפריט עם כפתור שמריץ קובץ מסוים אבל השאלה שלי היא האם זה נעשה כמו שאמרתי בפוסט הראשון? (לשים כל מערכת בתקיה נפרדת ואז ליצור תפריט עם 3 כפתורים שמריצים את ה SETUP.EXE של כל אחד) דרך אגב תודה על העזרה
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים שאלה טובה, מערכת XP היא דיסק bootble אז אם תשים אותה בתוך תיקייה היא לא תעלה במצב בוט, אני דיי בטוח שהדבר אפשרי (לא בטוח לגבי MAC) אבל לא יודע איך בדיוק לבצע.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר תאמת המרצה אמר 3 מערכות הפעלה1 ווינדוס2 לינוקסוהשלישית הוא לא אמר אז אני שמתי לעצמי מאק אז אתה אומר שאם אני עושה בוא נגיד דיסק עם רק 2 (ווינדוס ולינוקס- עזוב רגע את מאק) זה אמור לעבוד נכון?
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים שמע, אני רואה שיש לך צורב DVD, הדבר הכי פשוט זה לנסות, פשוט גרור את שתי מערכות ההפעלה ותנסה (עזוב כרגע את התפריט, רק תראה אם הדבר בכלל אפשרי).תשתמש ב DVDRW שלא יילך לך סתם דיסק.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר כן הבעיה היא שעדיין לא השגתי לינוקסאני מחפש עכשיואני לא יודע איזה להורידSUSE זה טוב? זה גיגה שלם החרא הזה!!
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים חפש בגוגל MULTI BOOT CD או MULTIBOOT CD (או DVD במקום).בכל מקרה, אפשר להריץ MAC OS X הכי חדש גם על PC רגיל, אם כי לא בדרכים חוקיות (עדיין לפחות).
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים חפש בגוגל MULTI BOOT CD או MULTIBOOT CD (או DVD במקום).בכל מקרה, אפשר להריץ MAC OS X הכי חדש גם על PC רגיל, אם כי לא בדרכים חוקיות (עדיין לפחות).את הכי חדש 10.4.4 אי אפשר להריץ על PC. הEFI או10.4.4 עוד לא פוצחו ככה שרק 10.4.3 בילד 8F1111 הוא האחרון שיעבוד על PC.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר ויש איזה דרך להשיג אותו? חוץ מלקנות? אני מוכן לחתום על חוזה שאני רק ישתמש בעותק לפרויקט שלי :lol: אין איזה דמו או משהו כזה?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים MAC OS X ? אתה יכול או לקנות (וכמובן שזה מתאים רשמית רק למחשבי APPLE) או... דמו למערכת הפעלה ??
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר לא יודע איזה בטא או משהו כזה להורדהזה לא צריך להיות מלאאני רק צריך להראות למרצה שזה מתקין זה אפילו לא מעניין אם זה גומר את ההתקנה או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.