פורסם 2006 בינואר 1919 שנים לפני כמה ימים נירשמתי לאתר טורנט-ליץ' ההורדה הראשונה שלי הייתה הסרט הטיסה שהוא יחסית ישן והוא ישר התחיל להוריד לי על מהירות 100העלתי ג'יגה ומשהו לאחר שהורדתי סרט של 700 מגה.הבעיה היא שעכשיו התחלתי להוריד את הסרט " בנעליה " והתוכנה בקושי מצליחה לעבור את ה- 10 ק"ב( אני משתמש עם BitLord ) תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים טוב תראה איזה סרטים אתה מוריד....חחח... סתם בטח פשוט אין מספיק מקורות...תראה איך אני מוריד בחבילה של 1.5 [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר זה לאחותי ! כבר חודש היא משגעת אותי לסרט הזה ... איך שמחתי לפני יומיים שראיתי שיצא DVD-Rip ויש לסרט מקורות ( 314 seeders ו- 95 leechers )
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר זה מעצבןןןניסיתי הארי פוטר וגם בקושי מורידואת הסרט שאתה הורדת הוא מוריד לי בערך על 70 בערך ...אז איפה יכולה להיות הבעיה ? כי סרט ישן בהרבה מ Boy Eats Girl הוא מוריד לי במהירות גבוהה יותר
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים זה מעצבןןןניסיתי הארי פוטר וגם בקושי מורידואת הסרט שאתה הורדת הוא מוריד לי בערך על 70 בערך ...אז איפה יכולה להיות הבעיה ? כי סרט ישן בהרבה מ Boy Eats Girl הוא מוריד לי במהירות גבוהה יותר אתה עשית שינויים כמו פיירוואל מאז שהורדת ב 100 ?
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים תבדוק שה-Ratio שלך סביר.אגב, אם מהירות העלאה שאתה מעלה בה קרובה למקס' שהאינטרנט שלך יכול להציע זה מוריד גם את מהירות ה-Downloading פלאים.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים זה מעצבןןןניסיתי הארי פוטר וגם בקושי מורידואת הסרט שאתה הורדת הוא מוריד לי בערך על 70 בערך ...אז איפה יכולה להיות הבעיה ? כי סרט ישן בהרבה מ Boy Eats Girl הוא מוריד לי במהירות גבוהה יותר אסור להוריד סרטים. ננעל. קרא בבקשה את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.