עבור לתוכן

אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו +פרטים

Featured Replies

פורסם

אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו

יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP

פורסם

בלתי אפשרי , מהירות BUS היא מהירות האפיק -כלומר המשתנה שמשפיע על כולם לא רק על מה שאתה רוצה דוגמא:

מכפלת מעבד * BUS=733

5*133=733

אין אפס שינית את הבס

5*150=750

וכו

אם אתה רוצה לשפר את ביצועי המעבד מבלי לשנות את שאר חקלי המחשב עליך לפרוץ את המכפלה יש

6*133=800

אבל WHAT EVER U DO CHANGING THE BUS WILL EFECT THE PPCI RAM AND ALL THE PARTS ON THE BOARD

מומלץ לוותר על אובר קלוקינג בשיטה הזאת

GOVNER_T.S.Y

פורסם

בלתי אפשרי , מהירות BUS היא מהירות האפיק -כלומר המשתנה שמשפיע על כולם לא רק על מה שאתה רוצה דוגמא:

מכפלת מעבד * BUS=733

5*133=733

אין אפס שינית את הבס

5*150=750

וכו

אם אתה רוצה לשפר את ביצועי המעבד מבלי לשנות את שאר חקלי המחשב עליך לפרוץ את המכפלה יש

6*133=800

אבל WHAT EVER U DO CHANGING THE BUS WILL EFECT THE PPCI RAM AND ALL THE PARTS ON THE BOARD

GOVNER_T.S.Y

מה?!

פורסם

מכפלת מעבד * BUS=733

5*133=733

אין אפס שינית את הבס

5*150=750

וכו

6*133=800

GOVNER_T.S.Y

מה?!

אם הבאס הוא 133 ומהירות המעבד היא 733 אז המכפלה היא 5.5 ולא 5(פעולת חילוק פשוטה).

במעבדי ה-P3,4 של אינטל אי-אפשר "לפרוץ" את המכפלה ככה שהדרך היחידה היא לעלות את מהירות האפיק בשביל לעשות O/C.

עדיף לעלות את מהירות האפיק מאשר את המכפלה(במעבד AXP למשל) בגלל שאז הזכרון יעבוד יותר מהר ותקבל רוחב פס יותר גדול כנ"ל עם ה-AGP, השיטה כן מומלצת בינוגד למה שאמרת, תמיד אפשר לעלות בכמה Mhz בודדים ולעשות מבחני יציביות.

פורסם

מה בקשר לנעילה של ה PCI/AGP ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים