עבור לתוכן

שאלת ביצועים , gf 7800gt

Featured Replies

פורסם

הי

עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt.

כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ?

(ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 )

כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

פורסם

זה סביר? זה המון :o

פורסם

תוצאה טובה מאודדד

פורסם
  • מחבר

אני שמח לשמוע :xyxthumbs:

סוף סוף אוכל להנות ממשחקים חדישים בלי להוריד לרזולוציה של 800x600 (היה לי radeon 8500 שכבר כל המשחקים גדולים עליו בכמה מידות)

פורסם

כמה ראם יש לך?

למה אני מקבל 6800 בקירוב

(ראה מפרט בצד)

פורסם

קצת נמוך שלי מוציא ב2005 7474, מפרט בצד.

פורסם
  • מחבר

יש לי 1 GB זכרון (CL3 ולא מוכנים לעבוד ב-dual)

מה גם שבטוח שהדרייברים הם לא הגרסה האחרונה כי הם הדרייברים שהגיע עם הכרטיס ,אולי שם נעלמות לי איזה 100 ,150 נקודות.

חוץ מזה שהביוס שלי לא בתצורה אופטימלית (לא היה לי זמן לעבור על כל הדברים)

ד"א אני מריץ את 3dmark 2005 על ה-default מכיוון שהוא בגירסת demo,ואתם ?

פורסם

הי

עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt.

כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ?

(ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 )

כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

רק מוכיח לך ש-3800+ ותוכנה שלא תומכת בטכנולוגיית מעבדי כפולי הליבה מהווה צוואר בקבוק עצום. בעקרון בלי OC בכלל היית אמור לקבל 6750 בערך (האוסי למעבד) ועם OC ממוצע ל-7800GT (בין 440 ל-450) היית צריך לקבל בכלל 7400 לפחות. בקיצור 3800+ כפול ליבה בזמן הקרוב (לפחות חצי שנה-שנה הקרובים) זה סתם דבר לא משתלם וטיפשי לקנות, מה שבפורום הזה ממליצים יותר מידיי פעמים עליו למשחקים :bash:

פורסם

דיי להיות כזה Fool..

הצוואר בקבוק שאתה מדבר עליו הוא בכלל לא עצום.

הבעיה העקרית שבגללה הוא קיבל ציון נמוך שכזה היא שאין לו דואל בזכרונות ובנוסף שהוא לא משתמש בדרייברים האחרונים.

בעיקרון 7800GT מקבל 7K~, שלי בא עם OC מהמפעל ומקבל 7.3K~.

הצוואר בקבוק ה"עצום" שהמצאת הוא לא כזה גדול ומשמעותי כמו שאתה מתאר..

ואם אתה רוצה לקנות מעבד מבלי לחשוב על העתיד אתה טיפש.

פורסם
  • מחבר

עידן , אין לי בעיה עם מה שאתה אומר מכמה סיבות

1. אני מחליף מחשב פעם ב-4 שנים בערך ובמשך הזמן הזה אני בטוח שתמיכה בכפולי ליבה יהיה נפוץ מאד.

2. הפרש המחירים בין ה- 3800+ ואחיו הכפול ליבה קטן יחסית.

3. זה לא לחוץ לי לקבל את התוצאה הכי טובה האפשרית כל עוד משחקים יעבדו לי באופן טוב (אני בטוח שהם יהיו בסדר גמור)

4. אני מאמין ש-nvidia יוציאו בקרוב דרייברים שעושים שימוש בכפולי ליבה כי הם לא רוצים לפגר אחרי ati.

פורסם

דיי להיות כזה Fool..

הצוואר בקבוק שאתה מדבר עליו הוא בכלל לא עצום.

הבעיה העקרית שבגללה הוא קיבל ציון נמוך שכזה היא שאין לו דואל בזכרונות ובנוסף שהוא לא משתמש בדרייברים האחרונים.

בעיקרון 7800GT מקבל 7K~, שלי בא עם OC מהמפעל ומקבל 7.3K~.

הצוואר בקבוק ה"עצום" שהמצאת הוא לא כזה גדול ומשמעותי כמו שאתה מתאר..

ואם אתה רוצה לקנות מעבד מבלי לחשוב על העתיד אתה טיפש.

טוב, אני רואה את "המומחים" פה שוב משגעים אותי. כשאתה אומר "עתיד" אתה לא קולט שהכוונה שנה-שנתיים לפחות עד שזה יכנס מספיק חזק לשוק בשביל להיות משתלם - ואז כבר ה-7800GT גם ככה לא יחשב מספיק חזק. עדיף לקנות כיום מעבד חד-ליבתי חזק ב-2000 ש"ח מאשר דו-ליבתי חלש מאוד כדי שתהנה לפחות גם בזמן הקרוב. וזה שאתה אומר "לא משפיע" אז סבבה. בכלל, זה שאתה מסתמך על תוכנה אחת רק מטעה את כולם. תריץ תוכנות כגון Aquamark3 ואפילו את הבנצ'מארק שיש ל-F.E.A.R, תשווה תוצאות בין חד ליבה ולבין כפול ליבה ואז תראה שאתה טועה שצוואר הבקבוק הזה לא משפיע - וב-ג-ד-ו-ל!

פורסם

עידן , אין לי בעיה עם מה שאתה אומר מכמה סיבות

1. אני מחליף מחשב פעם ב-4 שנים בערך ובמשך הזמן הזה אני בטוח שתמיכה בכפולי ליבה יהיה נפוץ מאד.

2. הפרש המחירים בין ה- 3800+ ואחיו הכפול ליבה קטן יחסית.

3. זה לא לחוץ לי לקבל את התוצאה הכי טובה האפשרית כל עוד משחקים יעבדו לי באופן טוב (אני בטוח שהם יהיו בסדר גמור)

4. אני מאמין ש-nvidia יוציאו בקרוב דרייברים שעושים שימוש בכפולי ליבה כי הם לא רוצים לפגר אחרי ati.

אני משער לעצמי שהמחשב לא ישמש אותך רק למשחקים. אדם שהוא גיימר רציני כיום יעדיף שלא לנטוש ביצועים במשחקים למען ביצועים במולטי טאסקינג.

פורסם
  • מחבר
אני משער לעצמי שהמחשב לא ישמש אותך רק למשחקים

נכון מאד.

פורסם

נכון מאד.

בכל מקרה, תמיד מומלץ גם "למשתמש המתחיל" לעשות OC עם יחסי זכרונות 1:1 עד בשביל לנצל לפחות את הזכרונות. כל 10Mhz לזכרונות גם יעלה לך את הביצועים עם תוכנות שעובדות ברקע ככה שזה באמת מומלץ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עדכון ...

לאחר התקנת הדרייברים האחרונים התוצאה 6800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים