עבור לתוכן

קיבלתי היום מנילה ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי.

יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור.

יש לי שאלות על 2 אפשרויות:

1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה?

2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?

פורסם

בשביל הספינות טילים אתה צריך לעבור גיבוש של 3 ימים.אני הייתי בגיבוש הזה בחיפה וזה די קשה אבל חוויה.

פורסם
  • מחבר

קראתי בחוברת על זה אני לא שואל איך מגיעים או אם זה קשה אני שואל על התפקיד עצמו אם למישהו יש נסיון או שמע ממישהו עם נסיון.

פורסם

אם יש לך את אותה המנילה שיש לי ,אמור להיות לך שם גם לוחם חילוץ והצלה, מישהו יודע משהו על זה?

פורסם

בשביל הספינות טילים אתה צריך לעבור גיבוש של 3 ימים.אני הייתי בגיבוש הזה בחיפה וזה די קשה אבל חוויה.

הגיבוש הוא יומיים והוא אחד הקלים הקיימים

פורסם

"לוחם איסוף" .. ? חחחח

זה לא ממש קרבי (תלוי מאוד בגזרה).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת עוד קצת מידע על התפקיד?

פורסם

אם יש לך את אותה המנילה שיש לי ,אמור להיות לך שם גם לוחם חילוץ והצלה, מישהו יודע משהו על זה?

נשמע כמו 669...

פורסם

נשמע כמו 669...

אם זה היה 669 הוא היה צריך לדעת מזה

עוברים גיבוש לפני שלוקחים אותך לזה

פורסם

חחח 669 במנילה... אתה חמוד אתה, טוב שלא אמרת ששאלו אם אתה רוצה להיות רמטכל.

ל 669 מגיעים דרך יום סיירות, או נפילה מקורס טייס או מה שלא יהיה זה צריך להיות ברמה, תיהיה בטוח שלא כתוב לך במנילה לגבי זה.

פורסם

הכוונה ב"לוחם איסוף" היא בדרך כלל לתצפיתנים של מוד"ש.. יש מקומות שבהם הם יושבים כל היום ומשחקים פלייסטיישן, ויש מקומות שבהם הם יוצאים למארבים.

והכוונה ב"לוחם חילוץ והצלה" היא ליחידת החילוץ של פיקוד העורף - שלוש שנים של שמירות ואבט"שים (ופעם בשנה לפרק בניין שהתמוטט).

פורסם

חחח 669 במנילה... אתה חמוד אתה,

תודה, גם אתה.

אמרתי שזה נשמע בדיוק כמו, לא אמרתי 669, כי חילוץ והצלה זה באמת נשמע כמו 669.

אגב אני לקראת גיבוש שממנו אני הולך להגיע (לרדת) ל 669...לפחת זאת התוכנית :), נראה כמה רחוק אני יגיע :-\

שאלה- מתי שולחים מנילות? רק אחרי הגיבושים וכל המבחנים?

פורסם

אני מניח שעניין חלוקת המנילות (שאלון העדפות) הוא דומה לעניין חלוקת הצווים (צו ראשון).

יש מספר מועדים בשנה בהם (לפי נותנים מסויימים בצבא) נשלחים לחלק מהאוכלוסיה שעומדת להתגייס המנילות / צו ראשון.

זה לא עסק פרטני. אם תשאל כמה חברים, תגלה שהרבה גם קיבלו מנילות איתך.

אתה קיבלת מנילה יח"ש (יחידות שדה) - קרבית, נכון?

גם אני קבלתי... :-\

ממש לא מעוניין ללכת לאף אחד מהמקומות האלה. לפחות יש לי 2 קורסים במודיעין שמויינתי אליהם

ונשאר לי רק לעבור תחקיר ביטחוני, נקווה לטוב.

(אה..וגם יש לי גיבוש טייס...אבל זה אני צריך לחשוב אם זה הכיוון שאני רוצה ללכת כבר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים