עבור לתוכן

שאלה בקשר להוצאת יחידת הקירור של מעבד P3 800MHZ Socket 370

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה להוציא ת'יחידת קירור סטוק של המעבד שלי ושמתי לב שאפשר בטעות לשבור את הפלסטיק בצד של הסוקט(זה שמחזיק את היחידת קירור)

כמו בתמונה פה איפה שהמברג מצביע עליו...

P1010121.JPG

ראיתי לא פעם אחת ולא פעמיים אנשים ששוברים את הסוקט בגלל זה ורציתי לדעת אם יש איזה דרך להוציא את זה בלי שזה ישבר או ינזק איכשהו כי זה נראה ממש עדין...

תודה לעוזרים!

פורסם

לשבור סוקט כשמוציאים קירור?

את זה דווקא לא ראיתי

בכל מקרה, יש תופסן באמצע עד כמה שאני רואה

כמובן שצריך להוציא אותו קודם

פורסם

מה שאני עשיתי זה ככה (אחרי הרס של לוח או שניים עם המברג...אבל שבירת סוקט? איך?:S)

לוקח מברג שהוא קצת יותר קטן ככה שלא יחליק

לוחץ בכוח דיי ניכר עד שהקליפס יורד קצת למטה ואז כאילו מושך את הראש של המברג אליך...אצלי זה עובד...מומלץ גם להוריד את המאוורר שלא יפריע לחופש התנועה שלך...

אגב אתה צריך להפעיל כוח בכיוון ההפוך בשביל לשבור את התושבת...וזה כבר ממש אידיוטי.

פורסם

תבדוק אם בצד השני של הקליפס שמתחבר לסוקת יש מגרעת אליה ניתן לנעוץ את המברג, בדרך כלל יש, ואז בלחיצה למטה והצידה הקליפס צריך להשתחרר ללא שום סכנה לתפסן.

פורסם
  • מחבר

תבדוק אם בצד השני של הקליפס שמתחבר לסוקת יש מגרעת אליה ניתן לנעוץ את המברג, בדרך כלל יש, ואז בלחיצה למטה והצידה הקליפס צריך להשתחרר ללא שום סכנה לתפסן.

אתה יכול להראות את זה בתמונה כי לא ממש הבנתי...

ולא התכוונתי לשבור סוקט.. הכוונה לשבור ת'תופסנים בצדדים הם ממש עדינים...

והיחידת קירור אמורה להיות דבוקה למעבד? או שאני צריך להוציא כל דבר בנפרד...

פורסם

האמתי שאני שברתי סוקט... כנראה שאני מוכשר.. של פנטיום 3 כמובן סוקט 370.. שברתי את הקליפס הימני אבל אז פשוט שמתי דבק טרמי והכל עובד חחחח

אין לי מושג איך שברתי..

פורסם
  • מחבר

האמתי שאני שברתי סוקט... כנראה שאני מוכשר.. של פנטיום 3 כמובן סוקט 370.. שברתי את הקליפס הימני אבל אז פשוט שמתי דבק טרמי והכל עובד חחחח

אין לי מושג איך שברתי..

חחחח הנה הוכחה , מישהו מתנדב לתת פה איזה הסבר עם תמונה או סרטון כזה איך להוציא יחידת קירור של פנטיום 3?

חייבת להיות דרך או איזה מדריך בספר של לוח אם... מישהו ייתן פה איזה הדרכה! :hi:

פורסם

חחחח הנה הוכחה , מישהו מתנדב לתת פה איזה הסבר עם תמונה או סרטון כזה איך להוציא יחידת קירור של פנטיום 3?

חייבת להיות דרך או איזה מדריך בספר של לוח אם... מישהו ייתן פה איזה הדרכה! :hi:

באמת אחת הסכנות זה לשבור את התופסן אבל אל תגזים, זה לא כזה פשוט. תעשה הכול בזהירות ועדינות ויהיה בסדר.

פורסם

עוד לא ראיתי מטומטם שהצליח לשבור את התופסן... סה"כ אתה מכניס את המברג במגרעת (יש בברזל הזה) לוחץ למטה בשביל שהברזל לא יגע בתופסן ותטה את המברג לכיוון המעבד עד שברזל יוצא מהתופסן לגמרי.

פורסם

עוד לא ראיתי מטומטם שהצליח לשבור את התופסן... סה"כ אתה מכניס את המברג במגרעת (יש בברזל הזה) לוחץ למטה בשביל שהברזל לא יגע בתופסן ותטה את המברג לכיוון המעבד עד שברזל יוצא מהתופסן לגמרי.

LOL

הנה מישהו שכן שבר

אין לי מושג איך שברתי..

אבל שבירת התופסנים היה לא נדיר בימי P3 ו- ATHLON XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים