פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שלום לכולם! אני רוצה להוציא ת'יחידת קירור סטוק של המעבד שלי ושמתי לב שאפשר בטעות לשבור את הפלסטיק בצד של הסוקט(זה שמחזיק את היחידת קירור) כמו בתמונה פה איפה שהמברג מצביע עליו... ראיתי לא פעם אחת ולא פעמיים אנשים ששוברים את הסוקט בגלל זה ורציתי לדעת אם יש איזה דרך להוציא את זה בלי שזה ישבר או ינזק איכשהו כי זה נראה ממש עדין... תודה לעוזרים!
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים לשבור סוקט כשמוציאים קירור?את זה דווקא לא ראיתיבכל מקרה, יש תופסן באמצע עד כמה שאני רואהכמובן שצריך להוציא אותו קודם
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מה שאני עשיתי זה ככה (אחרי הרס של לוח או שניים עם המברג...אבל שבירת סוקט? איך?) לוקח מברג שהוא קצת יותר קטן ככה שלא יחליק לוחץ בכוח דיי ניכר עד שהקליפס יורד קצת למטה ואז כאילו מושך את הראש של המברג אליך...אצלי זה עובד...מומלץ גם להוריד את המאוורר שלא יפריע לחופש התנועה שלך... אגב אתה צריך להפעיל כוח בכיוון ההפוך בשביל לשבור את התושבת...וזה כבר ממש אידיוטי.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים תבדוק אם בצד השני של הקליפס שמתחבר לסוקת יש מגרעת אליה ניתן לנעוץ את המברג, בדרך כלל יש, ואז בלחיצה למטה והצידה הקליפס צריך להשתחרר ללא שום סכנה לתפסן.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר תבדוק אם בצד השני של הקליפס שמתחבר לסוקת יש מגרעת אליה ניתן לנעוץ את המברג, בדרך כלל יש, ואז בלחיצה למטה והצידה הקליפס צריך להשתחרר ללא שום סכנה לתפסן.אתה יכול להראות את זה בתמונה כי לא ממש הבנתי...ולא התכוונתי לשבור סוקט.. הכוונה לשבור ת'תופסנים בצדדים הם ממש עדינים...והיחידת קירור אמורה להיות דבוקה למעבד? או שאני צריך להוציא כל דבר בנפרד...
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים האמתי שאני שברתי סוקט... כנראה שאני מוכשר.. של פנטיום 3 כמובן סוקט 370.. שברתי את הקליפס הימני אבל אז פשוט שמתי דבק טרמי והכל עובד חחחחאין לי מושג איך שברתי..
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר האמתי שאני שברתי סוקט... כנראה שאני מוכשר.. של פנטיום 3 כמובן סוקט 370.. שברתי את הקליפס הימני אבל אז פשוט שמתי דבק טרמי והכל עובד חחחח אין לי מושג איך שברתי.. חחחח הנה הוכחה , מישהו מתנדב לתת פה איזה הסבר עם תמונה או סרטון כזה איך להוציא יחידת קירור של פנטיום 3? חייבת להיות דרך או איזה מדריך בספר של לוח אם... מישהו ייתן פה איזה הדרכה!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים חחחח הנה הוכחה , מישהו מתנדב לתת פה איזה הסבר עם תמונה או סרטון כזה איך להוציא יחידת קירור של פנטיום 3? חייבת להיות דרך או איזה מדריך בספר של לוח אם... מישהו ייתן פה איזה הדרכה! באמת אחת הסכנות זה לשבור את התופסן אבל אל תגזים, זה לא כזה פשוט. תעשה הכול בזהירות ועדינות ויהיה בסדר.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים עוד לא ראיתי מטומטם שהצליח לשבור את התופסן... סה"כ אתה מכניס את המברג במגרעת (יש בברזל הזה) לוחץ למטה בשביל שהברזל לא יגע בתופסן ותטה את המברג לכיוון המעבד עד שברזל יוצא מהתופסן לגמרי.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים עוד לא ראיתי מטומטם שהצליח לשבור את התופסן... סה"כ אתה מכניס את המברג במגרעת (יש בברזל הזה) לוחץ למטה בשביל שהברזל לא יגע בתופסן ותטה את המברג לכיוון המעבד עד שברזל יוצא מהתופסן לגמרי.LOLהנה מישהו שכן שברהאמתי שאני שברתי סוקט... כנראה שאני מוכשר.. של פנטיום 3 כמובן סוקט 370.. שברתי את הקליפס הימני אבל אז פשוט שמתי דבק טרמי והכל עובד חחחחאין לי מושג איך שברתי..אבל שבירת התופסנים היה לא נדיר בימי P3 ו- ATHLON XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.