עבור לתוכן

מחפש מצלמה, פרטים בפנים!

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה משהו יקר, איכותי וקטן, לך על הפנסוניק LX1. תכונות נבחרות: 8.4MP, עדשת לייקה 28-112, מייצב תנועה, RAW, מסך LCD 2.5, ווידאו עד 848x480x30.

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה רוצה משהו יקר, איכותי וקטן, לך על הפנסוניק LX1. תכונות נבחרות: 8.4MP, עדשת לייקה 28-112, מייצב תנועה, RAW, מסך LCD 2.5, ווידאו עד 848x480x30.

והחיסרון המאד בולט בתמונות שלה (לצערי) הוא - רעש (!) :-\

http://www.dpreview.com/reviews/panasoniclx1/

לולא הבעיה הזו, סה"כ מצלמה טובה.

אבל במחיר שלה אפשר כבר את ה-S80\S70.

ההסתייגות היחידה היא כי המצלמות הללו משתמשות בסוללת ליטיום ייחודית ובמידה ויוצאים איתה לטיולים זה בעייתי (מספיקה לכ-200 תמונות, עם כיבוי/הדלקה/פלאש...).

ד"א,

התפרסה ביקורת על ה-Kodak EasyShare P880.

פורסם

והחיסרון המאד בולט בתמונות שלה (לצערי) הוא - רעש (!) :-\

http://www.dpreview.com/reviews/panasoniclx1

אז יש רעש. ברמה שלו ב-ISO נמוך אני ממש לא מתרגש מזה, ולא חושב שזה סוף העולם. התמונות מפורטות מאוד, הצבעים טובים, ואת הרעש אפשר להוריד די בקלות במחשב. התכונות האחרות של המצלמה מפצות על נושא הרעש, ואני לא היחידי שחושב כך. אני מאוד ממליץ לך לקרוא את הביקורת של מייקל רייקמן על המצלמה. הוא יודע להפריד בין העיקר לטפל ומסביר היטב מה כל כך טוב בה. רוב בעלי ה-LX1 מסכימים איתו ומאוד מרוצים ממנה.

אני מסכים שעבור מי שרוצה לצלם הרבה במקומות חשוכים ועם אור קיים, הפוג'י F11 תהיה בחירה הרבה יותר טובה. אבל אם הייתי צריך לבחור בין שתיהן, אני מאמין שהייתי הולך על הפנסוניק. היתרונות שלה פשוט יותר גדולים (וגם המחיר בהתאם). בטח שאם הייתי צריך לבחור בינה לכל קאנון אחרת (שאינה DSLR ואינה ה-Pro1) הייתי בוחר בפנסוניק.

כדאי שתעבור על הדוגמאות בביקורת של dpreview על ה-LX1. אני בטוח שתסכים שהאיכות שלהן מעולה, במיוחד אם אתה זוכר איך נראים צילומים בפילם ב-ISO נמוך.

ולגבי הביקורת על ה-P880, כצפוי, מצלמה מעולה עם חסרון אחד: פוקוס איטי. למי שלא מצלם נושאים בתנועה, אני חושב שהיא ה-prosumer הכי טובה בשוק - ביחד עם ה-S9000 של פוג'י.

פורסם

בקשר למה שהתכוונתי עדשה רחבה אני אומר בהשוואה למצלמות הקטנות הכסופות שאני לא אוהב אותם אישית ........

פורסם

38mm זה לא רחב בשום קנה מידה. ואני ממש לא מכיר "מצלמות קטנות כסופות" שמגיעות עם עדשה פחות רחבה. אתה מוזמן לציין שמות של דגמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים