עבור לתוכן

מחפש מצלמה, פרטים בפנים!

Featured Replies

פורסם

אתה די סותר את עצמך פה. מצד אחד, אתה אומר שאתה מעוניין יותר במצלמה עצמה, מאשר במראה החיצוני המושך שלה, אבל מצד שני אתה פוסל מצלמה על סמך מראה חיצוני בלבד["היא פשוטה מדי"... "שראיתי את הסוני הם נדלקו"].

אתה לא יכול לפסול מצלמה מעולה כמו הA610 [שלפי התרשמותי מצרכיי הוריך, תהיה מעולה בשבילכם], רק בגלל שהיא לא נראית לך, אלא אם כן אתה מייחס חשיבות גבוהה מדי[לטעמי] למראה החיצוני, שלרוב לא משנה הרבה.

גם ציינת שאתה מעדיף מצלמה קומפקטית, והקאנון היא די קומפקטית ונוחה לנשיאה, לא כמו הקודאק לדוגמא.

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אבל הקטע הוא שהם מעוניינים להשקיע במצלמה. המצלמה שציינת פשוט זולה מידי. וכן, המראה חשוב אבל יש יותר חשיבות למצלמה עצמה. מצלמה טובה היא מצלמה שהיא גם בעלת תכונות מצויינות וכן גם מראה מיוחד.

אבל יודעים מה? רדו מהקטע של המראה... עזבו באמת! קודם נדבר על מצלמות מתאימות ואחר כך נדבר לאיך שהן נראות... הדבר היחיד שמעניין זה שלא יהיו בסטייל המקצועי.

הצריכה לא תהיה רק להורים אלא גם אני אשתמש בה במידה ואני לא אקנה אחת בשבילי.

וגם הA610 היא לא מצלמה מספיק טובה גם לצילום וידאו לפי מה שקראתי. זה רק אני או שהמסך שלה גם דיי קטן?

פורסם

כן אבל הקטע הוא שהם מעוניינים להשקיע במצלמה. המצלמה שציינת פשוט זולה מידי. וכן, המראה חשוב אבל יש יותר חשיבות למצלמה עצמה. מצלמה טובה היא מצלמה שהיא גם בעלת תכונות מצויינות וכן גם מראה מיוחד.

גם אני רוצה שההורים שלי יגידו לי: המצלמה שבחרת זולה מדיי, אנחנו רוצים ב3000-4000

אבל לא, זה מה שהם אומרים לי באמת:" מה?! אתה השתגעת?! מצלמה ב1600? כסף לא גודל על העצים"

פורסם
  • מחבר

300 דולר זה הסכום הממוצע להשקעה בתאילנד. כלומר, אפשר אפילו יותר. ובארץ זה עולה פי שלוש או פי שתיים אז תחשב לבד...

ל500 דולר בחוץ לארץ הם גם מסכימים כי כנראה ששם זה יעלה איזה 350 דולר בערך...

פורסם

אפילו לא קראת את הביקורות על המצלמה ואת הנתונים שלה ואתה ישר שופט אותה ע"פ תג המחיר שלה.

http://www.dpreview.com/reviews/canona620/

לידיעתך יש לה מסך 2".

והוידאו שלה מאד איכותי :

640x480, 30fps limited by card

פורסם

מכיוון שלא נראה שהתקציב מהווה בעיה, אני משוכנע שהקודאק תהיה הבחירה הכי טובה. היא אולי נראית מקצועית ומרתיעה, אבל אפשר לשים אותה על אוטומט ופשוט להנות מהטווח המדהים והייחודי של הזום שלה. אף אחת מהמצלמות שעלו בדיון הזה לא מתקרבת אליה. לא כמצלמה קלה להפעלה (פרטים בביקורות), ולא כמצלמה לטיולים.

גם המימדים שלה לא כאלה גדולים כמו שאפשר לחשוב כשרואים אותה ללא משהו שייתן קנה מידה:

7575833.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקי אז לאחר שקראתי את הביקורת על הקאנון היא נראת לי מצלמה סבבה ויש מצב שנקח אותה אבל הקטע הוא שאין משהו מיוחד בה... עזבו את זה לבינתיים.

האופציה הראשונה היא הקאנון. מה עוד יש בבקשה?

ובקשר לבורן - אני משוכנע שהיא מצלמה מאוד טובה ואני מאוד מודה ושמח על העזרה שלך אך הם, כפי שאמרת, נרתעים ממנה מעט ומעדיפים משהו יותר קומפקטי במראה. ד"א, קראתי גם את הביקורת על הבורן. :-*

תודה רבה על כל העזרה ותודה מראש.

פורסם

A610 או מינולטה Z5

פורסם
  • מחבר

מצלמה ב1700 שקל? אתה צוחק נכון? אם קונים מחוץ לארץ אז כבר קונים משהו שבארץ עולה מעל 3 אלף שקל.

בכל אופן, תודה, ראיתי שהיא מצלמה טובה אבל זה פשוט לא משתלם... אולי אני אבקש מהם לקנות לי את הקאנון או הZ5 ועוד מצלמה יותר יקרה בשביל שהZ5 תלקח למסעות שבהן יש סיכונים שונים למצלמה. אני לא זורק סתם כסף ואני לא מחפש את ההכי יקר. פשוט לא משתלם לקנות אותה שם, לא בגלל שהיא לא טובה אלא בגלל שאפשר להביא משהו יותר טוב שכמובן יעלה בהרבה יותר אבל זה יעלה אותו מחיר כמו של ה Z5 בארץ.

זה כמו שיתנו לך 50 אחוז הנחה על מוצר כלשהו בחנות בגדים. יש כמה חולצות ואהבת גם כאלה ממש יקרות שעולות 500 וגם כאלה ב300 אבל מה תעדיף לקחת? על מה תעדיף לנצל את ה50 אחוזי ההנחה? על היקר כמובן! זה יותר משתלם לך כי אתה חוסך יותר.

פורסם

יש לי פיתרון בשבילך תקנה שתי Z5 או שתי קנון ותתרום לי אחת מהם , סבבה?

פורסם

גבר אתה יודע איזה מצלמה אתה יכול לקנות בתאילנד ב500 דולר ??? משהו מטורף רק תזכור את השם של הקניון הזה פנתאי פלאז'ה זה קניון בבנקוק 5 קומות רק מכשירי חשמל ומחשבים כל מכשיר חשמלי שאתה רוצה ולא רוצה דברים שלא ראית וגם לא תראה יש שם, מחשב נייד של סוני משהו אליפות אתה קונה שם ב3000 שח ויש שם מצלמות סוף גם המקום פחות או יותר אמין בהשוואה למקומות אחרים כי הרוב בתאילנד זיופים והכי חשוב אל תשכח שאנחנו ישראלים הכי חשוב להתמקח על המחיר ...יש 3 מצבים או שאתה מתמקח והם משתכנעים, או שאתה מתמקח משחק אותה הולך והם קוראים לך מיסטר מיסטר גיוו מי מור מראים לך את המחיר על מחשבון כיס ,או שהם מתעצבנים וצועקים לך ישראלי קמצן ותאמינו לי הם לא רק תחמנים הם מדברים עברית יותר טוב מאיתנו אז תגיד להורים שלך שיזהרו כי הם נוסעים לארץ הזיופים ולבית הבושת הגדול בעולם אתה מגיע למצב שבא לך על מוכרת במק דונלדס שם אתה שואל אותה מתי היא מסיימת לעבוד אומרת לך עוד חצי שעה אתה מחכה שם לוקח אותה ואת השאר 1+1 ,טוב בקיצור הלוואי עלי לחזור לשם תגיד להם שיביאו לי איזה חפיסת סיגריות LM מנטול שרק שם יש דבר כזה...חחחחחחחחחחח

פורסם
  • מחבר

חחח כן הם נוסעים עם אנשים שמכירים את האיזור...

בקניון אני יודע שהם רושמים לך מחיר במחשבון ומראים לך ואז אתה מכניס מחיר חדש וככה מורידים להם את המחירים כאילו... אם הם עושים יותר מידי בעיות הולכים והם ידאגו לקרא לך בחזרה :-)

מכל העולם אני יודע שרק בתאילנד ותורכיה עושים את זה ובתורכיה אני זוכר שזה עבד יפה מאוד!

אז רגע, מה לקנות??? :-\ אני לא רוצה משהו פשוט משם כי את זה אני יכול כבר לקנות פה!

איזה מכשירי חשמל אתה ממליץ לי לבקש מהם לקנות? בינתיים זה MP3, מצלמה וזהו כי פלאפון אני לא יכול [בחברת פלאפון אין סים קארד]

פורסם

יש שם למשל מסכי LCD לאוטו בזול נגנים ניידים DVD נייד קורא דיויקס איזה כרטיס מסך עצבני אני יודע אני תאמת הייתי קונה שם מצלמה של קנון משהו גדול עצבני כמו זאת למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=11318 אבל זאת מיקצועית תאמת כל מצלמה של קנון טובה גם הקטנות למרות שאני לא אוהב אני יש לי פוג'י S5000 פצצה של מצלמה אולי תמליץ להם על הדגם החדש S5600 שיביאו לך גם בארץ לא יקר אולי שם אפילו בגרושים ומציעה הרבה לעומת המחיר עם מסך 1.8 זום מתכוונן גם ידני עדשה רחבה 5 תמונות לשניה או יותר אני יודע לגבי שלי אבל קח עוד קישור אחלה מצלמה S5600 http://zap.co.il/model.asp?model_id=353116

פורסם

אני תאמת הייתי קונה שם מצלמה של קנון משהו גדול עצבני כמו זאת למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=11318 אבל זאת מיקצועית תאמת כל מצלמה של קנון טובה גם הקטנות למרות שאני לא אוהב

מצלמה ישנה ולא שווה את המחיר שלה.

אולי תמליץ להם על הדגם החדש S5600 שיביאו לך גם בארץ לא יקר אולי שם אפילו בגרושים ומציעה הרבה לעומת המחיר עם מסך 1.8 זום מתכוונן גם ידני עדשה רחבה 5 תמונות לשניה או יותר אני יודע לגבי שלי אבל קח עוד קישור אחלה מצלמה S5600 http://zap.co.il/model.asp?model_id=353116

ל-38mm אתה קורא רחב? :screwy::lol:

ואני אודה אם תמשיכו את השיחה של מה לקנות בפרטי או שפותח הנושא יפתח בנושא נושא חדש בפורום כללי.

זה פורום צילום, לא פורום "מה לקנות בסין/יפן whatever" :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז איזו מצלמה לקנות? מלבד הקאנון A610 וה Z5...

אני מחפש משהו שעולה פה המון, מצלמה לא הכי מקצועית שתהיה כמו המצלמות הסטייליס של סוני. [בקיצור, מה שכבר ציינתי]

תודה מראש לכל המסייעים. נחמד לדעת שיש אנשים כמוכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים