עבור לתוכן

BEST RAIDING & BEST GAMING !?!?!?!?!?

Featured Replies

פורסם

Hi Everyone

Q1: Does Each Pci-e*16 Technology Useful For Raid Utilities In A Sli Motherboard With 2 Pcie X16? ( Assuming A Gv-3d1 Videocard Attached To One Pci-e X16 , Meantime Only At Gigabyte Sli Motherboards)

Q2: Using An External Sataii Raid Card Atached To One Pci-e X16 Will Help For External Sataii Raid With Extremly High Performance? ( I Saw Some Areca Pcie X8 Bus Sata 2 Raid Controller... Does Anyone Know One X16??)

Q3: Is That Configuration Possible Using Sli Technology At One Pcie X16 With The Mentioned Above Videocard And The Raid Controller X8 Or X16 Atached At The Other One?

Thank U In Advance

Uchu

פורסם

A1: כל כרטיס מסדרה 6 ו7 של nVidia תומך ב SLI

A2: אין בקר RAID ל PCI-Express x16 מהסיבה הפשוטה שהחריץ הזה מיועד לכרטיסי מסך בלבד. ה X8 הוא חריץ לשרתים בעיקר

A3: כמו שהבנת מהקודם בלתי אפשרי

פורסם
  • מחבר

אפשר להשתמש ב SATA2 RAID CONTROLLER X8 באפיק PCIE X16 שירוץ בחצי = X8 ?? :screwy:

פורסם

פיזית הוא יכנס

אני בספק שאין איזשהי הגנה להשתמש בחריץ PCI-Express x16 למטרות שונות מאשר גרפיקה

פורסם
  • מחבר

פיזית הוא יכנס

פורסם
  • מחבר

פיזית הוא יכנס

עניין של דרייבר?

פורסם

אני לא חושב

אבל מה שהכי הגיוני זה שהוא לא יעבוד בסלוט של ה x16

פורסם

לא זכור לי משהו בתקן שימנע מכרטיס כפול 8 לעבוד בחריץ של כפול 16. בעת הפעלת כרטיס מתבצע מעין Handshake המתאם את מספר הערוצים שישמש לחיבור, ולא ראיתי שום הסתייגות לגבי סלוט כפול 16.

בכלאופן, הדיון בזה די עקר, מפני שצריך כמות גדולה מאוד של דיסקים בשביל למצות את רוחב הפס של חריץ PCI-E כפול 4 אפילו.

פורסם

אני חושב שההגדרות הן רק על x8/x4/x1

כי ה x16 מאז ומתמיד היה מיועד לגרפיקה בלבד (עד כמה שזכור לי)

פורסם

ערכתי עכשיו בדיקה זריזה, לא ראיתי שום הבדל.

פורסם

בין מה למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים