עבור לתוכן

מדעית, האם אפשר לרחף..?

Featured Replies

פורסם

חלאס לחרטט תראה לי את הסרט...לא מצאתי שום דבר לא באמיול ולא בשום מקום...

אז אני ישאל אותך עוד משהו..לא יודע אם שמת לב אבל הייתה שם תמונה שלו שהוא נשען עם הראש שלו על שטיח וכל שער הגוף שלו היה באוויר איפה הרגל הזאת!?

וחוץ מזה אין לו עוד רגל אם הוא עף יותר ממטר באוויר והוא לא היה ליד מדרגה אז זה שטויות מה שאתה אומר...אני לא אומר שזה לא אשליה אבל אני בטוח שהוא לא יגלה איך עושים את זה אחרי כל הכסף שהוא עשה ועושה מזה בהופעות שלו...

אז או שתראה את הסרט (תעלה אותו או משהו) או שאתה סתם מביא פה חרטות בשביל "לקטול" אנשים אחרים כי הם מאמינים בזה ואתה לא...

אז קח קצת תמונות כדיי "לקטול" אותך

[attachment deleted by admin]

• תגובות 80
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אני ישאל אותך עוד משהו..לא יודע אם שמת לב אבל הייתה שם תמונה שלו שהוא נשען עם הראש שלו על שטיח וכל שער הגוף שלו היה באוויר איפה הרגל הזאת!?

וחוץ מזה אין לו עוד רגל אם הוא עף יותר ממטר באוויר והוא לא היה ליד מדרגה אז זה שטויות מה שאתה אומר...אני לא אומר שזה לא אשליה אבל אני בטוח שהוא לא יגלה איך עושים את זה אחרי כל הכסף שהוא עשה ועושה מזה בהופעות שלו...

אז או שתראה את הסרט (תעלה אותו או משהו) או שאתה סתם מביא פה חרטות בשביל "לקטול" אנשים אחרים כי הם מאמינים בזה ואתה לא...

הוא לא מחרטט.. אני מצאתי באימיול המון הסברים וסרטונים שאכן מראים שהכל טריקים...

הטריקים הגדולים שמופיעים המון באימיול הם הריחוף וטריק הקלף שנדבק מהצד השני של חלון הזכוכית...

רוב ההסברים באים בקובץ PDF חלקם עם תמונות..

פורסם

הדיון הזה מתפתח כאילו חלק באמת מנסים לרחף ע"י שימוש בנוסחה של מינימייזר... מה לעזאזל אתם עישנתם שאתם חושבים שאפשר לרחף???

לרחף אפשר רק ע"י ביטול שדה הכבידה של כדור הארץ, ע"י שימוש באלקטרומגנט גדול, או ע"י נפילה חופשית. יש תרגילי ריחוף לאסטרונאוטים, שמעלים אותם עם מטוס גבוה גבוה, ואז מכבים את המנועים, כשהכול נופל למטה, המטוס מתחיל את הנפילה ראשון והאסטרונאוטים מתנתקים מהריצפה ומרחפים יחסית אל המטוס...

לרחף ע"י כוח המוף אפשר רק בתספת פיטריות...

פורסם

לא יודע מה להגיד לכם אני לא מאמין אבל הוא גורם לזה להראות הכי אמיתי שבעולם.....

פורסם

בשביל זה משלמים לו הרבה כסף!

פורסם

אבל השתי קושים(כמה הם קיללו :lol:) נראים ממש ....חיים...

פורסם

זה שאתה לא יודע לחפש טוב, ולא מבין עקרונות פשוטים והסבר ממש לא מסובך, זה לא הוא אשם...

הסרט נקרא

Criss Angel Masterminds Vol.2 Levitation

פורסם

אין אשליות !

פורסם

זה שאתה לא יודע לחפש טוב, ולא מבין עקרונות פשוטים והסבר ממש לא מסובך, זה לא הוא אשם...

הסרט נקרא

Criss Angel Masterminds Vol.2 Levitation

מראים שם איך הוא עושה את הטריק של הרחיפה כאילו אפשר ללמוד משם איך?

ועוד משו אתם דיברתם על BLADUCCI אבל יש עוד שיטה שנקראת KING RISING איך היא עובדת כי שם 2 הרגליים באויר ???

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=162907.msg1382722#msg1382722 date=1137949741]

ועוד משו אתם דיברתם על BLADUCCI אבל יש עוד שיטה שנקראת KING RISING איך היא עובדת כי שם 2 הרגליים באויר ???

הוא עומד על הרגל השלישית ;):smile1:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

ואם הרגל השלישית נרדמת לו חחחחחחחחח מסכן

:lol: :lol: :lol:

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=162907.msg1382722#msg1382722 date=1137949741]

כן, מראים, את כל השלבים ואת כל ההכונת, זה טריק מאוד מגניב בפשטותו

אבל כבר הסבירו לך בת'רד הזה איך, מגנטים מחזיקים את שני הנעליים צמודות, והוא מוציא את רגל ימין מהקדימה של המכנסיים

ונשען עליה, כאשר שני ה"רגליים" מסתירות את רגל ימין. (יש "קרע" ענקי מקדימה במכנסיים שלו ברגל ימין, שדרכו הוא מוציא את הרגל)

אבל בכל זאת תוריד לראות את זה בסרט, זה מגניב.

את KING RISING גם ראיתי בסרט פעם, אני לא זוכר בדיוק בדיוק, אבל זה כרוך בהחלקת רגל אחת החוצה מהנעל, והצמדה של הנעל הריקה בין הרגל העירומה לנעל השניה, באמצע האוויר, זה יותר מסובך מבלדוצ'י וצריך להכין נעל מיוחדת (קרועה) בשביל זה, אבל זה גם יותר אפקטיבי וקצת פחות רגיש לזווית צפייה.

פורסם

הורדתי חזק וקטלני לפי מה שמראים שם הקהל או חלק ממנו עובד איתו וזה מסביר את כל הרחיפה של האנשים שהוא גורם להם לרחף

פורסם
link=topic=162907.msg1382746#msg1382746 date=1137950316]

הוא עומד על הרגל השלישית ;):smile1:

זה מזכיר לי בדיחה:

איש אחד מוצא מנורה ישנה. הוא משפשף אותה, וכמובן שיוצא מהמנורה ג'יני.

הג'יני נותן לו משאלה אחת.

האיש אומר שהוא רוצה שהזין שלו יגיע עד הרצפה.

אז הג'יני עושה פוף, והאיש מוצא את עצמו בלי רגלים. :smile1:

פורסם

אז קח קצת תמונות כדיי "לקטול" אותך

סבבה אחי מצטער חח :) פשוט חיפשתי מלא ולא מצאתי קבל את התנצלותי ואני יודה לך אם תעזור לי למצוא את זה :)

אבל איך לעזאזל אתה מסביר את הקטע שהוא עף איזה 2 מטר באוויר????? מאוד מוזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים