עבור לתוכן

מדעית, האם אפשר לרחף..?

Featured Replies

פורסם

GavTivX פשוט תחפש balducci levitation באימיול או בגוגל או איפה שאתה לא רוצה..

הנה הסבר נחמד :

http://www.levitation.org/levitation/balducci-levitation.htm

הסרט שדיברתי עליו, פשוט מסביר את זה בהמון פירוט, כולל כל השטיקים הפסיכולוגיים הקטנים, של איך לדמות נפילה מגובה כזה, להרים ידיים, לעמוד בזוויות הנכונות וכו',)

• תגובות 80
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם ממש מצחיקים אתם יודעים ::)...לרחף :screwy:

תחשבו על זה כך, אם אתם היתם יכולים לעוף... היתם מבזבזים את הזמן שלכם בתוכניות טלוויזיה ומנסים בכוח לאסוף ריטינג בשביל שאנשים יראו אתכם ובשביל שתדהימו אותם... לא, למה? כי אתם פאקינג יכולים לעוף!!

זה כל הקטע שזה מופע, המטרה שלו היא להיות כמה שיותר מדהים וכמה שיותר מושך כדי להכניס כמה שיותר כסף.

פורסם

לא ממש הבנתי את התגובה הזאת

אני יודע

אני אומר שבסרט של דויד בליין הוא התרומם לגובה של הרבה יותר מ 5-7 ס"מ (תקרא את התגובה הקודמת שלי)

תראה אף אחד לא יכול לרחף.

אתה צריך לזוז מהר מאוד כמו שאמרתי למעלה ואז אולי תתרומם קצת.

פורסם

תראה אף אחד לא יכול לרחף.

אתה צריך לזוז מהר מאוד כמו שאמרתי למעלה ואז אולי תתרומם קצת.

זה לא ממש משנה באיזה מהירות אתה זז

כי כשאתה זז אתה זז קדימה ואחורה (על ציר ה X)

ריחוף מערב תזוזה על ציר ה Y

פורסם

לדעתי מה שהוא עושה זה מצלם משהו כלשהו ואז עורך את זה ושם את האנשים המרחפים ואת הכל ככה שזה נראה כמו שזה יוצא

בגדול : עריכה גרידא.

דעתי האישית.

פורסם

אוקי ניסיתי וזה עובד..כן אפשר לרחף.

אבל אני מצטער רק אנשים קרובים אלי יכולים לראות את זה...

אה כמעט ושכתי,תגידו בפוטושופ שאני רוצה לחתוך דמות מתמונה ולעשות כאילו היא מרחפת ,מה הפרונצדורה? ::)

פורסם

חברה תחשבו קצת בהגיון...

מנקודת מבט פיזיקלית. נגיד שהוא שוקל 80 קילוגרם שזה משקל ממוצע,ז"א כדיי להרים את עצמו מהקרקע הוא חייב להשקיע כוח דומה למשקל שלו!

יבואו עכשיו אנשים ויגידו כח המחשבה. אבל חברה אני בטוח שאפילו המח שלנו ,שעדיין המעדענים לא קרובים לפענח את כל סגולותיו, לא מסוגל לספק כזאת כמות אנרגייה ולמשך זמן.

פורסם

ההסבר הזה טוב?

http://www.realmagic.net/dp/2-8.htm

(כי אני ואנגלית לא הכי ..... אני יכל לתרגם אתזה בשעה +- השאלה אם ההסבר טוב?)

פורסם

דווקא אפשר לרחף, ויש נוסחה פיזיקלית שמוכיחה את זה. אני לא זוכר אותה במדויק, אבל היא יוצרת את הקשר בין גובה הריחוף לפרמטרים כגון כמות, איכות וסוג החומר שמעשנים.

פורסם

יש לי סרט שמסביר איך כריס אנג'ל מרחף...

הוא בעצמו מגלה את הטריק...

זה טיפה מורכב לעשות את זה, אבל הטריק פשוט...

בנעליים שלו יש מגנט בצדדים שכשמצמידים אותם הם ננעלות.

המכנסיים שלו מודבקות בסקוץ' לנעליים...

ויש לו פתח לאורך המכנס.. וכשאנשים נמצאים מאחורייו הוא פשוט שולף את הרגל ושם אותה על הרצפה, ואת הרגל השנייה מרים למעלה...

וזה גורם לזה להראות כאילו הוא מרחף...

שימו לב שכשהוא מרחף ממש גבוהה הוא עושה את זה בדרך כלל מול מדרגה או משהו שהוא יכול להניח עליו את הרגל...

אני הסברתי פה בקצרה...

כמובן שיש עוד כמה חפצים שגורמים לזה להראות יותר אמיתי.

אזז UltraWaveMUSA חלאס לאכול סרטים...

אין שום מצב של היי ושום כלום...

פורסם

שימו לב שבקטע האחרון הבחורה שהוא גורם לה לרחף בצדדים של הגוף שלה החולצה ממש נמתחת נראה כאילו חוטים נמתחים

פורסם

דווקא אפשר לרחף, ויש נוסחה פיזיקלית שמוכיחה את זה. אני לא זוכר אותה במדויק, אבל היא יוצרת את הקשר בין גובה הריחוף לפרמטרים כגון כמות, איכות וסוג החומר שמעשנים.

:lol: :lol:

חזק!! לא הבנתי על מה לעזאזל דיברת עד שראיתי את סוף ההודעה! חחחחחח

שימו לב שבקטע האחרון הבחורה שהוא גורם לה לרחף בצדדים של הגוף שלה החולצה ממש נמתחת נראה כאילו חוטים נמתחים

אתה יודע איזה חוזק צריכים להיות החוטים כדי להרים בן אדם מהצדדים!!!!!

החולצה היתה נקרעת לפני שהיא היתה מתרוממת

פורסם
  • מחבר

יש לי סרט שמסביר איך כריס אנג'ל מרחף...

הוא בעצמו מגלה את הטריק...

זה טיפה מורכב לעשות את זה, אבל הטריק פשוט...

בנעליים שלו יש מגנט בצדדים שכשמצמידים אותם הם ננעלות.

המכנסיים שלו מודבקות בסקוץ' לנעליים...

ויש לו פתח לאורך המכנס.. וכשאנשים נמצאים מאחורייו הוא פשוט שולף את הרגל ושם אותה על הרצפה, ואת הרגל השנייה מרים למעלה...

וזה גורם לזה להראות כאילו הוא מרחף...

שימו לב שכשהוא מרחף ממש גבוהה הוא עושה את זה בדרך כלל מול מדרגה או משהו שהוא יכול להניח עליו את הרגל...

אני הסברתי פה בקצרה...

כמובן שיש עוד כמה חפצים שגורמים לזה להראות יותר אמיתי.

אזז UltraWaveMUSA חלאס לאכול סרטים...

אין שום מצב של היי ושום כלום...

שמע אתה צודק אבל יש קטעים שהוא בכלל בלי נעליים...

ואיך זה מסביר את מה שהוא עושה לאנשים אחרים??

חוץ מזה אני אמור ללכת לאישה אחת שעושה היפנוזה אני ישאל אותה אם דרך היפנוזה אפשר לעשות דברים כאלה כי אתם רואים שהוא מרדים אותם ואז הם קמים ולא יודעים מה קרה....

פורסם

נערך עקב טעות! ;D

פורסם

ההסבר הזה טוב?

http://www.realmagic.net/dp/2-8.htm

(כי אני ואנגלית לא הכי ..... אני יכל לתרגם אתזה בשעה +- השאלה אם ההסבר טוב?)

אני בהלם! אתר שלם בניק שלי (ולחשוב שאני משתמש בניק הזה כמעט 10 שנים - אין מצב שהאתר קיים 10 שנים!)

תרגום בגדול: הטריק אומר שרגל אחת ישרה וברגל השנייה מתרוממים על קצות האצבעות - מזוויות מסויימות זה נראה כאילו אתה מרחף.

דיוויד בליין עשה שני דברים: מצד אחד הוא הראה את הטריק הזה ומצד שני הוא עשה טריק מצלמה כדי לצלם אותו באוויר מכל הכיוונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים