עבור לתוכן

מדעית, האם אפשר לרחף..?

Featured Replies

פורסם

אז בואו ננתח את הקטע שהוא הרים באוויר מישהי בפארק -

1. אין מצב שהיה משהו מתחתיה כי :

א. הוא העביר מקל מלמטה

ב. היא ירדה לאט לאט באוויר ואין מצב שגם היה משהו מתחתיה כי בשביל זה היה צריך לחפור בור עמוק מאוד ולשים שם מכשיר עם מקל ארוך ושקוף לחלוטין שגם יהיה חזק מספיק כדי להחזיק בן אדם

ג. אין מצב שגם בעזרת מקל הוא עשה את זה כי אי אפשר לייצב גוף של מישהו על מקל ועל שולחן שקוף אין על מה לדבר כי הבגדים שלי מתחתיה רופפים

2.אין מצב למסוק כי:

א. לא שמעו שום רעש ובמידה ולא שלמו לאנשים שם לשחק אותה אז אין מצב שגם הם לא ראו את המסוק

ב. המסוק היה עושה הרבה רוח

ג. היא לא הייתה כ"כ יציבה

זה גם לא מנוף כי רואים ששום דבר לא קשור אליה ובשביל לקשור אליה חוטים ושהיא תהיה יציבה בצורה כזו מושלמת צריך לקשור את הרבה חלקים מהגוף שלה שזה לא הגיוני גם כן

3. הגוף לא יכול לרחף כי הוא כבד יותר מהאוויר בהרבה ויש עוד המון חוקים פיזיקלים ששוללים את זה

אין עוד דברים שאיתם אפשר לשלול את מה שהוא עשה... אבל מה שמוזר זה שהוא אמר ש"כל אחד יכול לעשות את זה" אז זה מעצבן ומגרה לדעת איך הוא עושה את זה.

• תגובות 80
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולאן כל זה מגיע לשאלה

האם מדעית אפשר לרחף או לא כמו שעשה פה כריס אנג'ל?

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

זה מבוסס על נוסחות מדעיות. :P

לגבי כריס אנג'ל, יתכן מאוד שפשוט מדובר בקהל בתשלום, ועריכת וידאו.

אפשרות אחרת שהמדע חוקר היא יכולת של השראה (סוגסציה). על המצלמה כמובן שאי-אפשר לעבוד, כך שיש צורך גם בעריכה של הוידאו.

פורסם
link=topic=162907.msg1377218#msg1377218 date=1137624347]

^^^

לך לישון

על האף.

פורסם

לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל זה

מ-ד-ה-י-ם

:o :o :o :o :o :o :o :o

למישהו יש את המספר טלפון שלו או איימיל....? בה לי לרצוח אותו ! שיגיד לי איך עושים אתזה !

פורסם

אז בואו ננתח את הקטע שהוא הרים באוויר מישהי בפארק -

1. אין מצב שהיה משהו מתחתיה כי :

א. הוא העביר מקל מלמטה נכון

ב. היא ירדה לאט לאט באוויר ואין מצב שגם היה משהו מתחתיה כי בשביל זה היה צריך לחפור בור עמוק מאוד ולשים שם מכשיר עם מקל ארוך ושקוף לחלוטין שגם יהיה חזק מספיק כדי להחזיק בן אדם נכון

ג. אין מצב שגם בעזרת מקל הוא עשה את זה כי אי אפשר לייצב גוף של מישהו על מקל ועל שולחן שקוף אין על מה לדבר כי הבגדים שלי מתחתיה רופפים נכון

2.אין מצב למסוק כי:

א. לא שמעו שום רעש ובמידה ולא שלמו לאנשים שם לשחק אותה אז אין מצב שגם הם לא ראו את המסוק נכון

ב. המסוק היה עושה הרבה רוח נכון

ג. היא לא הייתה כ"כ יציבה נכון

זה גם לא מנוף כי רואים ששום דבר לא קשור אליה ובשביל לקשור אליה חוטים ושהיא תהיה יציבה בצורה כזו מושלמת צריך לקשור את הרבה חלקים מהגוף שלה שזה לא הגיוני גם כן נכון

3. הגוף לא יכול לרחף כי הוא כבד יותר מהאוויר בהרבה ויש עוד המון חוקים פיזיקלים ששוללים את זה נכון מאוד!

אז איך לעזאזל הוא עשה את זה??

פורסם

זה משהו נדיר...

הוא בלי כלום !

פורסם

לא ראיתי את הוידאו עדיין, אני אראה יותר מאוחר.

אבל אם זה הריחוף כמו של דיוויד בליין זה כ"כ מפגר, אפשר לחקות את זה בלי שום אמצעי מיוחד

בעבודה הקודמת שלי מישהי (לא צעירה) התעלפה (באמת !) כשעשיתי לה את זה

עם קצת אימון אםשר לעשות את זה ממש טוב

הורדתי בזמנו מהאימיול סרטון של 300 ומשהו מגה עם טיפים וטריקים איך לשפר את הטכניקה ואת התנועות שגורמות לאנשים להאמין לזה ממש ממש.

(בכלל, הורדתי מלא סרטונים בזמנו, שמסבירים איך עושים מלא קסמים)

עריכה - עכשיו ראיתי

ואוו

זה הרבה יותר גבוהה מבליין ! זה אני כבר לא יודע איך הוא עושה

אצל דיוויד בלייין הוא עושה את הטריק לקהל ומצלם את התכובה שלהם

בגלל שאם הוא היה מצלם את הריחוף עצמו, המצלמה הייתה חושפת את הטריק הדי מאפן (שהוא עושה בצורה מעולה , ולכן אנשים נופלים בפח).

ברוב ההקלטות של בליין באמת לכן לא רואים את הריחוף עצמו

רק פעם אחת הוא מראה למצלמה, ואת זה אני מאמין שערכו / צילמו עם חוטי ניילון, כי זה בלי קהל כבר.

אתה יכל לתת את השם של הקובץ שהורדתה שמסביר....... או לפחות להסביר מה זונה ממה שדיוון ביליין עושה ?(כי גם אמא שלי חושבת שזה כמו שדיוון עושה )

פורסם

משהו עם balducci , שזה השיטת "רחיפה" שהוא (דיוויד בליין) משתמש בה

תכתוב balducci, תוריד כל מה שקשור

הסרט שהורדתי בזמנו, היה באורך של 30-40 דקות, והסביר בו מישהו שעמד בסלון, על balducci levitation במשך הרבה זמן.

עם כל הטריקים והשטיקים והפסיכולגיה שקשורה לדברים האלה.

ממש לא זוכר את השם הספציפי של הסרט ההוא, אבל הוא היה מאוד אינפורמטיבי, ומאוד עזר לי לשפר את טכניקת ה"ריחוף" ("שלי")

כמו כן אתה יכול לכתוב levitation ולחפש דברים שקשורים בזה

בנוסף, אם זה מעניין , קסמים וללמוד איך - אפשר לכתוב Ellusionist או penguin magic , או באופן כללי יותר magic

פורסם

אני לא יודע למה אתם חושבים שה"ריחוף" של דיויד בליין לא משהו גדול

אני יודע מה זה BALDUCCI ואני יודע איך עושים את זה

אבל שעושים את הטריק הזה אפשר להגיע רק עד גובה של 5-7ס"מ (זה הכל!!)

תראו את ה"ריחוף" שבליין עושה בסרט שלו:

DAVID BLAIN STREET MAGIC

ותראו בסוף שהוא מתרומם "קצת" יותר מ5ס"מ

עדיין לא כמו כריס אנג'ל (אין לי מושג איך הוא עושה את זה !!!) אבל זה לא BALDUCCI!!

פורסם

א. אני זוכר תדיון שהיה פה לפני הרבה זמן על דיוויד בליין, ועוד יש לי את הסרטון הזה על המחשב. זאת אחיזת עיניים מטורפת, ואני כבר שולט בזה מעולה. אני עושה את זה ממש משכנע...

ב. אני בטוח ב200% שגם הקטע של כריס אנג'ל הוא אחיזת עיניים.

בקטע של הקלפים ממש כמעט אפשר לראות את החוט שהופך את הקלף.

פורסם

כמעט אפשר לראות?

מה זה אומר?

שראית או לא ראית את החוט?

פורסם

7 ס"מ?!?!?!

יש קטע בסרטון שהוא הגיע ליותר מחצי מטר על מה אתה מדבר !!

פורסם

א. אני זוכר תדיון שהיה פה לפני הרבה זמן על דיוויד בליין, ועוד יש לי את הסרטון הזה על המחשב. זאת אחיזת עיניים מטורפת, ואני כבר שולט בזה מעולה. אני עושה את זה ממש משכנע...

ב. אני בטוח ב200% שגם הקטע של כריס אנג'ל הוא אחיזת עיניים.

בקטע של הקלפים ממש כמעט אפשר לראות את החוט שהופך את הקלף.

אתה יכל לתת את השם המדויק שלו /מאיפה להוריד/להעלות לאתר/לתת קישור.....

פורסם

אתה יכול.

אבל אתה צריך להגיע למהירות של מעל 2 מאך (יותר ממהירות הקול) למי שלא מבין יותר מ-1000 קמ"ש.

פורסם

אתה יכול.

אבל אתה צריך להגיע למהירות של מעל 2 מאך (יותר ממהירות הקול) למי שלא מבין יותר מ-1000 קמ"ש.

לא ממש הבנתי את התגובה הזאת

7 ס"מ?!?!?!

יש קטע בסרטון שהוא הגיע ליותר מחצי מטר על מה אתה מדבר !!

אני יודע

אני אומר שבסרט של דויד בליין הוא התרומם לגובה של הרבה יותר מ 5-7 ס"מ (תקרא את התגובה הקודמת שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים