עבור לתוכן

מדעית, האם אפשר לרחף..?

Featured Replies

פורסם

למי שמכיר את Chris Angel (Mind Freak) שממש גורם לי להאמין שבאמת אפשר לרחף, הוא גם עושה עוד כל מיני דברים משוגעים למגרי וזה גרם לי לשאול את השאלה הבאה :

האם זה אפשרי מדעית לרחף כמו שהוא עושה בסרטון הבא :

http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311

:o :o :o :o ???

• תגובות 80
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא באמת מרחף זאת אשליה...

ועיקרונית אתה יכול לרחף אבל אתה צריך משהו שיעזור לך ( :cool2: ) :funn:

פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות אשליה...

אם כל האנשים מסביב והמצלמת בית הזאת....

זה מבלבל :s05: :nixweiss:

פורסם

זה כל הקטע של כריס...

פורסם

זאת אשליה.

וכמובן עם אתה רוצה אתה יכול לרחף בלי בעיה,פשוט צריך כסף ולהכיר את האנשים הנכונים :cool2:

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על אשליה

אני זוכר שהייתי קטן יותר הלכתי לאיזה מקום בארץ (לא זוכר) ונבחרתי להיות חלק מאיזה קסם של איזה אחד, עכשיו הוא אמר שהוא יעביר מים מאוזן אחת לשניה ובעיקרון לא הרגשתי כלום !~!( לא על הראש או מאחורי הראש, או כלום ממש לא הרגשתי כלום) אבל שמעתי זרימת מים האם גם זה חלק מאשליה :-?X

פורסם

כנראה :xyxthumbs:

פורסם

אתם סתם מדברים שטויות לדעתי! אני אחד שממש לא מאמין בזה אבל פה זה כבר מדהים! אין מצב שאשליה תגרום לו להוציא את הקלף הנכון מהמקום וגם להרים אותו באוויר ללא עזרה ואין מצב שהוא קשר חוט או מגנט או משהו שיעזור לו לעשות את זה! מדהים פשוט!

אני לא קולט איך יכול להיות שזו אשלייה אבל באותו הזמן אני לא קולט איך זה יכול להיות מציאותי! איך הוא לעזאזל עושה את זהההה? בגובה של 3 מטר לרחף? לא הגיוני!!!

נראה בסרטון כי הוא מביא את עצמו למצב של "היי" מחמצן. אולי משהו קשור לזה אני לא יודע אבל מה שבטוח שהוא מגיש ב"היי" כשעושה עושה את הדברים האלה! אני עושה את זה באימונים שלי בשחייה ותאמינו לי שבן אדם שנושם כ"כ הרבה ירגיש מוזר אחושרמוטה!

פורסם

^^^

לך לישון

פורסם

לא ראיתי את הוידאו עדיין, אני אראה יותר מאוחר.

אבל אם זה הריחוף כמו של דיוויד בליין זה כ"כ מפגר, אפשר לחקות את זה בלי שום אמצעי מיוחד

בעבודה הקודמת שלי מישהי (לא צעירה) התעלפה (באמת !) כשעשיתי לה את זה

עם קצת אימון אםשר לעשות את זה ממש טוב

הורדתי בזמנו מהאימיול סרטון של 300 ומשהו מגה עם טיפים וטריקים איך לשפר את הטכניקה ואת התנועות שגורמות לאנשים להאמין לזה ממש ממש.

(בכלל, הורדתי מלא סרטונים בזמנו, שמסבירים איך עושים מלא קסמים)

עריכה - עכשיו ראיתי

ואוו

זה הרבה יותר גבוהה מבליין ! זה אני כבר לא יודע איך הוא עושה

אצל דיוויד בלייין הוא עושה את הטריק לקהל ומצלם את התכובה שלהם

בגלל שאם הוא היה מצלם את הריחוף עצמו, המצלמה הייתה חושפת את הטריק הדי מאפן (שהוא עושה בצורה מעולה , ולכן אנשים נופלים בפח).

ברוב ההקלטות של בליין באמת לכן לא רואים את הריחוף עצמו

רק פעם אחת הוא מראה למצלמה, ואת זה אני מאמין שערכו / צילמו עם חוטי ניילון, כי זה בלי קהל כבר.

פורסם

אני לא קולט איך יכול להיות שזו אשלייה אבל באותו הזמן אני לא קולט איך זה יכול להיות מציאותי!

בדיוק!!

אני יודע שזה בולשיט אבל אני לא מצליח לחשוב על דרך אפשרית לעשות דבר כזה

כאילו באמצע הפארק באמצע שדה בלי עצים בלי בנינים בלי כלום לאיפה בדיוק הוא יקשור את החוטים??

ממש מוזר הדבר הזה

מדהים :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק!!

אני יודע שזה בולשיט אבל אני לא מצליח לחשוב על דרך אפשרית לעשות דבר כזה

כאילו באמצע הפארק באמצע שדה בלי עצים בלי בנינים בלי כלום לאיפה בדיוק הוא יקשור את החוטים??

ממש מוזר הדבר הזה

מדהים :xyxthumbs:

מסוק ;)

פורסם

מי שרוצה לרחף קצת, שיפנה אלי בפרטי. יש לי חומר מצויין (לא מעורבב)! :hat:

פורסם
  • מחבר

ולאן כל זה מגיע לשאלה

האם מדעית אפשר לרחף או לא כמו שעשה פה כריס אנג'ל?

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

חד וחלק לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים