פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שלוםלפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...)האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת?בתודה שגיא
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר אני לא מבין... :s05:מה אתה לא מבין??אז למישהו יש פיתרון? זה ממש מעצבן...עריכה:אם אני שם על 60hertz אז אין את הבעיה רק ב60hertz + יש את הבעיה..
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר תסתכל טוב טוב בתמונה ותראה שיש חלק של 3 מילימטר שפשוט אין בו כלום והוא בצורה עגולה כזאת...
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים אחי אתה מצחיק זה בהגדרות של המסך יש שם בהגדרות שאתה יכול לעגל את הפינות למתוח לסובב שחק עם זה
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים עם אני לא טועה במסך שלך צריך להיות בהגדרות כפתור שעושה "ריסטרט" למסך חפש אותו ונסה אולי יעזור
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים אם אתה מתכוון לחלק הזה אז יש לך בהגדרות של המסך לשנות אורך ורוחב של התמונה במסך חחח אני לא מאמין שלזה התכוונת [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר אם אתה מתכוון לחלק הזה אז יש לך בהגדרות של המסך לשנות אורך ורוחב של התמונה במסך חחח אני לא מאמין שלזה התכוונת לא התכוונתי לזה למטה בפינה שהימנית היה עיקול קטן.. עם אני לא טועה במסך שלך צריך להיות בהגדרות כפתור שעושה "ריסטרט" למסך חפש אותו ונסה אולי יעזור מלך!! תודה על העזרה בזכותך הבעיה נפתרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.