פורסם 2006 בינואר 1819 שנים לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועהבשביל מה הכבל הזה?
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים אני מניח שמדובר בכבל הישן להעברת מוזיקה באופן אנלוגי לכרטיס קול, היום לא צריך את זה מכיוון שהמידע עובר באופן דיגיטלי דרך החיבור IDE.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים זה כבל שמיתחבר לכרטיס קול כדי לישמוע מוזיקה מהCD אבל עד כמה שאני מבין זה מיותר היום(לא בטוח)
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מיותר או לא מיותר?גם לי יש אחד מחובר ללוח, ולא הייתי מתנגד להעיף אותו.יש למישהו הסבר משכנע (עם קישורים מתאימים) האם זה מיותר ולמה.למה מייצרים בשנת 2005 לוחות עם קונקטור שלא בשימוש יותר ???
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים ביגלל הכרטיס קול שמורכב על לוח האם בטחלפי מה שאני יודע לכל כרטיס קול פנימי יש את זה
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מ WINDOWS 2000 אם אני לא טועה אין לך כל צורך בכבל הזה כי אז הם הוסיפו את האופציה להעברת מוזידה דרך ה IDE אבל ב 98 אם אין לך את הכבל מחוברלא תוכל להאזין לדיסקים (אולי למעט תוכנות צד שלישי למיניהם) ואני גם לא בטוח לגביי WIN ME כי הוא לא מעניין במיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.