פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים תראה... זה שהוא מתחמם זה ידוע וזה בסדרגם לי יש אותווהוא מתחמם.. נכון...אבל זה לא גורם לניתוקיםהניתוקים זו בעיה אחרתאל תהיה נעול... תקשיב להצעות שנתנו לך פה
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים אין פה קשר לחום בכלל ..... אני בכלל לא מכבה את המודם הוא עובד 24/7 גם שאני בכלל לא גולש .והוא אף פעם לא עשה בעיות , זה משהו בקו שלך או איזה גורם אחר .
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים אני משתמש בWin98 והמודם הוא מודם של WoW, אתם יודעים, האפור הזה. ולא יעזור לעבור מערכת הפעלה, גם כשהייתי עם הWinXpPro היו ההתחממויות הללו. משום מה (!) זה סביר שהוא יתחמם בצורה שכזו, ולכן ביקשתי דרך קירור.תגיד, כמה יעלה לי מאורר 80מ"מ, ועל איזה חברה ודגם אתם יכולים להמליץ? (משהו פעוט וכמעוני, בלי הגזמות. אני רק לא רוצה שהמודם יהיה חם, שיהיה בין מתחמם לקר.)אני לא חושב שיש לך בכלל אלקטרז, אלא אורכית...
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים אויש אתם מדברים כאן שטויות. עוד מעט תגידו לו לשים חנקן נוזלי על המודם. : זה ממש לא קשור אם המודם מתחמם או לא, זה פשוט שיש לך מודם גרוע של אורכית, ושיש לך בעיות עם הקוו. זה הכל. תתקשר לבזק, תגיד להם שיש לך ניתוקים, שהאורכית עושה לך בעיות ושאתה רוצה שיחליפו לך לאקטל או שיסדרו לך את הבעיה, זה הכל.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים עד כמה שאני מנסה להתאמץ אני לא מצליח למצוא סיבה להמצאות ה-THREAD בפורום הזה.....הועבר לרשתות ואינטרנט מהיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.