פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מאז ושהיה לי את האינטרנט ה"מהיר" יש לי מדי כמה שעות ניתוקים, לפעמים זה פחות ולפעמים זה יותר אך זה תמיד ממש קרוב, הפרשים מעוטים. ובקיצור, אני לא חושב שאלו נטויז'ן, שמתי לב שבכל פעם שמתנתק לי האינטרנט ואני מתחבר מחדש האינטרנט מתנתק לי לאחר זמן קצר מאוד, אבל אם אני מסנכרן מחדש את המודם יש לי יותר זמן מזה. משמע: זהו המודם שמתחמם יתרה וגורם לניתוקים.עכשיו, האם מישהו ניסה כבר לשים לו איזה משהו שיקרר אותו? כי חשבתי על זה ורציתי הצעות לHSFים שתציעו אתם. חשבתי על לשים את מגש הקרח עטוף בסמרטוט אך זה ינזל, מאוורר לא ממש יעזור כשכל החלקים הפנימיים של המודם עטופים בפלסטיק, מזגן אין לי בבית, ו.. זהו! לא היה לי מה עוד להציע לעצמי, אז עשו טובה והגיבו בהקדם האפשרי עם הצעות ופתרונות.בתודה מראש, נייקי !
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים קנית את המודם מבזק?או שהוא בשכירות?כי אם המודם בשכירות אז הוא רכוש של בזק ואתה יכול להתלוננן עליו ולהבקש תיקון או החלפת מודם.ואם הוא שלך אז אתה עדיין יכול לנסות להתלוננן אבל אני לא יודע אם יצא מזה משהו...
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר רגע, המודם לא אמור להתחמם או מה? תראו, הוא מתחמם כדבר נורמאלי וזוהי זכותי לעשות בו מה שבא לי, קניתי אותו. (לא עברה שנה)עזבו את כל זה עכשיו, יש לכם איזה משהו בשבילי שיעזור לי לקרר אותו? יש המלצות??
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים בעיות בקו נראות לי יותר הגיוניות מהתחממות של המודם... : תתקשר 1-800-340-340 (תמיכה טכנית WOW של בזק) שיבדקו לך. למי שמתעניין אפשר גם לבדוק לבד עם Nubz Alcatool (לידעתכם, ב"בדיקת קו" התמיכה הטכנית של WOW פשוט מתחברים למודם מרחוק עם ציוד הקצה ועוברים על הנתונים שהוא מפיק לגבי ההפרעות ואיכות הקו. ניתן לעשות ולצפות באותו דבר בעזרת התוכנה הזאת שמציגה בצורה גרפית את הנתונים מהטלנט. מודם אלקטל בלבד)
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים יש לך מודם אלקטל ווינדוס 98 במקרה? אם כן אז התופעה שציינת קורת במערכת הפעלה זו והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה לעבור למערכת הפעלה אחרת.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר אני משתמש בWin98 והמודם הוא מודם של WoW, אתם יודעים, האפור הזה. ולא יעזור לעבור מערכת הפעלה, גם כשהייתי עם הWinXpPro היו ההתחממויות הללו. משום מה (!) זה סביר שהוא יתחמם בצורה שכזו, ולכן ביקשתי דרך קירור.תגיד, כמה יעלה לי מאורר 80מ"מ, ועל איזה חברה ודגם אתם יכולים להמליץ? (משהו פעוט וכמעוני, בלי הגזמות. אני רק לא רוצה שהמודם יהיה חם, שיהיה בין מתחמם לקר.)
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים עזוב קירור, או שהמודם דפוק מהתחלה, או שהקו דפוק.לפי התיאור שלך יש לי את אותו מודם, ואני בכלל לא מכבה אותו, הוא מתחמם נורא ואין נפילות.תתקשר לבזק, או שתנסה להחליף אותו דרך האחריות.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים הבעיה של הניתוקים היא רק בגלל שיש לך WIN 98. תתקין אחד יותר חדש אפילו WIN ME ולא יהיו לך ניתוקים. אני מדבר מיתוך ניסיון
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מאוורר ג'נריק יעלה 20-30 ש"ח. אני מצאתי מאווררים חזקים ורועשים ב-20 שקל אחד. בכל מקרה, אתה תמיד יכול לפרק אחד מספק ישן (יש מדריך באתר). כמובן שיש מאוררים של חברות ידועות, שגם עולים הרבה.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר הבעיה של הניתוקים היא רק בגלל שיש לך WIN 98. תתקין אחד יותר חדש אפילו WIN ME ולא יהיו לך ניתוקים. אני מדבר מיתוך ניסיון ולא יעזור לעבור מערכת הפעלה, גם כשהייתי עם הWinXpPro היו ההתחממויות הללו. עכשיו כשאני נזכר, יש לי ספק שנשרף לי, אולי אני ארכיב ממנו מאורר. מחר אני אעיין במדריך ההוא ונראה מה אוכל לעשות.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים בעיקרון, אם אתה רוצה להוציא את המאוורר מהספק, ולחבר אותו לא דרך המחשב, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להשיג שנאי 220 ל-12 וולט, ולחבר אליו את המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.