עבור לתוכן

המודינג הראשון-החוויה.

Featured Replies

פורסם

היום בשעה 21:00 סיימתי את המודינג הראשון שלי. :hat:

המודינג הוא שילוב של מאוורר 80 מ"מ.

אני חייב לאמר, לכל אלו שעדיין חוששים, שהמודינג הראשון זה חוויה אדירה!!

כל העסק, החל מהקנייה, ועד לסיבוב הבורג האחרון.

מודינג זה הוא חלק של סדרת שיפורים של המחשב שלי מסוג פנטיום 3 660 מגה הרץ 128 מ"ב.

השיפור הראשי היה קניית מאיץ גרפי חדש מסוג Leadtek GeForce 4 ti 4200 64MB.

חוץ מהלכלוך, והריח של המסור באף, זה היה מדהים. שכן יירבו עליי :)

בקרוב תמונות!!

עריכה:

עלה לי רעיון בראש (זה חדש):

אתם מוזמנים לכתוב כאן את ההתרשמויות שהיו לכם בזמן המודינג הראשון (מי שזוכר..)

את ההרגשה..

עידכון!!

מחר, יום שני, אני צובע את המארז בצבע תכלת כהה.

תמונות בקרוב!

פורסם

שלי היה באייבאס שקיצר לי תפאקינג לוח אם ודפק אותי, כי אחד החוטים ברך מהאיזולירבנד

היה כואב....

פורסם

הם... מודינג ראשון?!..... אני וחבר עשינו טעות ועבדנו על שני המאריזים ביחד , התוצאות.. הםם.. (אפשר לראות כאן : המארז שלי \ המארז של החבר

) נראות טוב יחסית למודינג ראשון , כמובן ששנינו נחבלנו (חבלות קלות בגפיים , גיצים מכל סוג , פרספקס ופלסטיק רותח , במצב נוזלי על בגדים \ גופנו... ) , הרסנו ציוד דיי יקר ( דרמל , הראשים שלו וכמובן 5 ראשים של דיסק ... או , כן גם מסור של מסור חשמלי וחצי מהמקלט שלי , חתחנו דרך המארז - דרך המיטה , ישנה - עליה שמנו את הדלת ודרך קורה דיי עבה) , חוץ מזה... דיי נהננו , זה סיפק לנו הנאה לחודש וחצי) תצפו לעוד חלק בקרוב , Rev 2... מבית היוצר שלנו :] ....

פורסם

פשש Kriz , לא רע ;D

פורסם

לדעתי המודינג שלך יפה (של KRITZ) אבל אני זוכר שסיפרתה כמה כסף השקעתה בזה... פשוט לא חשבתה הרבה כי היה לך הרבה כסף לכן זאת לא חוכמה גדולה .... (בכל אופן לפי דעתי)

פורסם

למה אנשים לא אוהבים להעלות דברים לגלרייה ? למה לכל הרוחות אתם מחביאים את זה ?

פורסם

אתה מתכוון אלינו? (אלי ואל LANDROVER)? אווו... זה כיוון שלא סימנו עדין... כשזה יהיה שלם אנחנו נעלה...

פורסם

חחחחח זה נראה תותח!

כמה עלה לכם לעשות את זה?

ואיך חתכת את החלון בדיוק בצורה ככה? או שהוא מוכן...

פורסם

למהנ ראה לך שכלכך קשה לחתוך מדוייק ::)

פורסם

הם... מודינג ראשון?!..... אני וחבר עשינו טעות ועבדנו על שני המאריזים ביחד , התוצאות.. הםם.. (אפשר לראות כאן : המארז שלי \ המארז של החבר

) נראות טוב יחסית למודינג ראשון , כמובן ששנינו נחבלנו (חבלות קלות בגפיים , גיצים מכל סוג , פרספקס ופלסטיק רותח , במצב נוזלי על בגדים \ גופנו... ) , הרסנו ציוד דיי יקר ( דרמל , הראשים שלו וכמובן 5 ראשים של דיסק ... או , כן גם מסור של מסור חשמלי וחצי מהמקלט שלי , חתחנו דרך המארז - דרך המיטה , ישנה - עליה שמנו את הדלת ודרך קורה דיי עבה) , חוץ מזה... דיי נהננו , זה סיפק לנו הנאה לחודש וחצי) תצפו לעוד חלק בקרוב , Rev 2... מבית היוצר שלנו :] ....

צריך כישרון מיוחד כדי להרוס כל כך הרבה דברים :AR15: :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים