עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמה שנים מחזיק כרטיס ממוצע?

Featured Replies

פורסם

לא נפגעתי אחי פשוט יש לי מחלה לדברים חדשים וגם אם יש לי או אין לי כסף אני יקנה....ובא אני יסביר לך את הסיבה האמיתית כשהייתי בכיתה ו אמא שלי החליטה לקנות לי מחשב אתה זוכר את הכוננים של ה640 K משהוא כזה שנראה כמו לבנת חבלה עם שני כוננים כאלה אתה יודע מתי היא קנתה לי את זה מתי שיצאו הכונני 1.2 שהיו יותר גדולים אז בקושי כבר יכולתי להפעיל משחקים ורק התעצבנתי אוקי הגעתי לגיל 17 אמא שלי החליטה לקנות שוב מחשב ומשהו בצמד מילים מארז מהודר היה אמור להדליק לי נורה אדומה שוב אותה טעות אותה הגברת בשינוי אדרת מעבד סלרון לא פחות ולא יותר המחשב הכי מסריח שיכול להיות בעולם דיגר לא מפעיל 2800 שקל פלוס מסך מה אתה יכול לצפות קיבלתי עצבים אמרתי לעצמי שאני ישתחרר מהצבא אני יקנה מה שאני רוצה רק חדש וטוב רק לפנק את עצמי ואני לא יגיע למצב שמשהו לא עובד אצלי במחשב או שלא עובד כמו שצריך ולכן אני חושב שלפחות כל שנה וחצי צריך להחליף לא לשדרג כי לשדרג זה עולה בסוף יותר מה הבעיה למכור את המחשב שלך שבעצם תמיד יש פראייר שיקנה אותו אני עכשיו מכרתי AMD 3200 עם כרטיס מסך 9600 XT הרדיסק 160 לוח עם SATA וכל זה ב-2500 שקל מחשב שהרבה אנשים פה קונים רק עכשיו .......אני אחרי שנה לא מסוגל לראות את המחשב שלי יותר המארז שלו נראה לי יותר מדי ישן ואני פתאום שומע על מישהו שקונה מחשב אני בכלל מתחרפן אני מתחיל לחשוב על מפרט עוד הרבה לפני שיש לי את השנה למחשב ............

• תגובות 41
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סבבה

אני מכיר תהרגשה של "פאק, דפקו אותי - אני חייב חדש!"

אוף עכשיו הדלקת אותי לשבור את החסכון של האוטו וללכת לקנות איזה קופסת משחקים מטורפת

פורסם
  • מחבר

לא נפגעתי אחי פשוט יש לי מחלה לדברים חדשים וגם אם יש לי או אין לי כסף אני יקנה....ובא אני יסביר לך את הסיבה האמיתית כשהייתי בכיתה ו אמא שלי החליטה לקנות לי מחשב אתה זוכר את הכוננים של ה640 K משהוא כזה שנראה כמו לבנת חבלה עם שני כוננים כאלה אתה יודע מתי היא קנתה לי את זה מתי שיצאו הכונני 1.2 שהיו יותר גדולים אז בקושי כבר יכולתי להפעיל משחקים ורק התעצבנתי אוקי הגעתי לגיל 17 אמא שלי החליטה לקנות שוב מחשב ומשהו בצמד מילים מארז מהודר היה אמור להדליק לי נורה אדומה שוב אותה טעות אותה הגברת בשינוי אדרת מעבד סלרון לא פחות ולא יותר המחשב הכי מסריח שיכול להיות בעולם דיגר לא מפעיל 2800 שקל פלוס מסך מה אתה יכול לצפות קיבלתי עצבים אמרתי לעצמי שאני ישתחרר מהצבא אני יקנה מה שאני רוצה רק חדש וטוב רק לפנק את עצמי ואני לא יגיע למצב שמשהו לא עובד אצלי במחשב או שלא עובד כמו שצריך ולכן אני חושב שלפחות כל שנה וחצי צריך להחליף לא לשדרג כי לשדרג זה עולה בסוף יותר מה הבעיה למכור את המחשב שלך שבעצם תמיד יש פראייר שיקנה אותו אני עכשיו מכרתי AMD 3200 עם כרטיס מסך 9600 XT הרדיסק 160 לוח עם SATA וכל זה ב-2500 שקל מחשב שהרבה אנשים פה קונים רק עכשיו .......אני אחרי שנה לא מסוגל לראות את המחשב שלי יותר המארז שלו נראה לי יותר מדי ישן ואני פתאום שומע על מישהו שקונה מחשב אני בכלל מתחרפן אני מתחיל לחשוב על מפרט עוד הרבה לפני שיש לי את השנה למחשב ............

חחח..

אז תקנה פעם אחת מחשב באיזה 8K ולא תחליף אותו 4 שנים..

פורסם

שלפחות כל שנה וחצי צריך להחליף לא לשדרג כי לשדרג זה עולה בסוף יותר

ממש אבל ממש לא.

תלוי איזה שדרוג, ותלוי כמה אתה משקיע ותלוי אחרי כמה זמן.

חחח..

אז תקנה פעם אחת מחשב באיזה 8K ולא תחליף אותו 4 שנים..

גם לא נכון.

זה לא עובד ככה.

גם עם תקנה מחשב ב20K הוא יתיישן בערך כמו מחשב שעולה 5K, רק שבתקופת תהילתם המחשב של ה20K יפעיל כל דבר במהירות מטורפת וגראפיקה מסחררת.

פורסם

נו אמרתי שהמחשב שקניתי עכשיו הוא עלה בין 8K ל9K.......ובהקשר לנושא שלנו פה אני ב4 שנים האלה שהחלפתי 4 מחשבים החלפתי גם 5 כרטיסי מסך הראשון היה ג'יפורס 2 טיטניום השני ג'יפורס 4 השלישי רדאון 9200 הרביעי רדאון 9600XT והחמישי והאחרון (בינתיים) רדאון X850XT ....

פורסם

לא עדיף לשדרג רק את מה שצריך?

כי אם כל כמה שנים אתה מחליף מחשב שלם זה לא ממש נותן לך משהו חוץ מלבזב כסף על חלקים שיכולים להחזיק הרבה יותר זמן "בכבוד" מחלקים אחרים, זיכרון טוב של לפני שנתיים הוא עדיין זיכרון טוב גם היום, כנ"ל ספק ומארז וכרטיסי קול וכרטיסי רשת, ואחרים.

אלה דברים שמתישנים הרבה יותר לאט מכרטיס מסך\מעבד\צורבי DVD וכאלה...

עדיף לדעתי לשדרג אם אתה עושה את זה בתדירות כל כך גבוה כמו שאתה מתאר, ורק פעם ביותר זמן לקנות מחשב חדש (שיהיה יותר טוב כי חסכת הרבה כסף בזמן שרק שידרגת כמה שנים).

מחשב שהיה טוב מאוד לפני 4-3שנים , אחרי שודרג נכון, יכל לעמוד בכל הדרישות של המשחקים היום.

פורסם

אוקי אישית הייתי אומר שאם אתה קונה עכשיו את ה7800GTX עם 512MB זיכרון,הוא אמור להספיק ל3 - 4 חודשים

פורסם

3 - 4 חודשים אתה לא חושב שהגזמת נראה לי שהתכוונת לשנים ...

פורסם

3 - 4 חודשים אתה לא חושב שהגזמת נראה לי שהתכוונת לשנים ...

לפחות......

אבל עזוב המחשב שלך לא משהו בכלל.....

;)

פורסם

אוקי אישית הייתי אומר שאם אתה קונה עכשיו את ה7800GTX עם 512MB זיכרון,הוא אמור להספיק ל3 - 4 חודשים

מבחינת משחקים הוא יחזיק לפחות שנה שהוא יוכל להריץ את המשחקים הכי כבדים שיש בשנה הקרובה..

כמובן שאשר רק לשאר אין תשובה מדיוקת

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משהו אאה מה לך יש סלרון פנטיום 2 חחחחחחחחחחחח

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משהו אאה מה לך יש סלרון פנטיום 2 חחחחחחחחחחחח

טוב אחי זה היה בציניות.... לא הבנת, לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.