עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמה שנים מחזיק כרטיס ממוצע?

Featured Replies

פורסם

יש לי ATI RADEON 8500 והוא עובד עם OC מיומו הראשון שזה כבר 4 שנים בערך או 5

• תגובות 41
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב, אני חושב ש "העדויות" האלו יספיקו.

תודה כולם :xyxthumbs:

פורסם

בואו נסגור על 3 שנים של חיי הכרטיס

כמו שנות האחריות שלו

כי אחרי 3 שנים אין הרבה מה לעשות אם הוא נשרף

( בגלל זה רצוי מאוד לקנות כרטיס עם 3 שנות אחריות ולא שנה)

פורסם

לא יודע מה איתכם לא שאני עשיר או משהו כזה אבל אני חושב שכל שנה וחצי צריך להחליף כרטיס מסך ....את האמת שבארבע שנים האחרונות מאז שהשתחררתי מהצבא החלפתי 4 מחשבים חדשים מחשב כל שנה וכל מחשב עם מפרט פצצה אני לא מאמין בלהחזיק עם חלקים כמה שנים תמיד יוצאים תוכנות מישחקים וישומים יותר ויותר כבדים פשוט לי יש מחלה אני לא יכול לראות את המחשב שלי יותר משנה ולשמוע על דברים חדשים אני חייב תמיד משהו חדש ....

פורסם

זה לא קשור למחלה אתה פשוט עשיר לרוב האנשים אין 7000 שקל בשנה לשים על מחשבים.

פורסם

לא יודע מה איתכם לא שאני עשיר או משהו כזה אבל אני חושב שכל שנה וחצי צריך להחליף כרטיס מסך ....את האמת שבארבע שנים האחרונות מאז שהשתחררתי מהצבא החלפתי 4 מחשבים חדשים מחשב כל שנה וכל מחשב עם מפרט פצצה אני לא מאמין בלהחזיק עם חלקים כמה שנים תמיד יוצאים תוכנות מישחקים וישומים יותר ויותר כבדים פשוט לי יש מחלה אני לא יכול לראות את המחשב שלי יותר משנה ולשמוע על דברים חדשים אני חייב תמיד משהו חדש ....

אתה פשוט מוזר...

חייל משוחרר שמוציא את הכסף שלו על שטויות

או שזה הכסף של האבא-מנכ"ל-הייטק שלך ::)

אבל כל אחד והפטיש שלו

פורסם

מחזק, אני עכשיו בצבא ואני לא רואה את עצמי משנה את המפרט שלי (שעבר רק שידרוג כרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות... (מקור המפרט כבר איזה 3 שנים, המעבד בפרט)

בעיקרון מחשב חדש זה דבר מאד דינמי... תלוי בצרכי המשתמש וכמובן במצב הכלכלי, בנוסף תלוי מאד איזה מפרט קנית בעבר וכמובן איך הטכנולוגיה התקדמה... בגלל זה אין זמן מדוייק שאומר מתי צריך להחליף מחשב... אני משער שבערך עוד שנתיים או טיפה פחות אני אחליף את המפרט שלי, אבל להחליף מפרט כל שנה זה באמת מוגזם.

פורסם

מה אתה עובד וחוסך או שאתה פשוט טחון בכל אופן זה דבר דפוק יש מחשבים כמו שלי שמחזיקים שנים כמעט ללא שדרוג כך שזה טיפשי אלא אם יש לך עודף כסך בבנק

פורסם

^^^^^^^ אתה מחזיק משחקים על הגדרות גבהוהות?(בטוח שלא)

פורסם

יש לי בבית כרטיס ATI RAGE 4 MEM מחזיק כבר 8 שנים, אבל לא בשימוש אבל תקין.

פורסם

יופי יש לי כרטיסך מסך משולב כרטיס טלויזיה באורך של מסך 17 אינץ' (אורך פיזי חח) עם 2 מגה זיכרון ולא נתמך XP וגם בקושי 98 וגם הוא תקין מאוד

עריכה: של ATI חיבור PCI

פורסם

אם הוא לא בשימוש הוא יהיה תקין גם כל החיים :smile1:

פורסם

לרוב האנשים אין 4000 שקל לשים על מחשבים.

ולי יש riva tnt 2 שעובד,

שני VOODOO3 ב"סלי" שעדיין עובדים,

rage pro 8mb שעובד,

וגם voodoo2 שעדיין עובד...

פורסם

טוב אז אני יסביר לכם ככה אני לא עשיר ואפילו לא ממעמד בינוני אני חושב עד לפני שנה הייתי גר אצל ההורים ששניהם ביחד מרוויחים 6500 בחודש בחיים לא לקחתי מהם כסף פשוט עבדתי והרווחתי נחמד ותגידו לי מה הבעיה לקנות כל שנה מחשב חודש אחד שמים 2000 או 3000 שקל מזומן והשאר בתשלומים מה הבעיה אני מחזיק דירה עם חברה אוטו וקניתי מחשב בערך לפני חודשיים שעלה לי בין 8000 ל9000 מחרתי את הקודם ב2000 אז מה הבעיה תגידו לי להחליף כל שנה מחשב זה כמו האנשים שמחליפים כל שנה אוטו ....אז לפני שאתם קופצים למסקנות וחושבים שאבא שלי מנכ"ל והוא בכלל מקבל קיצבה של 3000 שקל מביטוח לאומי תחשבו ותישאלו קצת ולא אין לי משכורת בשמיים ממוצע 5000 אז זוהי הדרך לקניית מחשב חדש כל שנה ולהשאר מעודכן ולא לנסות להפעיל משחק כמו f.e.a.r על מחשב פנטיום 2 עם כרטיס מסך voodoo

פורסם

מצטער אם משהו שנאמר פגע בך

זה היה ממש בצחוק - אני בטוח שאתה עושה כסף טוב ביושר

אבל זה עדיין נשמע לי מוזר להוציא7אלף בשנה על בסך הכל משחקי ווידאו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.