פורסם 2006 בינואר 1619 שנים קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה?אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVIמה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל?אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה.תודה
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים DVI ז חיבור דיגיטלי.אין שום טעם לקנות מסך LCD ללא חיבור DVI, זה פשוט בזבוז של כסף.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים ולמה אתה מקשקש שטויות בשביל לגרום לבנאדם לבזבז סתם כסף?DVI בינתיים הוא גימיק ותו לא. אין לו שימוש, ואיכות התמונה שהוא מפיק במסכים סטנדרטיים לא יותר טובה מזו של RGBבמסכים שהקונטראסט שלהם גבוה מ 1:1000 יש שימוש ל DVIכלומר- גרפיקאים וכו' יכולים להשתמש בזה, זה יעיל בשבילםבשביל המשתמש הממוצע, שקונה מסך טוב (קונטראסט 1:550 או 1:600) אין שום שימוש ל DVI במסכים של הדור הנוכחי.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים בכל מקרה יש מתאם מ DVI ל VGA שכשתחבר אותו תוכל לקבל תמיכה ב 2 מסכים ולחלק את שולחן העבודה שלך.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים בין איזה מסך לאיזה מסך הבחירה שלך?ולזה שמעליי- גם עם 2DVI אפשר להשתמש ב 2 מסכים. וגם עם 2RGBזה לא קשור בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.