עבור לתוכן

בעיה בעת צפיה בסרטון תעזרו לי לכל בעלי ה(רדאון)..

Featured Replies

פורסם

טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי תודה רבה לכל התותחים... לא משנה חברה הסתדרתי כבר אם אתם רוצים תעשו גם אצליכם :לחצתי כפתור ימני על הסרטון נכנסתי לאפשרויות שם לביצועים אחר כך למתקדם ושם הורדתי את ה-V מהאופציה השתמש במעבד עירבול וידאו.. איזו שטות כל פעם איזה משהו מופלץ מחשבים לך תבין לפעמים הדברים האלה גורמים לי להתקין וינדוס שוב ושוב להחליף דרייברים ובסוף זה איזה דבר הכי טיפשי בעולם.....תודה בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים