פורסם 2006 בינואר 1619 שנים הולי שיט |:שמע, קח את המטריה, תתקע אותה עמוק באוזן, ותבדוק אם אתה מגיע למשהואם זה יוצא ישירות מהצד השני, החדשות שלי נכונים.בקיצור- מוח היום לא עולה בהרבה, הסחר באיברים פורח, ולך כנראה לא חסר כסף. תקנה אחד.יש לי רעיון יותר טוב לאן הוא יכול לתקוע את המטריהעצוב פשוט עצוב,נולדים מפגרים מלידהעוד כמה שנים הם יהיו המפגרים האלו שאתם רואים מסתובבים ברחובות מרביצים לנשים שלהםצועקים ברחובות , יורקים לכל פינה מול כל האנשים והילדים שלהם יהיו עבריינים רוצחים ואנסים.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים ראיתי את הקליפ ואני רואה שיש ילדים שפשוט סובלים מפיגור שכלי...למה אתה חייב לכוון על בן אדם זקן מטרה מה הוא כבר עשה לך ?לפי דעתי היו צריכים לפתוח לך או על זה או על דבר דומה לזה תיק במשטרה..אני כבר לא מדבר על כבוד שצריך לתת לזקנים אבל אתה עוד מאיים עליו (וזה ממש לא משנה אם זה אם מטריה או כל דבר אחר..)מי שעשה את זה באמת צריך להתבייש....
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים בושה. אבל תיק במשטרה? אל תגזים.. אומנם מה שהבחור עשה ילדותי, שטותי, חסר חיים, עלוב וממש בושה. אבל תיק במשטרה זו הגזמה. אין תיקים על טימטום או שיעמום בחיים. עוד לבוא ככה לזקן? אתה עוד מסוגל להוציא לו את העין. וחבר שלך מאחורייך מצלם את זה? אתה יודע מה? מילא מילא (אבל גם בושה לעשות את זה) שהצלם יתחבא איפשהו. אבל שחבר שלך מצלם מאחורי הגב שלך את זה שאתה מאיים על זקן? וצוחק? איפה אתה חי? :
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים ראיתי את הקליפ ואני רואה שיש ילדים שפשוט סובלים מפיגור שכלי...למה אתה חייב לכוון על בן אדם זקן מטרה מה הוא כבר עשה לך ?לפי דעתי היו צריכים לפתוח לך או על זה או על דבר דומה לזה תיק במשטרה..אני כבר לא מדבר על כבוד שצריך לתת לזקנים אבל אתה עוד מאיים עליו (וזה ממש לא משנה אם זה אם מטריה או כל דבר אחר..)מי שעשה את זה באמת צריך להתבייש....אתה צודק ב - 100% וכל אחד אחר כאן צודקאחי אישפוז דחוףףףףףאתה חולה נפש !!אין לי מילים אתה מאיים על זקן....ממש בושהאני רק בגיל 14 ואני יודע לכבד ודרך ארץ ואתה בגיל 22 לא יודע לכבד ודרך ארץ
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים pathetic indeed. i mean, no1 was even scared or anything.boredom everywhere
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.