עבור לתוכן

צריך לדעת משהוא בקשר לוינדוס 98

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול לדעת אם יש לי 98 רגיל או 98SE כי הורדתי MEDIA PLAYER 9 היה כתוב שם שהוא מתאים רק לSE וכשניסיתי להתקין הוא אמר שאין לי מערכת הפעלה מתאימה

פורסם

ב MY COMPUTER לך PROPERTIES הוא צריך לרשום SECOND EDITION אם יש לך

פורסם
  • מחבר

אצלי הוינדוס בעברית אבל לפי מה שהבנתי היתי צריך ללחוץ על מחשב שלי עם הכפתור הימיני של העכבר ואז מאפיינים אז היה כתוב שם WINDOWS 98 בלי SECOND EDITION האם זה אומר שיש לי וינדוס 98 רגיל וגם מתחת לWINDIWS 98 היה רשום תאריך 4.10.1998 האם זה אומר משהו?

פורסם

תעשה גם WINVER ותגיד איזה BUILD רשום שם.

פורסם

4.10.1998

אומר שזה 98 רגיל

אם התאריך היה 4.10.2222 זה היה SE

מוזר אבל נכון

פורסם
  • מחבר

יש מצב שבגלל שיש לי 98 רגיל זה גורם למשחקים שאמורים לעבוד מהר לעבוד לא ממש טוב כמו עם תקיעות קטנות ואיטיות

פורסם

הכל יכול להיות.. יש סיבה מיוחדת שיש לך 98 עדיין במקום XP ? איזה מחשב זה (מעבד/זכרון/כ. מסך) ואיזה משחקים אתה מנסה להריץ עליו?

פורסם
  • מחבר

על המפרט הבא לא שווה לשים XP

CELERON 700MHZ

256 SDRAM

ATI RADEON 9250 128MB

אמרו שאם אני ישים XP עליו אז זה רק יאיט את המחשב (משחקים,סרטים...)

פורסם

היה לי P3 550 עם 384 זכרון וכרטיס ג'יפה MX 440

הריץ XP בלי שום בעיות, סרטים ועניינים

פורסם

אם אתה מנסה לשחק CALL OF DUTY על מחשב כזה (שאפילו לא עומד בדרישות המינימום שלו), אז כנראה שזו הסיבה לאיטיות..

פורסם
  • מחבר

1)אני עוד לא הצלחתי לשחק בCALL OF DUTY מפני שהוא מוציא לי EROR להוריד דריבר מעודכן ואני לא מוצא

2)מהם הדרישות המינימליות של CALL OF DUTY?

3)מאיפה אני מוריד את הדריבר הכי מועדכן לRADEON 9250 128MB AGPX8 וניסיתי להוריד מהאתר וזה אותו אחד שכבר יש לי אבל זה עדיין מוציא לי EROR

4)לפי מה שאני מבין הכרטיס מסך לא תורם הרבה במהירות הוינדוס הוא בעיקר למשחקים סרטים עריכה גרפית...

אשמח אם תגיבו לזה

נ.ב

אני גם משחק בSTAR WARS BATTLEFRONT וזה עובד אצלי מהר מאוד בלי תקיעות בכלל אני חושב שזה יעזור לך

פורסם

על COD רשום שצריך P3 800MHZ מיניום (מצד שני ל BATTLEFRONT רשום P3 1GHZ), חפש בגוגל.

הדריבר אמור להיות מהעמוד בית של ATI זה לא מסובך, אם יש לך בעיות, נסה ליצור קשר עם מחלקת התמיכה שלהם בדוא"ל.

פורסם
  • מחבר

טוב תיראה הדריבר התחיל לעשות בעיות אז מחקתי התקנתי מחדש(את הדריבר) וCALL OF DUTY עובד מהר

אבל אני מעונין לדעת אולי אתה יודע מה קרה?

לפי מה שאני קראתי זה דורש P3600MHZ בכלל

פורסם

נפלאות דרכי המחשב...

וחיפשתי בגוגל פשוט וזה מה שהיה רשום, לא קריטי ממש אם זה עובד מספיק טוב בשבילך.

פורסם

dark_zero, אף אחת מהשאלות שלך לא שייכת לפורום windows (למרות שאתה משתמש ב-windows 98). שאלות לגבי כרטיסי מסך ודרייברים מתאימים, אתה מוזמן להפנות לפורום תצוגה וגרפיקה (אחרי חיפוש כמובן, סביר להניח שכבר ענו על השאלות האלה בעבר). שאלות על משחקים אתה מוזמן להפנות לפורום משחקים (גם, אחרי חיפוש. בדרך כלל אפשר למצוא את המפרט הדרוש להרצת משחק וחוויות של משתמשים בעלי קונפיגורציה שונה בדיון הרשמי עליו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים