פורסם 2006 בינואר 1519 שנים שלום קראתי את המדור לגבי תחזוקת המחשב, באמת עבודה טובה עכשיו בסוף המאמר, יש שם דרכים איך להסיר קבצים שלא נמחקים, ואחת האפשרויות הייתה KNOPPIX Linux Live. באתר שלהם ניתן להוריד.. אבל יש יותר מדי סוגים, מה ההבדל בין הגרסאות השונות שיש באתר שלהם (יש DVD ויש CD) ואיך אני צורב את זה .. (כשאתה מוריד יש הרבה קבצים).. ובעקרון, זה לינקוס לכל דבר ? בתודה מראש
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים זה לינוקס לכל דבר. ה DVD פשוט מכיל סביבה מלאה של LINUX לכל דבר, ב CD מן הסתם יותר מצומצמת (אם כי מספקת בהחלט).אתה צריך להוריד רק את הדיסק ISO של הגרסא האחרונה למשל:KNOPPIX_V4.0.2CD-2005-09-23-EN.isoאוKNOPPIX_V4.0.2DVD-2005-09-23-EN.iso(כמובן EN כי זה האנגלית).ואתה צורב אותו אם כל תוכנת צריבה, זה לא משנה.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר זאת אומרת, גרסאת ה-CD היא בסדר גמור ? בלי יותר מדי בעיות ?לגבי הקובץ סבבע שלחתי לביטורנט..עכשיו צריך לצרוב רק את ISO נכון ?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים זה לא קשור לבעיות זה קשור לכמה תוכנות יש עליה. ב CD מאלוצי מקום יש את התוכניות העיקריות ונפוצות, ב DVD יש את כל התוכנות שיש בהפצה של DEBIEN נראה לי.וכמו שאמרתי, כן.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר תודה רבה על התשובות, שאלה נוספת לי אליךכאמור, אני נכנס ללינוקס מבוט רגיל, ומשם כבר אבין הכל ? או שצריך לדעת ידע מוקדם על מנת להפעיל את המערכת הפעלה
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אתה מכניס את הדיסק למחשב, עושה בוט ממנו ולא מההארד דיסק, מחכה איזה דקה ומקבל ממש גרפי (ששם אתה עושה מה שאתה רוצה).
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר אתה מכניס את הדיסק למחשב, עושה בוט ממנו ולא מההארד דיסק, מחכה איזה דקה ומקבל ממש גרפי (ששם אתה עושה מה שאתה רוצה).מצויין ! אוקיי.. עכשיו הקטע של ה-READ ONLY שכתוב במאמר הוא חשוב ? כאילו זה משנה אם אעשה את הפעולות שהוא אומר ?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אם לא תעשה, פשוט לא תוכל לעשות שינוים / לכתוב למערכת קבצי NTFS, רק לקרוא ממנה. אני אישית לא ניסתי את ה CAPTIVE NTFS הזה בשביל לדעת כמה אמין הוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.