פורסם 2006 בינואר 1519 שנים ארץ נהדרת מזמן לא מצחיק את זה כל ילדון יודע.מכך נובע ש- הבת של ג'ק מכוערת! (אבל נכון, יש לה גוף פצצות)כל זה מוביל למסקנה החד משמעית שהתוכנית הזאת נגמרה מזמן, הנה התקציר של הפרק הבא:http://www.bbspot.com/News/2005/03/24_hamburger.htmlFARKASH7, תרגיע.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים ארץ נהדרת מזמן לא מצחיק את זה כל ילדון יודע. מכך נובע ש- הבת של ג'ק מכוערת! (אבל נכון, יש לה גוף פצצות) כל זה מוביל למסקנה החד משמעית שהתוכנית הזאת מעפנה לגמרי. :lol: זה מזכיר לי את זה: First we state that women require time and money: Women = Time X Money And as we all know time is money Time = Money Therefore by substituting Money for Time we get: Women = Money X Money Women = (Money)2 And because money is the root of all evil we therefore can state: Money = (Evil)1/2 And Since (Money)2 = Women Then (Money)2 = Evil And we are forced to conclude by substituting "women" for "(money)2" from above that: Women = Evil טוב, די.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר איזה ילדים מציקיםארץ נהדרת מזמן לא מצחיק את זה כל ילדון יודע.זהו שילדים באמת לא צוחקים מזה, אבל כשתגדל ותתבגר אולי תבין את הבדיחות שם.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר ברור לי שהוא לא ראה את הפרק(הוא בכלל מדבר על הפרק השישי), אבל למה אנשים חייבים להתנהג פה כמו ילדים קטנים....
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים חחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: אני יספק לכם תקצירים :xyxthumbs: סתם אני אפילו לא מכיר את התוכנית ומי זה ג'ק?? :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.