עבור לתוכן

סירטון 3DMARK06 באתר הרשמי !!!

Featured Replies

פורסם

קודם כל בו נגדיר דבר אחד... הסמיילי הזה :lol: אומר שאתה צוחק אחרי שהבנו את זה נמשיך הלאה...

מה הקשר שאתה לא יושב ומשחק ב3DMARK? זה אומר שזה לא משחק? א אחד לא אמר שאתה משחק בזה...

ועד כמה שאני יודע גם במבחנים על משחקים אמיתיים אף אחד לא יושב ומשחק... יש מין דמו שמריץ את המשחק... אין מישהו שיושב ומשחק... ככה לפחות אני הבנתי...

פורסם

לא אתה לא הבנתה אותי דיברתי על זה שזה לא משנה עם יש לך ציון 1 או 9999999 ב3DMARK כי זה לא גורם שישפיע עליך אבל עם יש לך 1FPS או 90FPS במשחק זה כן משפיע לכן ה3DMARK ממש לא חשוב!

שאלה פשוטה:

מה אתה מעדיף 50FPS בFEAR או ציון ב3DMARK05 של 19000 אבל רק 20FPS ???

פורסם
  • מחבר

מה אתה מעדיף 50FPS בFEAR או ציון ב3DMARK05 של 19000 אבל רק 20FPS ???

אתה מדהים אותי כל פעם מחדש עם התגובות הלא קשורות שלך...

אתה מבין שזה בחיים לא יכול להיות? :bash:

ב 3DMARK אתה מקבל ציון על ידי חישוב מיוחד של ה FPS שיוצא עם הרצת המשחקים...

גם בטסטים של המשחקים זה לא "REAL LIFE"... :lol: כי גם שם...בדומה ל 3DMARK אתה לא משחק!! אלא אותה ההרצה של המשחק...

גם אם נגיד המשחקים האלו היו באמת שונים מה 3DMARK ברעיון... תאר לך כמה משחקים צריך לבדוק!!! יש המון משחקים...ואיך תפיק מזה משהו כולל?

אתה לא יכול לבדוק שני כרטיסים ב DOOM3 נגיד...ומי שיותר חזק שם הוא הכרטיס הכי חזק בכללי!

מה שעושה ה 3DMARK הוא מריץ את המשחקים עם הטכנולוגיות החדשות ביותר, כך שיפעיל עומס על כרטיס המסך... עושים חישוב כלשהו עם ה FPS ומקבלים

ציון...

ואל תקפוץ עוד הפעם עם התגובה המטומטמת שלך "מה אתה משחק ב 3DMARK?" ... אתה רק מראה עד כמה אתה מטומטם!!

אני חושב שהנושא הובהר לך בצורה טובה...

אני מבקש לא לסטות יותר מהנושא של התראד...ולא להפוך את התראד לוויכוח לא מועיל...

להודעה המטומטמת שמתחתיי:

למה אתה בורח מהשאלות שנתתי לך? מה, פישלתי אותך?

וכמה פעמים אני צריך לאמר את זה: "למה להספים את הדיון?" :kopfpatsch:

(שים לב שאף אחד עוד לא הסכים איתך... אתה היחיד שיודע משהו?)

סלע... :lol:

פורסם

אתה מדהים אותי כל פעם מחדש עם התגובות הלא קשורות שלך...

אתה מבין שזה בחיים לא יכול להיות? :bash:

ב 3DMARK אתה מקבל ציון על ידי חישוב מיוחד של ה FPS שיוצא עם הרצת המשחקים...

גם בטסטים של המשחקים זה לא "REAL LIFE"... :lol: כי גם שם...בדומה ל 3DMARK אתה לא משחק!! אלא אותה ההרצה של המשחק...

גם אם נגיד המשחקים האלו היו באמת שונים מה 3DMARK ברעיון... תאר לך כמה משחקים צריך לבדוק!!! יש המון משחקים...ואיך תפיק מזה משהו כולל?

אתה לא יכול לבדוק שני כרטיסים ב DOOM3 נגיד...ומי שיותר חזק שם הוא הכרטיס הכי חזק בכללי!

מה שעושה ה 3DMARK הוא מריץ את המשחקים עם הטכנולוגיות החדשות ביותר, כך שיפעיל עומס על כרטיס המסך... עושים חישוב כלשהו עם ה FPS ומקבלים

ציון...

ואל תקפוץ עוד הפעם עם התגובה המטומטמת שלך "מה אתה משחק ב 3DMARK?" ... אתה רק מראה עד כמה אתה מטומטם!!

אני חושב שהנושא הובהר לך בצורה טובה...

אני מבקש לא לסטות יותר מהנושא של התראד...ולא להפוך את התראד לוויכוח לא מועיל...

רואים שאתה ילד קטן...

בכל מיקרה שלא תבין חתיכת סלע זה יכול להיות כי אולי לא שמעתה על הסיפור של ATI'NV שתיכנתו את הדריוורים שלהם לתת ציון יותר גבוה?

וגו התגובה הכי טיפשית שלך:

מה שעושה ה 3DMARK הוא מריץ את המשחקים עם הטכנולוגיות החדשות ביותר

אתה יודע ביכלל כמה משחקים עם טכנולוגיות ומעונים שונים יצאו מאז גירסאת 2005 ? :screwy::kopfpatsch:

קיצר שב בשקט המדד הכי טוב זה משחקים ותוכנות כמו 3DMARK'S הם לילדים קטנים שאוהבים להתלהב "אווו קיבלתי 10K"!

זה אותו סיפור כמו במעבדי INTEL וAMD יש תוכנות כמו 3DMARK'S שמראים יתרון ברור לINTEL אבל בהרצת תוכניות ההיתרון הוא של AMD(במעבדים באותה רמה..)!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים