פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נו באמת זה סירטו זה? בכל מיקרה כתוב שם 06 וגם כתוב שזה יצא בקרוב אז זה חייב לצאת ה06!
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר נו באמת זה סירטו זה? אולי אתה רוצה שישימו לך שם לינק להורדה של התוכנה המלאה? לפחות סרטון כזה... אכשיו אנחנו יודעים שהתמונות שהגיעו אלינו בעבר היו אמיתיות...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר ATI וNVIDIA מוציאות כרטיסים רק בשביל המבחנים האלה.. כן... בעיקר... בשביל משחקים לא... אחוז קטן מאוד!! 0.2%...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים ATI וNVIDIA מוציאות כרטיסים רק בשביל המבחנים האלה.. נו באמת יש מוח אז תישתמשו בו הם מוצאים את הכרטיסים בשביל משחקים זה שאנשים בודקים לפי התוכנה הזאת זה לא אומר דבר....
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נו באמת יש מוח אז תישתמשו בו הם מוצאים את הכרטיסים בשביל משחקים זה שאנשים בודקים לפי התוכנה הזאת זה לא אומר דבר.... ה"תוכנה הזאת" לעזאזל זה הרצה של משחקים.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים ה"תוכנה הזאת" לעזאזל זה הרצה של משחקים. אוקי,נכון אתה בא ומשחק ב3DMARK תגיד באיזה שלב אתה
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מה אתה צוחק? התוכנה מריצה הדמייה של משחק... היא לא מריצה סרטון או משהו... היא מריצה את אותו הדבר שמשחק היה מריץ אם זה היה משחק... זה בעצם סזך הכל משחק שאתה לא משחק בו....
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מעניין איך היה נראה משחק אמיתי שfuturemark היו עושים, אני אישית הייתי מעוניין לראות אחד
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מה אתה צוחק? התוכנה מריצה הדמייה של משחק... היא לא מריצה סרטון או משהו... היא מריצה את אותו הדבר שמשחק היה מריץ אם זה היה משחק... זה בעצם סזך הכל משחק שאתה לא משחק בו....לא אני לא צוחק,דיברתי על זה שאתה לא תישב ותשחק משחקים ב3DMARK נכון?ביגלל זה יש מבחנים REAL LIFE מה שאתה כן עושה לדוגמה משחק בDOOM3 אז יש מבחנים של משחקים שבהם אנשים משחקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.