עבור לתוכן

חבר'ה, אני מאוהב ב iAudio 6

Featured Replies

פורסם

אל תדאג ל IRIVER, הם לא יעשו צדעים שיפגעו בתחרותיות שלהם, ואם הם מצליחים למכור את הדגם לפי טענתם, אז אין להם סיבה לדאוג.

פורסם

אם מדברים רק על המראה, אז לדעתי זה יותר יפה:

http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx

אגב, אמור לצאת במרץ בחו"ל.

והמחיר המשוער, ראיתי באיזה מקום (לא מוצא כרגע) בין 200 ל-300 (דולר כמובן) עבור הדגם של ה-2 גיגה, 6 גיגה בהתאם.

ויש שמועה שאמור לצאת דגם 8 גיגה, אבל זאת שמועה (גם המחירים, אגב).

הזיכרון פלאש - לי אישית, זה עושה הרגשה יותר בטוחה מכונן קשיח (בגלל שאין חלקים נעים). אבל אני לא יודע אם זה מעבר לסתם הרגשה שלי, כלומר אם הכוננים הקשיחים הזעירים לא הגיעו לרמת אמינות כזאת, שזה לא ממש משנה.

פורסם

אני גם מאוד אהבתי את ה סאנדיסק החדש

נראה מאוד מרשים! :xyxthumbs:

פורסם

אם מדברים רק על המראה, אז לדעתי זה יותר יפה:

http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx

אגב, אמור לצאת במרץ בחו"ל.

והמחיר המשוער, ראיתי באיזה מקום (לא מוצא כרגע) בין 200 ל-300 (דולר כמובן) עבור הדגם של ה-2 גיגה, 6 גיגה בהתאם.

ויש שמועה שאמור לצאת דגם 8 גיגה, אבל זאת שמועה (גם המחירים, אגב).

הזיכרון פלאש - לי אישית, זה עושה הרגשה יותר בטוחה מכונן קשיח (בגלל שאין חלקים נעים). אבל אני לא יודע אם זה מעבר לסתם הרגשה שלי, כלומר אם הכוננים הקשיחים הזעירים לא הגיעו לרמת אמינות כזאת, שזה לא ממש משנה.

אתה מתכוון שאיריבר אמור לעלות בין 200-300 דולר או שאתה מתכוון לסנדיסק?

ניב

:)

פורסם

אתה מתכוון שאיריבר אמור לעלות בין 200-300 דולר או שאתה מתכוון לסנדיסק?

ניב

:)

סאנדיסק... וזה השערה לחו"ל - לא יודע כמה זה יעלה בארץ... :-\

פורסם

300 דולר זה ל6(!) גיגה.

נכון לעכשיו זה הנגן הטוב ביותר (מבוסס פלאש) לדעתי

פורסם

טוב שהם לא הגזימו במחיר.....זה נגן בנפח קטן!

במחיר הזה קונים ויז'ן M ושמחים עד השמים

ניב :)

פורסם

ואם לא רוצים קריאטיב (למרות שאין סיבה לאור הויז'ן M), אז אפשר כבר משו מסדרת ה X5.. למרות שלא כל כך הבנתי את ההבדל בינהם?! יש הבדל חוץ מפלאש/HD ?

פורסם

ואם לא רוצים קריאטיב (למרות שאין סיבה לאור הויז'ן M), אז אפשר כבר משו מסדרת ה X5.. למרות שלא כל כך הבנתי את ההבדל בינהם?! יש הבדל חוץ מפלאש/HD ?

הבדל בין מה למה ??

פורסם

ה6 והX5?

פורסם

ראיתי את זה, הוא די מזכיר את הH10

פורסם

ראיתי את זה גם....

הנגנים של איריבר די מכוערים ואפרוריים, ציפיתי לנגן זוהר ומעוצב שיכניס את האייפוד לכיס הקטן.....כמובן שאני מתכוון מבחינת עיצוב כי מבחינת איכות האייפוד לא מתקרב לאיריבר....

בקיצור ,גם אם הוא יצא, קראיטיב זן ויז'ן M עדין יהיה הנגן הכי יפה וטוב שיש היום.....האיריבר יהיה רק הכי טוב....לא יפה.

ניב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים