עבור לתוכן

מהם 4 יצרני כרטיס המסך 7800GT הכי טובות?

Featured Replies

פורסם

איך יכול להיות כאלה טמפ' אצלי הוא עומד על 49 ב IDLE

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי על הdelta כבר ענו

בנוגע למאוורר של הזלמן הוא שקט מאד, לא שומע אותו בכלל (יש איזה בדיקה שאתה רוצה שאני יריץ לתשובה יותר מעמיקה?)

בנוגע לאוברקלוק אני לא כל כך יודע האמת כי לא בדקתי עד כמה הוא יכול להגיע..

ב autodetect הוא עושה 498 על 1.2ghz

הכרטיס שלי באוברקלוק ידני כרגע על 400@485

1.0@1.15

מעלות שנמדדו בעזרת gatewatch

27idle

34 full load

אחלה טמפ' , אבל איפה שמת את החיישן של הGATEWATCH ? בטח לא מתחת להיטסינק .....כי אם לא אז כל הבדיקת טמפ הזאת שווה אתה יודע למה ...תבדוק בדרייברים של הכרטיס מסך טמפרטורה לפי החיישן ( אם לא מופיע לך תוריד COOLBITS2 ואז יהיה לך )

תחזור אלינו עם תוצאה הגיונית ( אלא אם אתה על קירור מים בכרטיס ואז זה עוד נראה הגיוני וגם לא כל כך )

סבבה ? תבדוק לי את זה בבקשה אם אתה יכול ויש לך זמן ...

ספסיבה קומרד

פורסם

טוב די להרוס לו תאשכול!!!!!!!!!!!111

אתם רוצים תפתחו נושא אחר אבל תחזרו לנושא שהוא ביקש כי זה חשוב גם לו וגם לי!!!!

פורסם

אחלה טמפ' , אבל איפה שמת את החיישן של הGATEWATCH ? בטח לא מתחת להיטסינק .....כי אם לא אז כל הבדיקת טמפ הזאת שווה אתה יודע למה ...תבדוק בדרייברים של הכרטיס מסך טמפרטורה לפי החיישן ( אם לא מופיע לך תוריד COOLBITS2 ואז יהיה לך )

תחזור אלינו עם תוצאה הגיונית ( אלא אם אתה על קירור מים בכרטיס ואז זה עוד נראה הגיוני וגם לא כל כך )

סבבה ? תבדוק לי את זה בבקשה אם אתה יכול ויש לך זמן ...

ספסיבה קומרד

מה הדיבור המופלץ הזה?

בכל אופן הטמפרטורות נכונות ,אי אפשר לשים את החיישן מתחת להיטסינק כי אסור להפעיל עליו לחץ...(הרסתי ככה כמה חיישנים..:\ )

"טוב די להרוס לו תאשכול!!!!!!!!!!!111

אתם רוצים תפתחו נושא אחר אבל תחזרו לנושא שהוא ביקש כי זה חשוב גם לו וגם לי!!!!"

מה אתה רוצה?

ענו לו כבר

מה עוד אפשר להגיד?

וזה מאד קשור לאשכול אגב....

פורסם

מה הדיבור המופלץ הזה?

בכל אופן הטמפרטורות נכונות ,אי אפשר לשים את החיישן מתחת להיטסינק כי אסור להפעיל עליו לחץ...(הרסתי ככה כמה חיישנים..:\ )

"טוב די להרוס לו תאשכול!!!!!!!!!!!111

אתם רוצים תפתחו נושא אחר אבל תחזרו לנושא שהוא ביקש כי זה חשוב גם לו וגם לי!!!!"

מה אתה רוצה?

ענו לו כבר

מה עוד אפשר להגיד?

וזה מאד קשור לאשכול אגב....

שום דיבור "מופלץ" אם החיישן לא נמצא מתחת לסינק אז הטמפרטורה לא נכונה ( תבדוק בחיישן המובנה בכרטיס בדרייברים ותראה שהטמפרטורות שלך הם לפחות 10 מעלות יותר )

ובלי להפריע לפותח האשכול , ישנם יותר מ4 סוגי יצרנים טובים וכמו שאמרו קודמים רובם דומים , חלקם מגיעים עם OC קליל מהמפעל ... יש כמה חברות פחות ידועות שאף אחד כמעט לא יכול לתת עליהן חוות דעת אז מעדיפים להגיד לך להתרחק מהן , אלא אם אתה רוצה להיות הראשון שקונה ומדווח שהכרטיס לא טוב !!!

בכל מקרה הרבה אנשים קונים LEADTEKים למיניהם ( בעלי מחיר/תמורה מאוד טובים ) אבל EVGA מאוד טובים גם כן ונפוצים ומכאן המחירים רק עולים , שמעתי גם דברים טובים על הXFX ( היה לי גם 6600GT שלהם והכרטיס היה פשוט מצויין ( אוברקלוקר עצבני )

מקווה שקצת עשיתי סדר בבלאגן , מצטער על התגובה לבחור שמעל פשוט הטמפרטורה לא הגיונית אלא אם הוא על קירור אקזוטי יותר או שהמחשב יושב בחוץ בקור :-)

פורסם

בבקשה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לי יש אתSH 7800GT של ALBTRON עד עכשיו טפו טפו אין בעיות כרטיס מעולה במחיר טוב (1900 שח) קירור רגיל שNV.

ב 3DMARK05 הוא עשה לי 7474 שזה יפה.

שווה לך אני חושב להכניס אותו לרשימה.

פורסם

בבקשה...

אוקיי , אז הבנת למה התכוונתי ואתה גם מוכיח את זה , החיישן יושב על ההיטסינק של זלמן ומודד את הטמפרטורה , אחי אני לא בא נגדך ...תבין , אתה מודד את הטמפרטורה של הסינק ולא המעבד הגרפי עצמו , לשם כך עשו חיישן צמוד למעבד ... תבדוק בדרייברים ( מה שאתה מתעקש לא לעשות ) ותראה טמפרטורה שונה לגמרי ... תבין גם אתה צודק וגם אני צודק ... הטמפרטורה שלך היא 29 מעלות , נכון , אבל של הסינק ולא הGPU ...

תראה אני יכול לעשות OC למעבד שלי למשל ל3GHZ ולהראות תמונה של SUPERPI 1M שם הוא עובר יופי , אבל כל עוד הוא קורס בכל משחק או תכנה שאני מפעיל ורק על 2750 ומטה הוא יציב אז זה מה שאני אפרסם בתור התוצאה ולא חצי אמת .... רק עניין של דיוק והחיישן של הGPU עצמו מדוייק הרבה יותר כי הוא צמוד למעבד עצמו ...

ודרך אגב סחטיין על הלוק של הפנל :xyxthumbs:

בלי לריב בלי לצעוק , אנחנו פה כולם ביחד ...

פורסם

תודה..:]

זה בסיידר לגמרי ,אני לא בא בגישה רעה,חלילה...

אני רק בא להראות לך שאני לא משקר.

עוד משהו קטן גם למעבד שלי החיישן מודבק להיטסינק (zalman 7700cu) והמעלות שרשומות בביוס רשומות גם ב gatewatch

מה שאומר שגם בכרטיס מסך זה אותו דבר...

אגב בתוכנה הוא רושם לי 44 מעלות...

אני חושב שזה מזייף...עם כל הכבוד

גם בתוכנות כגון everest המעלות לא נכונות

פורסם

אם אתה רוצה יש עוד חברה שבארץ רק נכנסו עכשיו והם זולים יחסית ויש להם ממה שראיתי כרטיסים לא רעים http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm עולה 1830 ברשת ksp

פורסם

אם אתה רוצה יש עוד חברה שבארץ רק נכנסו עכשיו והם זולים יחסית ויש להם ממה שראיתי כרטיסים לא רעים http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm עולה 1830 ברשת ksp

עידן בחיים אל תחשוב לקנות כרטיס שלהם זה פשוט כרטיס גרוע זאת החברה שהכי כדאי להתרחק ממנה

פורסם

עידן בחיים אל תחשוב לקנות כרטיס שלהם זה פשוט כרטיס גרוע זאת החברה שהכי כדאי להתרחק ממנה

:kopfpatsch:

והסיבה...

פורסם

תאמת OMRI , בדקתי את הכרטיסים האלה והם דוקא טובים מאוד ( על אחת כמה וכמה בשביל המחיר שלהם ) הכרטיס הוציא 7100 בסטוק ב3DMARK05 בלי שום בעיה ובלי שום חומרה מיוחדת ...( קומבינות בKSP ) אני לא בטוח שעוד מביאים כאלו ... אבל הם באמת בסדר גמור,נכון ,יש יותר טובים אבל התמורה למחיר היא טובה מאוד ושלא יחשבו שאני משוחד ...לי יש LEADTEK כי ככה רציתי

פורסם

טוב אני חייב להתערב.

באמת הרסתם את הדיון, סה''כ הבנאדם שאל מהן 4 החברות הטובות ביותר לכרטיס ה-7800GT ואתם בכלל נכנסים לפרטים ולעניינים שלא קשורים בכלל לנושא.

עכשיו, מבחינת קירור ואיכות אפשר להגיד ככה:

1. Gainward

2. Leadtek

3. Asus (למרות המחיר הגבוה)

4. Gigabyte\MSI אחת מהן.

וזהו, היה זה כ''כ קשה להגיב כזאת תגובה?

פורסם

:kopfpatsch:

והסיבה...

אני ייתן לך דוגמא

בכל ה 6600GT יש זכרונות GDDR3 ורק בשלהם יש DDR רגיל וזאת לאחר ההוראות המפורשות של NVIDIA שהכרטיס חייב להיות מצוייד בזכרונות מסוג GDDR3

והם פשוט לא עשו זאת ולך תדע מה הם עושים בשאר הכרטיסים שלהם

ולאחרון שהגיב יש כרטיסים טובים יותר במחיר יותר מוזל כמו הכרטיס של innovision ויש גם את ה POF 7800GT שעולה 120 שח יותר אבל מציג ביצועים טובים יותר וגם באנדל טוב יותר

אני אומר אחרי קריאה של מאמרים ולא סתם מחירבושים קראתי הרבה ביקורות ובכולם לא שיבחו בלשון המעטה את החברה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים