עבור לתוכן

מהם 4 יצרני כרטיס המסך 7800GT הכי טובות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכרטיסים זההים בדיוק של 100% רק שיש כמה חברות שמוכרות גירסאות מיוחדות לדוגמה עם קירור טוב יותר אבל המחיר הרבה יותר יקר ויותר משתלם ליקנות רגיל + קירור בניפרד אם ביכלל אתה תהיה צריך את זה.

או יש חברות שמוכרות את הכרטיסים עם OC מהמפעל אבל זה אותו דבר כמו במיקרה של הקירור אפשר לעשות את הOC לבד תוך 2 שניות ולכסוך בד"כ הרבה מאוד כסף!

בעיקרון תיקנה את הכרטיס הכי זול אבל תיבדוק גם איזה בנדל מגיע עם הכרטיס!

:xyxthumbs:

פורסם

יש אתה ה"יקרים" עם התוספות הקטנות שעולים בסביבות ה2600 שקל

ויש את ה"רגילים" כמו שזה שמעלי אמר שהם הזולים יותר

אך יש את הevga שהוא עם oc קטן והוא עולה 2150 שקל

ויש את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 שהוא עם oc ובאנדל מצויין במחיר מטורףףףף

כך אחד מאלה שאמרתי

פורסם

מה שווה יותר לקנות, הEVGA או הGIGABYTE ?

שניהם באותו מחיר בנועה, EVGA בא עם OC מהמפעל וה-GIGABYTE בא קירור של זלמן.

לפי איך שזה נראה ההיט סינק של זלמן לא מכסה גם את הזכרונות.

בנוגע לEVGA, שמעתי על מספר אנשים שהיתה להם בעיות עם הOC מהמפעל.. (ארטיפקטים), אחד מהפורום הזה נראה לי(כרטיס של לדטק) ואחד אחר עם כרטיס של EVGA...

מה לדעתכם עדיף לקנות?

GIGABYTE: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635

EVGA: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977

פורסם

הקירור סטוק של ג'יגה בייט יותר טוב מהקירור של זלמן? והאם הקירור סטוק של ג'יגה בייט כן מכסה תזכרונות?

פורסם

אני לא רואה מצב שבו oc מהמפעל יעשה ארטיפקטים.. רק מכיוון שהם מוכרים אותו בתור כרטיס רגיל לכל דבר.. ז"א זה כאילו שימכרו לך כרטיס רגיל שפשוט לא עובד טוב.. אז אתה פשוט מחזיר אותו ולוקח חדש (אם יהיה בכלל מצב כזה..)

אני מצטרף לשאלה.. מה עם ASUS? הם טובים? קניתי שלהם ואני לא רואה בשום מקום מילה עליהם.. פעם אני זוכר שהם היו מספר 1 בכרטיסי מסך..

אני מגיע ל450/1.10 יציב לא ניסיתי לעשות יותר overclock... ה 450/1.10 זה לפי הautodetect של הcoolbits (וכן הרצתי אחרי זה 3dmark לבדוק ארטיפקטים וכבר שיחקתי עם זה הרבה זמן..) אבל העפתי אותו כי אני לא רואה צורך בOC בינתיים.. השאלה היא למה אף אחד לא קונה\מדבר\מזכיר את ASUS כבר?

פורסם

כי הם יקרים.....

לא שהם לא טובים

פורסם

מה שווה יותר לקנות, הEVGA או הGIGABYTE ?

שניהם באותו מחיר בנועה, EVGA בא עם OC מהמפעל וה-GIGABYTE בא קירור של זלמן.

לפי איך שזה נראה ההיט סינק של זלמן לא מכסה גם את הזכרונות.

בנוגע לEVGA, שמעתי על מספר אנשים שהיתה להם בעיות עם הOC מהמפעל.. (ארטיפקטים), אחד מהפורום הזה נראה לי(כרטיס של לדטק) ואחד אחר עם כרטיס של EVGA...

מה לדעתכם עדיף לקנות?

GIGABYTE: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635

EVGA: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977

לי יש את הכרטיס של גיגה בייט עם הקירור של זלמן

הוא לא מכסה את הזכרונות,אבל הוא מעולה..

בנוגע לארטיפקטים , אתה צודק כל כרטיסי ה 7800gt מגיעים עם המהרה מיוחדת

שממהירה את הכרטיס כשהוא נכנס לפעולת 3d והיא נקראת ערך delta

שאותו שיניתי בביוס של הכרטיס ל 0 ,ואז עשיתי כמה אוברקלוק שרציתי בלי הפרעות מיותרות מצד פיצ'ר זה...

הקירור סטוק של ג'יגה בייט יותר טוב מהקירור של זלמן? והאם הקירור סטוק של ג'יגה בייט כן מכסה תזכרונות?

קירור הסטוק של גיגה בייט הוא זלמן.....

ולא הוא לא בא עם היט סינקים לזכרונות..

אני לא רואה מצב שבו oc מהמפעל יעשה ארטיפקטים.. רק מכיוון שהם מוכרים אותו בתור כרטיס רגיל לכל דבר.. ז"א זה כאילו שימכרו לך כרטיס רגיל שפשוט לא עובד טוב.. אז אתה פשוט מחזיר אותו ולוקח חדש (אם יהיה בכלל מצב כזה..)

אני מצטרף לשאלה.. מה עם ASUS? הם טובים? קניתי שלהם ואני לא רואה בשום מקום מילה עליהם.. פעם אני זוכר שהם היו מספר 1 בכרטיסי מסך..

אני מגיע ל450/1.10 יציב לא ניסיתי לעשות יותר overclock... ה 450/1.10 זה לפי הautodetect של הcoolbits (וכן הרצתי אחרי זה 3dmark לבדוק ארטיפקטים וכבר שיחקתי עם זה הרבה זמן..) אבל העפתי אותו כי אני לא רואה צורך בOC בינתיים.. השאלה היא למה אף אחד לא קונה\מדבר\מזכיר את ASUS כבר?

אתה לא רואה מצב שבו oc מהמפעל יעשה ארטיפקטים?

אתה טועה...

הכרטיש שלי בא ללא oc מהמפעל והיו לו ארטיפקטים ,משום מה זאת בעיה בכל כרטיסי ה 7800gt למרות שיש כרטיסים שעובדים מצויין

גם עם oc מהמפעל (כל אחד והליבה שהוא נופל עליה) בכל אופן שינוי קטן של ערך delta בביוס והכל מסתדר..

בנוגע לאסוס:

הם כרטיסים מצויינים לאנשים עשירים

לא חושב שהם מצדיקים את סכומי הכסף הלא ריאליסטים שלהם.

לסיכום:

אני ממליץ לך ללכת על הגיגה בייט עם קירור הזלמן

כרטיס זול עם קירור מעולה

פורסם

תשמע אני כבר חושב על קומבינה אחרת....

Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E שמגיע עם oc +הקירור זלמן שעולה 160 ===2130 גם עם oc וגם קירור זלמן

פורסם

לי יש את הכרטיס של גיגה בייט עם הקירור של זלמן

הוא לא מכסה את הזכרונות,אבל הוא מעולה..

אם כבר יש לך ספר לנו עד כמה שקט המאורר (האם כמו סילנסר) ולאיזה מהירות OC הגעת בAUTODETECT של הדריברים ? (ללא השינוי שדיברת עליו)

בנוגע לארטיפקטים , אתה צודק כל כרטיסי ה 7800gt מגיעים עם המהרה מיוחדת

שממהירה את הכרטיס כשהוא נכנס לפעולת 3d והיא נקראת ערך delta

שאותו שיניתי בביוס של הכרטיס ל 0 ,ואז עשיתי כמה אוברקלוק שרציתי בלי הפרעות מיותרות מצד פיצ'ר זה...

הכרטיש שלי בא ללא oc מהמפעל והיו לו ארטיפקטים ,משום מה זאת בעיה בכל כרטיסי ה 7800gt למרות שיש כרטיסים שעובדים מצויין

גם עם oc מהמפעל (כל אחד והליבה שהוא נופל עליה) בכל אופן שינוי קטן של ערך delta בביוס והכל מסתדר..

אתה יכול להסביר קצת יותר על הדלטא הזה - כי לא ברור למה בדיוק אתה מתכוון , הרי לא כל כרטיס מגיע עם אוברקלוק מהמפעל , וידוע שב2D הכרטיס עובד לאט יותר ולא מהר יותר ב3D כמו שציינת, אנא הסבר על הנושא.

פורסם

אני יענה במקומו...

אם כבר יש לך ספר לנו עד כמה שקט המאורר (האם כמו סילנסר) ולאיזה מהירות OC הגעת בAUTODETECT של הדריברים ? (ללא השינוי שדיברת עליו)

המאווררים של Zalman הם מהשקטים בעולם. מדובר בייצרנית קירורים מהשורה הראשונה. שקט ,יעילות ואיכות זה ZALMAN. גם המחירים שלהם לא זולים.

אני אישית לא מאמין ל-OC ב-AUTODETECT. לך תדע על מה זה מסתמך ואיך זה מתייחס לאיכות הליבה של הכרטיס. הכי טוב לעשות את זה ידנית ולבדוק לבד.

אתה יכול להסביר קצת יותר על הדלטא הזה - כי לא ברור למה בדיוק אתה מתכוון , הרי לא כל כרטיס מגיע עם אוברקלוק מהמפעל , וידוע שב2D הכרטיס עובד לאט יותר ולא מהר יותר ב3D כמו שציינת, אנא הסבר על הנושא.

סדרת 7xxx מגיעה עם ערך דלתא השווה ל-40, אפשר לומר 40mhz. בלי קשר למהירות ה-3D לעומת ה-2D, ערך זה בא לידי ביטוי (ב-3D) במאמץ הכרטיס.

מה שקורה זה שרכיבים מסויימים בליבה מומהרים במאמץ בתוספת ערך הדלתא. ז"א, אם אתה עומד על 450mhz לליבה, אתה בעצם תגיע ל-450+40 = 490mhz במאמץ.

ערך זה נמצא בביוס הכרטיס, ואפשר לשנות אותו, כמו שמס' ייצרניות עשו בעדכוני ביוס - שינו אותו ל-0. (אני יודע ש-EVGA עשו את זה)

בעקרון, עדיף להגיע לאוברקלוק יציב (עם דלתא 0) ואז להרים את הדלתא לאט עד לנקודת "הסף", אחריה כבר אין יציבות.

את הביוס אפשר לערוך בעזרת התוכנה NiBiTor.

פורסם

המאווררים של Zalman הם מהשקטים בעולם. מדובר בייצרנית קירורים מהשורה הראשונה. שקט ,יעילות ואיכות זה ZALMAN. גם המחירים שלהם לא זולים.

אני אישית לא מאמין ל-OC ב-AUTODETECT. לך תדע על מה זה מסתמך ואיך זה מתייחס לאיכות הליבה של הכרטיס. הכי טוב לעשות את זה ידנית ולבדוק לבד.

הכל בסדר אח שלי ? לא רק שלא אמרת כלום בתשובה הזו , גם מה שענית ממש לא היה קשור לשאלה (כמו שלא מעניין אותי מה אתה חושב על אבו מאזן ככה גם לא מעניין אותי מה אתה חושב על הAUTODETEC, ואני אומר את זה בציניות ולא במטרה להעליב). תאמין לי שאני מכיר טוב מאוד את זלמן, ולמעשה גם יצא לי להתנסות עם הגיגהבייט המדובר. רק שלא עשיתי לו בדיקה מעמיקה , בטח לא בדקתי לו מהירויות ומשום מה אני זוכר שהקירור לא היה לי הכי שקט כמו הסיילנסר שאני עובד איתו - אבל אני חושב שטעיתי כי לא בדקתי טוב את העניין - לכן שאלתי. ולגבי OC - שיתן כל תשובה שהוא רוצה עם הדריברים בלי הדריברים, בגלל שאני לא יודע עד כמה הוא מבין - אמרתי שישתמש בAUTODETECT. אני עדיין מחכה לתשובה ענינית על השקט ועל האוברקלוק.

לגבי התשובה על השאלה השנייה - תודה, נשמע מעניין , ונשמע גם כאילו אם מבטלים את זה אז אי אפשר להשוות אחד לאחד את הפרש המהירויות שהיתקבל מאוברקלוק (מן הסתם ההפרש ביצועים בפועל יהיה נמוך מהפרש המהירויות הנראה לעין אם הבנתי נכון).

אולי זה מסביר את הארטיפקטים שקיבלתי עם הGAINWRD 7800 ב480\1170 בחלק מהמשחקים.

פורסם
  • מחבר

למה הרסתם לי תאשכול הוא נפתח למטרות מסוימות

פורסם

אז ככה 4 החברות הטובות הן:

1-Evga

2-leadtek

3-gigabyte

4-point of view

יש עוד כמה טובות כמו msi asus gainwared

ממליץ להתרחק מ 7800 של החברה gil forsa וגם מה 7800 של club3d

פורסם

הכל בסדר אח שלי ? לא רק שלא אמרת כלום בתשובה הזו , גם מה שענית ממש לא היה קשור לשאלה (כמו שלא מעניין אותי מה אתה חושב על אבו מאזן ככה גם לא מעניין אותי מה אתה חושב על הAUTODETEC, ואני אומר את זה בציניות ולא במטרה להעליב). תאמין לי שאני מכיר טוב מאוד את זלמן, ולמעשה גם יצא לי להתנסות עם הגיגהבייט המדובר. רק שלא עשיתי לו בדיקה מעמיקה , בטח לא בדקתי לו מהירויות ומשום מה אני זוכר שהקירור לא היה לי הכי שקט כמו הסיילנסר שאני עובד איתו - אבל אני חושב שטעיתי כי לא בדקתי טוב את העניין - לכן שאלתי. ולגבי OC - שיתן כל תשובה שהוא רוצה עם הדריברים בלי הדריברים, בגלל שאני לא יודע עד כמה הוא מבין - אמרתי שישתמש בAUTODETECT. אני עדיין מחכה לתשובה ענינית על השקט ועל האוברקלוק.

לגבי התשובה על השאלה השנייה - תודה, נשמע מעניין , ונשמע גם כאילו אם מבטלים את זה אז אי אפשר להשוות אחד לאחד את הפרש המהירויות שהיתקבל מאוברקלוק (מן הסתם ההפרש ביצועים בפועל יהיה נמוך מהפרש המהירויות הנראה לעין אם הבנתי נכון).

אולי זה מסביר את הארטיפקטים שקיבלתי עם הGAINWRD 7800 ב480\1170 בחלק מהמשחקים.

אוקי על הdelta כבר ענו

בנוגע למאוורר של הזלמן הוא שקט מאד, לא שומע אותו בכלל (יש איזה בדיקה שאתה רוצה שאני יריץ לתשובה יותר מעמיקה?)

בנוגע לאוברקלוק אני לא כל כך יודע האמת כי לא בדקתי עד כמה הוא יכול להגיע..

ב autodetect הוא עושה 498 על 1.2ghz

הכרטיס שלי באוברקלוק ידני כרגע על 400@485

1.0@1.15

מעלות שנמדדו בעזרת gatewatch

27idle

34 full load

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים