עבור לתוכן

מצלמה לשימוש ביתי עד 1350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצות למצלמה עד 1350 ש"ח לשימוש ביתי לטיולים

מה אומרים?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

Canon PowerShot A610, ללא ספק בכלל, לא רואה אף מצלמה בטווח המחירים שלה.

פורסם

ה-A610 היא מצלמה מצויינת, אבל להגיד שהיא לא רואה אף מצלמה במחיר שלה זה *ממש* לא נכון. זה מאוד תלוי בצרכים של הקונה. היא בחירה לא טובה אם הדרישות כוללות את אחת מהתכונות הבאות:

1. עדשה רחבה (28mm)?

2. עדשת טלה רצינית

3. אפשרות לפלאש חיצוני

4. ISO גבוה

5. מייצב תנועה

6. גודל קומפקטי (מצלמת כיס).

פורסם

שימוש ביתי וטיולים. הדבר היחידי שאולי הוא יצטרך מכל מה שרשמת שם זה קומפקטיות, ואפשר לחשוב שה610 היא בגודל של מקרר. כל מצלמה קומפקטית במחיר הזה לא מצליחה להגיע לרמת איכות התמונה של ה610. מבחינתי דיי ברור מה עדיף פה.

פורסם

מלבד קומפקטיות (שחשובה מאוד לרבים), כל חמש התכונות הראשונות מועילות לשימוש ביתי ו/או טיולים. לצלמים מסויימים תכונה כזו או אחרת יכולה אפילו להחשב כקריטית. אני מבין שה-A610 תפורה עליך כמו כפפה ליד, וזה אחלה, אבל אם אני הייתי הולך לקנות מצלמה בסכום הנ"ל היא הייתה נושרת מהר מאוד מהרשימה. העדר עדשת 28mm הוא שובר-עסקה מוחלט מבחינתי.

פורסם

אוקיי, נניח. אז מה אתה מציע בסכום כזה?

פורסם

מלבד קומפקטיות (שחשובה מאוד לרבים), כל חמש התכונות הראשונות מועילות לשימוש ביתי ו/או טיולים. לצלמים מסויימים תכונה כזו או אחרת יכולה אפילו להחשב כקריטית. אני מבין שה-A610 תפורה עליך כמו כפפה ליד, וזה אחלה, אבל אם אני הייתי הולך לקנות מצלמה בסכום הנ"ל היא הייתה נושרת מהר מאוד מהרשימה. העדר עדשת 28mm הוא שובר-עסקה מוחלט מבחינתי.

בא לך להסביר מה זה אומר, ברמת אפשרויות הצילום ורמת התמונה המתקבלת? אני לא מבין בזה כל כך...

פורסם

אוקיי, נניח. אז מה אתה מציע בסכום כזה?

תלוי איזה מבין הפרמטרים שלמעלה חשובים לפותח הדיון. ברגע שהוא יתייחס אליהם, יהיה יותר פשוט להציע דגמים אחרים (שכמובן גם כן לא יהיו מושלמים, בדיוק כפי שה-A610 אינה מושלמת).

פורסם

בא לך להסביר מה זה אומר, ברמת אפשרויות הצילום ורמת התמונה המתקבלת? אני לא מבין בזה כל כך...

להסביר מה המשמעות של עדשה רחבה? תתחיל מכאן.

פורסם

הבדלים בין 28mm ל-35mm :

242070699yi.jpg

פורסם

דוגמה נחמדה אבל לא ממש משכנעת בגלל שהפרטים בשוליים שלה לא ממש חשובים. נסה לחתוך את הצילומים שלי באופן דומה ותראה איך כל אחד מהם מאבד המון מהאימפקט שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אבל השתנה התקציב לצערי:\

ל1100 כולל כרטיס זיכרון 256MB לפחות:\

תוכלו לעזור לי שוב בבקשה :-\

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על Ricoh Caplio R1 או על מצלמה משומשת.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף את הA520?

פורסם

לדעתי לא. ה-A520 היא מצלמה איטית להחריד וללא עדשה רחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים