פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZipיש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZipמה צריך לעשות? ???
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים אין בעיות טפשות רק אנשים טפשים.ועכשיו ברצינות(עד כמה שאפשר) - אומרים: יש לי בעיה טפשיתחייבים לעשות שיעורי לשון לאנשים בפורומים פה........מצטרף ל EVILSTING-WINRAR
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר זאת הבעיה, שאני לא יכול לעשות EXTRACT כי השם ארוך מדי, ולכן אני צריך לשנות את השם בתוך ה WINZIP..שתי ההודעות נשלחו באותה השנייה.. צירוף מקרים או גורל?.. לעולם לא נדע... lol :s05:אין בעיות טפשות רק אנשים טפשים.ועכשיו ברצינות(עד כמה שאפשר) - אומרים: יש לי בעיה טפשיתחייבים לעשות שיעורי לשון לאנשים בפורומים פה........מצטרף ל EVILSTING-WINRARלפני שהקמתי את הנושא, חשבית על "טפשית",אבל טיפשה מושכת יותר, לא חושב? כמו: אני אוהבת לאכולת בייגאלח rofl
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים תוכנת חילוץ הקבצים הדיפולטית שלו לקבצי ZIP היא כנראה WINZIP.תסיר את ה WINZIP, ולאחר מכן תתקין WINRAR. גם לי הייתה את הבעיה הזו, אך איני מצליח להיזכר כיצד טיפלתי בה.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר מה לעזאזל.............!!הרגע לקחתי את התיקיית WINZIP לשולחן העבודה,ניסיתי לחלץ, ופתאום הצלחתי.... מוזר לאללה אבל לא משנה..כדי להמשיך את כותרת הנושא, יש לי עוד בעיה "טיפשה" חח..יש לי קובץ תמונה שרשמתי לו שם ארוך (לא בתוך WINZIP), והיום אני רוצה למחוק אותו, אבל אני לא מצליח..זה רושם לי: אינו יכול למצוא את הקובץ שצוין.. ואני לא יודע איך למחוק.. אי אפשר לשנות כלום, אפילו אי אפשר לראות את התמונה! :-X :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.