עבור לתוכן

אני צריך לעשות project באנגלית (כיתה יא)... אפשר בבקשה עזרה קטנה מכם?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...)

ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...)

תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תעשה עבודה על הפרידמנות שלך

פורסם
  • מחבר

חשבתי על איך לענות לתגובה מפגרת כזאת... עלו לי כמה רעיונות מכיוון שאני פרימדונה לא היה בא לי לבחור... תבחר את המוצא חן בעינך ביותר:

אוי פגעת בי... :nixweiss:
רציתי לעשות על זה אבל לא מצאתי חומר באינטרנט (אם יש לך חומר את מוזמן להביא לי)

וגם את התגובה הקצת יותר רצינית...

איזה פרימדונה? אני חיפשתי חומר מצאתי חומר ויש לי חומר (כמו שהיית יודע אם היית טורח גם לקרוא על מה שאתה מגיב... ודרך אגב רק שתדע אתה לא חייב לטרוח הודעות בפורום כללי לא נספרות במונה ההודעות...) אבל סך הכל ביקשתי אם למישהו יש עוד חומר שיוכל לעזור לי שיביא לי בנוסף לחומר שכבר יש לי שחיפשתי ומצאתי וטרחתי...

וגם איך אפשר בלי פשוט:

שתוק כבר

לכל שאר הפורום: אני מתנצל מאוד אם אפשר פשוט תתעלמו משני התגובות הראשונות....

פורסם

אתה לא צריך להתנצל אחי ...אני מבין תמצב שלך ויש פתרון גבר מכות והרבה אולי תתעורר לחיים אולי..

לא נורא תגיע לצבא יז**נו אותך כמו שצריך ותפסיק להיות יגאל שהולך לחנות בשביל לראות משחקים

פורסם

אתה לא צריך להתנצל אחי ...אני מבין תמצב שלך ויש פתרון גבר מכות והרבה אולי תתעורר לחיים אולי..

לא נורא תגיע לצבא יז**נו אותך כמו שצריך ותפסיק להיות יגאל שהולך לחנות בשביל לראות משחקים

אני לא מרבה להתבטות ככה אבל: מזה החרא הזה? עמרי איך לא נתת לו באן?

והערה לאיש: אתה בין האנשים הכי ממורמרים שראיתי בזמן האחרון. תתבגר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים