פורסם 2006 בינואר 1219 שנים בין הניסויים הרבים שאני אוהב לעשות בפוטושופ לקחתי תאופניים שלי ועשיתי להם כל מיני שיוניים, להנאתכם... לפני אחרי
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יופי של ריטוש ------------------------------------------ קצת גוון לאופניים ונראה לי שהקיר זקוק לקצת גרפיטי.... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר אהבתי את הגראפיטי מאדדד, אחלה רעיון...שים לב כי לא מדובר רק בריטוש, יש את ההחלפה של הבולם האחורי כולו, משחקים עם הכסא צמיגים בולם קידמי ועוד...
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים thx תשמע רק עכשיו אני רואה חתיכת עבודה, כמה זמן? ואת כל זה עשית עם כלי בחירה וחותמת?
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר לא רק, יש שם קצת שילובים של Maskים שונים וכדומה,, בהחלט הרבה עבודה אבל לדעתי יצא כמעט מושלם וממש קשה לזיהוי כמו שאני רואה ממך
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר לא עמדתי עם סטופר אבל לא היה לי לחץ של זמן כל כך וזה דיי בא משיעמום, סביבות השעה ומשהו... גם עד שמצאתי למשל תמונה של הבולם האחורי שתתאים וכל השינויים בצבעים וכדומה שצריך לעשות לה כדי שהיא לא תראה שונה וכדומה...
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יצא לך יפה הכי טוב לראות את השינוי זה להוריד את התמונות למחשב...ואז לדפדף. עריכה מקצועית ;D כל הכבוד אני אפילו לנסות לא יכול כי אני עצלן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.