פורסם 2006 בינואר 1219 שנים אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים.אז השאלה שלי היא:האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת??כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ???תודה לעוזרים
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים אתה יכול להביט לחלק האחורי של המחשב ולראות אם יש לך חיבור מאחורה,החיבור מזכיר חיבור של טלפון, רק יותר גדולדבר נוסף שאתה יכול לעשות הוא לתת את דגם הלוח אם ואז אפשר לראות לפי זה,ודבר אחרון אתה יכול להכנס ל לוח בקרה- חיבורי רשת - ולראות איזה חיבורים יש לך שם
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר בחיבורי רשת יש לי שמה Local Area Connection (Cable modem ו-Netvision Cable Connectובדקתי מאחורי המחשב, יש שמה 2 חיבורי טלפון כאלה, ובדקתי זה לטלפון ולא למשהו יותר גדול, וגם פתחתי את המחשב, וראיתי שהם מחוברים לכרטיס מודם.אז אין לי כרטיס רשת?אז איזה לקנות?
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים תלך לCONTROL PANEL > SYSTEM > HARDWARE ותסתכל תחת NETWORK ADAPTERS אם יש לך משהו עם ETHERNET. אם כן, אז זה כרטיס רשת.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר לא, אין לי, רק המודם רשום שמה (351000 USB Cable Modem) אז היום אני גם אקנה את כרטיס הרשת בשביל המחשב הראשון וגם בשביל השני. תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.