עבור לתוכן

הגדרת חשבון Yahoo! Mail ב-Outlook Express

Featured Replies

פורסם

האם Yahoo! Mail תומך ב-POP3 לצורך שליחת וקבלת דוא"ל בתוכנות כמו Outlook Express?

אם כן, אז איך מגדירים חשבון Email של Yahoo ב-Outlook Express?

אני משתמש ב-Gmail. אבל, אני שואל את השאלה הזאת בשם של חבר שמשתמש ב-Yahoo! Mail, ולא רוצה לעבור ל-Gmail בשל הצורך לעדכן רשימת חברים ארוכה.

פורסם

עד כמה שזכור לי רק בחשבונות בתשלום האפשרות הזאת נתמכת.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לחשבונות Email בתשלום של Yahoo, בחשבונות Email רגילים של Yahoo זה לא אפשרי?

במידה ו-Yahoo מאפשרים להגדיר POP3 בחשבונות Email שלהם בתשלום בלבד, אז אתה יודע אולי כמה זה עולה ואיך עושים את זה (אולי זה יהיה לו שווה, אם מדובר בתשלום לא גבוה).

פורסם

היי

הנה המסלולים בתשלום אותם מציעה yahoo הסכום המינימלי הוא 19.99$ לשנה.

Yahoo mail upgrade

קיימת התוכנה הזאת POP Peeper שמאפשרת למיטב ידעתי לבדוק את חשבון הדואר שלך ב yahoo.זאת תוכנת דואר לכל דבר כלומר יכולה במקביל לבדוק גם חשבונות POP אחרים וגם חשבונות "רשת" מסויימים.

יש גם הרחבות לFireFox שמאפשרות גישה לחשבון yahoo אבל הן לא ממש תוכנות אלא מאפשרות גישה נוחה יותר (לשונית או חלון חדש) לתיבת ה Inbox ואני לא חושב שלזה התכוונת בשאלה שלך.

פורסם
  • מחבר

7.7 ש"ח לחודש יכול להיות מחיר סביר.

יש לך אולי מושג איך מגדירים את Outlook Express, כך שהוא יעבוד עם חשבון Email של Yahoo שתומך ב-POP3 (אני מתכוון להגדרות טכניות, ולא באופן כללי)?

לגבי POP Peeper, אפשר להשתמש בו ב-Yahoo רק אם משדרגים את החשבון Email, נכון?

פורסם
  • מחבר

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

7.7לגבי POP Peeper, אפשר להשתמש בו ב-Yahoo רק אם משדרגים את החשבון Email, נכון?

עד כמה שידוע לי דרך הPOP PEEPER אפשר לבדוק דואר של yahoo בלי לשדרג , כלומר לבדוק דואר בעזרת POP PEEPER עם חשבון הדואר הרגיל והחינמי שyahoo מספקת.

יש גם את התוכנה הקטנה הזאת YPOPS ןיש אם אני לא טועה גם תוספים ל thunderbird (אבל אני לא בטוח ב100%) בכל מקרה יש אפשרויות להשיג את מה שאתה מבקש.

פורסם

פעם הבאה חיפוש פשוט בגוגל של POP3 YAHOO היה עונה על כל השאלות האלו...

בכל מקרה, יש תוכנות (יתכן וזו אחת מהם), שמהוות PROXY בין ה OUTLOOK לשרותי WEB של YAHOO הרגילים (בלי לשלם כסף) ומאפשרים קריאת דואר.

למשל אם יש לך את THUNDERBIRD אז יש את תוסף ה WEBMAIL:

http://webmail.mozdev.org/

פורסם
  • מחבר

אני צריך אפשרות של עבודה ב-Outlook או Outlook Express בלבד, מכיוון שמדובר באדם שלא ממש מבין במחשבים, ולא מעוניין להשתמש בתוכנות איזוטריות.

Thunderbird די דומה ל-Outlook Express, כך שנראה לי שלא תהיה לו בעיה לעבור לתוכנה הזו.

WebMail מתאים כרגע רק עד גירסה 1.0.6. במידה והוא עובד עם חשבונות רגילים של Yahoo! Mail, אז הוא יכול להיות פתרון מצויין.

פורסם

תבדוק בפורומים אם יש אולי גם גרסא ל 1.5RC, או שתחכה ש 1.5 מלא יצא (או שתשתמש בינתיים ב 1.0).

פורסם
  • מחבר

יש לי את גירסה 1.0.6, ובאתר כתוב שהתוסף תומך בגירסה הזו, כך שלא אמורה להיות בעיה (צריך רק להיזהר ולא לשדרג בטעות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים