פורסם 2006 בינואר 1119 שנים פתאום לפני השינה באה לי המוזה לכתוב שיר קטן מתאים לאווירה אז....שם השיר: באמצע הלילה בזון.מילים: טובי לויסלחן: לפי השיר של הראל מויאל ( אמצע הלילה בכפר ).לא מומץ לקורא את זה ללא האזנה למוסיקה בו זמנית!באמצע הלילה בזוןפותח עוד ת'רד לפני שהולך כבר לישוןאני חושק לעוד עדכון שם אינשאללהבין דיונים שם בחורקורא עוד עמוד שקשה לעבוראני נמצא, בין תמיכה ו... אלקטרוניקהזה אמצע הלילה ואולי קצת מאוחראין שום עדכון אז אולי אבדוק מחרררררררמתחת לעיניים יש שקים ואני רואה הכל אפוראולי אלך לישוןבאמצע הלילה בזוןהלד פה מאיר לי על זמן שעברבין הפורומיםפושתק שם מקללריח של שריפות ושוב נשרף כרטיסשווה לעבוד איתנונעיף ת'מסך לעזאזלזה אמצע הלילה ואולי קצת מאוחראין שום עדכון אז אולי אבדוק מחרררררררמתחת לעיניים יש שקים ואני רואה הכל אפוראולי אלך לישוןזה אמצע הלילה ואולי קצת מאוחראין שום עדכון אז אולי אבדוק מחרררררררמתחת לעיניים יש שקים ואני רואה הכל אפוראולי אלך לישוןרגע לפני שנשברטעל אותי מעיר בדיוק שעבראני הולך והוא מריץ קטעים שםעם אלללללהההההההההההה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים כשרוני לחלוטין. בא נגיד שהשיעמום באמת אוכל אותך. אגב, אתה תבדוק מחר אם יש עידכון?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים פושתק שם מקלל ריח של שריפות ושוב נשרף כרטיס שווה לעבוד איתנו נעיף ת'מסך לעזאזל ענק!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.