פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שלום !יש לי מפרט כזה:A64 3000+ ASUS A8N EKINGSTON VALUE CL3+TT BIG TYPHOONהגעתי עם המעבד לתוצאה של 2660 יציב ו- 2694 לא כ"כ יציבהורדתי מחלק זיכרון ל- 133העליתי מתח ל- 1.55 בביוס (למרות שכל התוכנות מזהות 1.58 משום מה)השארתי מכפלה על 9הטמפרטורות שלי מצויינות, 25 במנוחההורדתי מבפלת HT ל- X3הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות יותר מזה וקשה לי להאמין שהמעבד לא יכול יותר מזה (לא ידוע לי הסטפינג)קניתי את הקירור הזה ואת הלוח הזה במיוחד בשביל אוברקלוקינג ואני מאוד אתאכזב אם אני לא יצליח להמשיךמישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לנסות ולהעלות את המהירות של המעבד ?תודה רבה, זה ממש ממש חשוב לי.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אני לא חושב שזאת בעיה של טמפרטורת המעבד אבל עדיין אמרת 25C במנוחה כמה במאמץ?אם אתה לא עשית תעשה עם סופר פי על 8MB לפחות רצוי 16 לבדוק אם הוא באמת יציב
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר בדקתי במאמץ 16מגה, המעבד לא עבר את ה- 36 מעלותככה שזה לא הטמפרטורהמה זה כן יכול להיות?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אוקיי אני חושב שזה הזיכרון אם אתה יכול תיגע בהם בבדיקת המאמץ יכול להיות שהם חמים וזאת הבעיה..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אוקיי אני חושב שזה הזיכרון אם אתה יכול תיגע בהם בבדיקת המאמץ יכול להיות שהם חמים וזאת הבעיה..בדקתי, הם ממש קריריםראוי לציין שלמרות שהם CL 3 הם יורדים בקלות ל2.5 גם על באס של 220-215 אבל בכדי לסחוט את המהירות המקסימלית מהמעבד הם על 3יש אפשרות להעלות את המתח יותר מ- 1.55 אבל לא דרך הביוס אלא דרך AI Booster, הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה לשנות משהו דרך התוכנה הזו (שמגיעה עם הדרייברים של הלוח) המחשב נתקע)יש איזושהי דרך אחרת להשיג מהירות גבוהה יותר ?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר תרד קצת במחלק... ירדתי ל- 133 ! הבאס של הזיכרון ברגע זה אפילו לא 190, אתה בטוח שלרדת למחלק 100 יעזור ? כי זה יוריד את הזכרונות בצורה איומה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים ירדתי ל- 133 !הבאס של הזיכרון ברגע זה אפילו לא 190, אתה בטוח שלרדת למחלק 100 יעזור ? כי זה יוריד את הזכרונות בצורה איומההכוונה היא שהזיכרון לא פועל אפילו על 190MHZ או מה?מצטער שאני מתפרץ אבל זה חשוב לי לדעת למה הכוונה הבאס של הזיכרון..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אם הזכרון מתחת למהירות שלו אז הוא כנראה לא מגביל אותךגם הטמפ' לא מגבילה אותךמה שנשאר זה הלוח (שזה לא כ"כ סביר ותוכל לבדוק בקלות ע"י הורדת המכפלה של המעבד)וכמובן המעבדתנסה להוסיף עוד מתח למעבדאבל יכול להיות שפשוט הגעת לקצה שלו
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר טוב, עכשיו מגיעים לחלק המוזר...........הלוח לא נותן לי יותר מ- 1.55 למרות שבחוברת שמצורפת איתו הוא אמור לתת עד 1.65וכשאני מוריד מכפלה אז אני יכול להמשיך להעלות את הבאס אבל אני לא מגיע לאותה מהירות סופית כמו עם מכפלה 9יש איזושהי דרך לגרום ללוח לתת לי 1.65 כמו שהוא מסוגל ?תודה רבה, אתם ממש עוזרים לי !
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים OKאז הלוח לא מגביל אותך אז נשאר רק המעבד (כי הזכרונות בDOWNCLOCK)מה שדי מוזר כי עפ" תמונות ברשת אתה אמור להעלות באותה שיטה כמו שעשית עד עכשיו (יש לוחות שבהם מעבר לV מסויים מתחילים להוסיף באחוזים)אולי תנסה גירסה עדכנית יותר של ביוס?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר OKאז הלוח לא מגביל אותך אז נשאר רק המעבד (כי הזכרונות בDOWNCLOCK)מה שדי מוזר כי עפ" תמונות ברשת אתה אמור להעלות באותה שיטה כמו שעשית עד עכשיו (יש לוחות שבהם מעבר לV מסויים מתחילים להוסיף באחוזים)אולי תנסה גירסה עדכנית יותר של ביוס?אמממ....... אף פעם לא עידכנתי ביוסבאילו סיכונים זה כרוך ?והאם ה- 0.1 וולט האלה יכול להיות משמעותי בשביל הלוח ?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים לא בשביל הלוח אלא בשביל המעבד זה יכול לתת לך אפשרות להגיע למהירות גבוהה יותר עם המעבד (ומצד שני, זה יכול לא לתת לך כלום ואז אתה פשוט תקוע כי כנראה זה מה שהמעבד מסוגל במתח הזה) לעדכן ביוס זה פשוט (במיוחד היום כשאפשר לעשות הכול דרך WINDOWS) אבל זה חשוב שתשתמש בגירסה הנכונה (כלומר לפי הדגם של הלוח אם) וזה חשוב שהמחשב לא יקרוס בתהליך (בגלל אוברקלוק) וכמובן ביום כזה, שלא תהיה הפסקת חשמל בקיצור, ששום דבר לא יפריע לתהליך (הקצר) לעבור מההתחלה ועד הסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.