פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אז...לכמה מכם עדיין יש מגאסונים של פעם??לצערי, אין לי מגאסונים ואני מחפש חנויות שעדיין מוכרות..אני יודע שכמעט ואין בחנויות, אז אני הולך לנסות באירופה.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אתה ממש איש של רטרו אה? ;Dבכל מקרה יש לי ג'נסיס איפשהו במחסן, אני די בטוח שהיא עוד עובדת
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אתה ממש איש של רטרו אה? ;D בכל מקרה יש לי ג'נסיס איפשהו במחסן, אני די בטוח שהיא עוד עובדת ;OOOOOOOOO אני מקנא, איפה קנית? כן, אני איש של רטרו, אבל לא מעריץ חנוני כזה, כמו אלה שהם גיימרים , מעריצים של סוניק ומשחקים בזה 25 שעות ביום :lol: ROFL
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים יש לי מגאסון משוכלל, כולל שלט אלחוטי, כולל אקדח ומשחקים לאקדח (Duck Hunt!!! ועוד כמה).הכל פועל. מידי פעם אני נתקף בפרץ נוסטלגיה וברצון עז לירות במישהו ומוציא את המכשיר מהבועידם - בשביל האקדח כמובן!לצערי לא שמרתי משחקים שווים כמו מריו וכו'.אז היה מקובל ללכת לחנויות עם קלטת משחק אחת, ולהחליף אותה באחרת תמורת עשרה שקלים. לכן היו לי בזמן נתון רק 3 משחקים.(אגב אין בסקר אפשרות של מגאסון פעיל)
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר יש לי מגאסון משוכלל, כולל שלט אלחוטי, כולל אקדח ומשחקים לאקדח (Duck Hunt!!! ועוד כמה).הכל פועל.לצערי לא שמרתי משחקים שווים כמו מריו וכו'.אז היה מקובל ללכת לחנויות עם קלטת משחק אחת, ולהחליף אותה באחרת תמורת עשרה שקלים. לכן היו לי בזמן נתון רק 3 משחקים.(אגב אין בסקר אפשרות של מגאסון פעיל)טוב, למה אתה מצפה, אין מקום באפשרויות להכול...האפשרות הרביעית- מגאסונים בבית- זה אומר כמה מגאסונים בבית, שהם עובדים או לא עובדים
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר יש מגהדרייב II + MegaCD עם שלטים ומס' כותרים - הכל פעיל ונשמר.רגע, למה אתה מתכוון ב II?וזה לא במקרה הקונסולה שיש לה את Sonic CD?או שאתה מתכוון שיש לך גם SEGA Genesis וגם MegaCD?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים עכשיו ברור? ולסקרנים... כך נראתה מיטב טכנולוגיית הקונסולות של אז (מגהדרייב 2)... אל מול זאת של היום (XBOX 360)...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר עכשיו ברור? :OOOOOOOOO מעולם לא ראיתי את זה, זה לא במקרה... קונסולה כפולה?!??! עדיין יש לי Sega Mega Drive II פעיל 100% ומשחק אחד של סוניק 2 מגניב.. אני מקנא בך. אני אוהב SEGA GENESIS כןןןן אני אוהבבב! ואתם חושבים שמוכרים עוד באירופה כמה מגאסונים ישנים?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים SNES הכל שמור, עובד חלק ובלי בעיות. אפילו יש את החוברות ופוסטר פרסומת למשחקי ה-SuperMario השונים משחקים: - SuperMario World - Street Fighter II 8)
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים :OOOOOOOOOמעולם לא ראיתי את זה, זה לא במקרה... קונסולה כפולה?!??!לא, ה MegaCD הוא "תוסף" שניתן היה לרכוש בנפרד ולהתקין עם ה MegaDrive II, מה שאיפשר לשחק בכותרים ששוחררו בתצורת תקליטורים.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אוקיי התבלבלתי, יש לי Mega drive 2 כמו בתמונה של rockford רק בלי התוספת של הCDgenesis זה לא השם האמריקאי למגה דרייב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.