פורסם 2006 בינואר 1119 שנים הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד;יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes)ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes)וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת?ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים העידכון הוא כמו שציינתה BIOS תיקח את ה Rev האחרוןתבדוק גם ב DFI-Street בד"כ יש להם שם BIOS By Oscar Wuשזה BIOSים מצוינים
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר לא צריך "למחוק" את הביוס הלא מעודכנים באיזושהי צורה? ותודה אני אבדוק את הביוס שדיברת עליהם, אבל קודם כל אני צריך לעדכן עם הגירסה של DFi.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שים לב מה הורדת ה - EXE זו "תוכנה" שמיצרת לך דיסקט BOOT והZIP זה רק הBIOS ותוכנת FLASH לDOS.ועדיף שתקרא את המדריך שלהם באתר איך עושים את זה לפני שתעשה דברים שתצטער עליהם אחר כך
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים היי, נניח ועושים עידכון ביוס והוא לא מצליח והמחשב לא עולה אחר כך, האם אחרי שאני אוציא את הבטריה שלו כלומר שאני אאפס את הביוס אז הוא יחזור לגירסה הנוכחית והכול יפעל כרגיל?אם לא מה בדרך כלל ניתן לעשות אם יש הפסקת חשמל או משהו שפמריע במהלך עידכון ביוס העידכון נכשל?תודה מראש.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש לוחות עם דואל ביוסHot-Flash זאת פעולה לצריבה של ביוס על לוח אחרהפירוט איך נמצא כאן
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים חוץ מהאופציה הזו אני חושב ש DFI תומכים ב FLASH מכונן קטן כשהביוס נדפק - כלומר מכניסים את הכונן עם הקובץ והוא עושה פלאש אוטומטי מהכונן (רק במקרים בהם הביוס פגום)
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים יש בDFI-STREET אימג' להורדה עם הרבה ביוסיםפשוט תצרוב אותו ותעשה בוט מהCDתבחר את הביוס הרצוי והוא יעדכן לך
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים חוץ מהאופציה הזו אני חושב ש DFI תומכים ב FLASH מכונן קטן כשהביוס נדפק - כלומר מכניסים את הכונן עם הקובץ והוא עושה פלאש אוטומטי מהכונן (רק במקרים בהם הביוס פגום)איך הוא בכלל יכול לפנות לכונן אם הביוס נדפק?האם יש לך קישור לזה?עוד שאלה, קראתי לגבי ההוט פלאש, מה אחוזי ההצלחה של זה
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים האחוזים של HOT FLASH ? אם אתה לא מקצר / מעקם משהו, אז אמור להיות 99% אני פעם עשיתי את זה לפני כמה שנים טובות, כשהיא איזה וירוס שמוחק את ה BIOS (צרנוביל ב 2000 אולי ?), אז היו לי בבית 2 מחשבים עם לוח אם של ABIT. המחשב חזר לחיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.