פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אהלן.במצב שבו אני עושה אוברקלוק רק למעבד (גם ע"י העלאת מתח), ומשאיר את מהירות ה-HTT כפי שהיא, האם הצ'יפסט יתחמם יותר מאשר בסטוק? או שנשאר אותו דבר?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים עד כמה שידוע לי - כן.ככה זה היה אצלי בכל אופן.. בלוח GA-K8NF9 NF4אבל יש כאן מומחים גדולים יותר ממני - חכה לעוד תשובות..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אתה בטוח???גם לי יש את הלוח הזה, אבל איך בדיוק בדקת את הטמפרטורות?עד כמה שידוע לי אי אפשר לבדוק באמצעות שום תוכנה, רק עם רכיב חיצוני.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים לדעתי הצ'יפסט לא צריך להתחמם יותר ב OC. הוא ממילא לא יכול לעבוד בתדרים גדולים מתדר סטוק ולכן מורידים מכפלת HTT.ונכון שאי אפשר לדעת מה הטמפרטורה שלו בלוח הזה כי אין מדיד עבור הצ'יפסט.מנסיון אישי וגם מידע באתר הזה, לא נראה לי שעם הלוח שלך הצ'יפסט צריך להטריד אותך, כי המגבלה של הלוח עצמו תעצור אותך ב OC.הדבר היחידי שיחמם את הצ'יפסט זה אם תוסיף לו מתח, וגם את זה ניתן לפתור בעזרת מאוורר (קטן על הגוף קירור או גדול שיזרוק אויר לכוון)
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר שלום גבר! הדבר היחידי שיחמם את הצ'יפסט זה אם תוסיף לו מתח, וגם את זה ניתן לפתור בעזרת מאוורר (קטן על הגוף קירור או גדול שיזרוק אויר לכוון) מה יכול לגרום לצ'יפסט להתחמם? כשמעלים מתח למעבד או לצ'יפסט?
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים בו נגיד שבלוח שלך יש בעיה .... הוא מקוררר פסיבית וצי'פסט פשוט רוטח בלוח הזה מניסיון של כמה וכמה לוחות כאלה אצל חברים .....
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים תגדיר מה זה לעשות OC רק למעבד ? אם אתה משנה את ה HTT / BUS, אז אתה עושה OC לעוד כמה דברים (ואני מניח שה CHIPSET הוא אחד מהם).
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר מה פתאום. האוברקלוק נעשה אך ורק למעבד.את הזיכרון אני משאיר בסטוק ע"י קביעת מחלקים. PCI-E נעול.מכפלת HTT הורדתי. ומה זה בדיוק אוברקלוק לצ'יפסט? קיים בכלל דבר כזה, כל עוד מהירות ה-HTT נשארת אותו דבר?
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר אחי, למה אתה מתכוון בדיוק? מה בדיוק מומהר בצ'יפסט? (הצ'יפסט אחראי על התעבורה בין הרכיבים, ולמהירות שלו קוראים HTT, ואותה לא העלתי )
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים קיצר, עדיין ה BUS יותר גבוהה, גם אם המכפלה יותר נמוכה, ויכול להיות שיש לזה השפעה על פליטת החום שלו
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר ויכול להיות שיש לזה השפעה על פליטת החום שלואז אני לא רוצה תשובה של אולי, אני חייב להיות בטוח אם הצ'יפסט מתחמם או לא.הלוח שלי לא מקורר בכלל, וזה יכול להיות לא נעים.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים שלום דוקטור,זה דווקא יכול להיות דיון מעניין, שיכולים לתרום בו כאלה שיש להם מדיד חום בצ'יפסט.אם יש לכם מדיד בוודאות, אולי תחלקו איתנו מה הטמפרטורה בסטוק וכמה אחרי OC בהנחה שלא העלתם מתח לצ'יפסט - כי מתח נוסף = חום בודאות.כמו שאני מבין את זה ב OC לא ממש מעלים את תדר הצ'יפסט אלה בד"כ מורידים אותו כי זה לא ממש משנה לביצועים ויכול להפריע ל OCולכן אני חושב שהטמפרטורה לא צריכה לעלות (שוב בלי תוספת מתח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.