עבור לתוכן

דעתכם על p4 1.7

Featured Replies

פורסם

AMD פיתרון גרוע:

המעבדים מתחממים מהר.. ונגיד שהם עומדים בחום(מה שלא תמיד נכון-מניסיון), למה אני צריך לדאוג לקירור המארז? אם אני יכול לקחת אינטל בלי לידאוג- ונגיד שאני דואג לקירור- אני רוצה לישון בלילה - VOLCANO7 ולישון עם מחשב פתוח לא הולך ביחד...ונגיד שאני מצליח לישון- אני רוצה לעשות אוברקלוק-אני צריך לעשות קצר במעבד- לפרק את הכל, לשים חומר טרמי ולשים היטסינק חדש שיעשה לי חור במוח בשביל אתה יודע מה- אולי לפעמים יש לו ביצועים טובים

אבל זה שווה את כל זה??

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

AMD פיתרון גרוע:

המעבדים מתחממים מהר.. ונגיד שהם עומדים בחום(מה שלא תמיד נכון-מניסיון), למה אני צריך לדאוג לקירור המארז? אם אני יכול לקחת אינטל בלי לידאוג- ונגיד שאני דואג לקירור- אני רוצה לישון בלילה - VOLCANO7 ולישון עם מחשב פתוח לא הולך ביחד...ונגיד שאני מצליח לישון- אני רוצה לעשות אוברקלוק-אני צריך לעשות קצר במעבד- לפרק את הכל, לשים חומר טרמי ולשים היטסינק חדש שיעשה לי חור במוח בשביל אתה יודע מה- אולי לפעמים יש לו ביצועים טובים

אבל זה שווה את כל זה??

אתה יודע מה? יש לך כסף? הנה, קבלת אישור ממני לקנות אינטל. אבל אל תטעה אחרים. לי יש שני מאווררים במארז, והיסטינק שקבלתי עם המעבד, שקט ביותר, והAMD חיי... לא רועש... מארז סגור, אגב.

OC זה סתם שטויות... רוצה ראש שקט עם הAMD שלך? קנה Volcano6 cu ב60 שקל ושלום על ישראל..

פורסם

אתה יודע מה? יש לך כסף? הנה, קבלת אישור ממני לקנות אינטל. אבל אל תטעה אחרים. לי יש שני מאווררים במארז, והיסטינק שקבלתי עם המעבד, שקט ביותר, והAMD חיי... לא רועש... מארז סגור, אגב.

OC זה סתם שטויות... רוצה ראש שקט עם הAMD שלך? קנה Volcano6 cu ב60 שקל ושלום על ישראל..

אז רק שתדע, זה לא הכסף- AMD 1800 ואינטל 1.6 עולים בערך אותו הדבר

יש כאלה שכן רוצים לעשות אוברקלוק

אני כבר יכול להגיד לך שבמצב מנוחה המעבד שלך לפחות על 60 מעלות,

ו2 מאווררים והיטסינק לא מספיקים.

ואפילו אתה אומר שצריך להחליף HSF ל VOLCANO

וזה כבר אומר רעש קטסטרופלי מכיוון המחשב.

אז תגיד לי מה עדיף:

20 שקל פחות, שקט, אוברקלוק,קור,ואפילו(כן כן אני יגיד את זה) ביצועים

או 20 שקל יותר בכיס, שצריך אח"כ לבזבז בשביל קרור למארז שאפילו אחרי הקירור ישאר חם ויהיה גם רועש וגם לא תוכל לעשות אוברקלוק פשוט ואתה יודע מה, אולי יהיו לך ביצועים קצת(ואני מדגיש קצת!!) יותר טובים(למרות שאני יעשה אוברקלוק ויעבור אותך בכל הביצועים??)

פורסם

אתה טועה לחלוטין. פנטיום 4 מתחממים בערך כמו מעבדים של AMD, קצת פחות אמנם אבל אתה מגזים בצורה שלא תאמן.

פורסם

המעבד שלי על 49 במנוחה. וגם אם הוא היה על 60, זה חשוב לי כקליפת השום. 2 מאווררים בהחלט מספיקים. אני אומר שאם זה מטריד אותך אתה יכול להחליף, אני לא אומר שצריך להחליף. תתפלא, ולקנו, ובמיוחד 6, לא רועשים.. יש קול, אבל לא שומעים אותו כשהמחשב סגור. יש דממה...

אתה יודע שOC זה בולשיט. קור?! איפה אתה חי... יש מתחממים יותר, ויש מתחממים פחות...

בצועים? את המינוח הלשוני הגיקי LOL אתה מכיר? הAXP 1800 עובר את האינטל 1.9 בכיף... בלי להרגיש בכלל...

תעבור עם OC? תעבור, לא אכפת לי.... אז, יש לך מחשב של שלוש נקודות יותר ב3Dmark הופה, אתה מרגיש גבר? שמח? אתה לפתע שלם עם עצמך? מרגיש טוב? רוצה ללכת לחגוג? לראות סרט? ללכת להפסיד למישהו בפינגפונג? bite me...

פורסם

וולקנו 6 זה דבר שמרעיש נורא- והמ5אוורר המקורי של אמד יותר טוב ממנו...

יש לך 49 מעלות(וגם זה מוטל בספק )כי בטח יש לך איזה צ'יפטק מפלצתי מאלומיניום.

אוברקלוק זה לא בולשיט!! :AR15:

אני עדין לא ראיתי אינטל שעובר את ה 45 מעלות...

ה XP1800 לא עובר את האינטל בכזאת קלות- אולי יש לו כמה בנצ'מרקים יותר טובים אבל סה"כ בבנצ'מרקים כללים

אינטל עובר את AMD

ואפילו אם אני יעבור אותך בנק' אחת אני יהיה שמח...

כי אני לא קניתי HSF במאות שקלים- וגם לא השקעתי במארז מפלצתי וגם עשיתי אוברקלוקינג- בלי להתאמץ-

וגם אחרי האוברקלוק- המעבד שלי קפוא לעומת המעבד שלך...

ואם תוכל להסביר מזה LOL??

פורסם

מה זה? מבחינתי זאת עצלנות לשמה.

פורסם

ה XP1800 לא עובר את האינטל בכזאת קלות- אולי יש לו כמה בנצ'מרקים יותר טובים אבל סה"כ בבנצ'מרקים כללים

אינטל עובר את AMD

כי אני לא קניתי HSF במאות שקלים- וגם לא השקעתי במארז מפלצתי וגם עשיתי אוברקלוקינג- בלי להתאמץ-

כבעליו של אינטל וAMD

AMD שדאגו לו לקרור מינימלי עובד מצויין בטמפ' גבוהות אבל הוא יכול לעמוד בזה זה לא נורא

בקשר לאינטל....באינטל צריך לקנות היטסטינק טוב לצורך ביצוע אוברקלוקינג

אם לא הוא מתחמם גם והרבה

וה1.6 נרווטווד לא יצרים יותר אם אני לא טועה בקיצור את ילד קטן שקורא מה שרשום בפורום ולוקח\מדבר דברים ללא הקשר

בקיצור אין לך משהו חשוב להגיד [glow=red, 2, 300]שתוק[/glow]

פורסם

אינטל עובר את AMD

וולקנו 5 לא מרעיש...

אוברקלוק זה בולשיט.

אני ראיתי אינטל שעובר את זה, ונתקע...

ה1800 עובר בקלי קלות את האינטל... תסתכל במיליון השוואות קיימות. מצטער, אין לי צ'יפטק, יש לי מארז קבר של ניורון. והאלומינים לא מקרר יותר מהפלדה או מהפח. אני לא קניתי HSF במאות שקלים, הוא עלה לי 8 דולר... אני מצטער... ממתי שלוש מעלות זה קפוא?! בנאדם, אם האינטל שלך מתקרב לטמפרטורה הזאת, הוא הלך. וAMD שורד 80 מעלות בכיף...

את האמת? תקח לתשומת לבך גם את מה שכתוב הודעה מעלי.

פורסם

אתם צודקים לגבי ה-AMD...לי יש axp 1800 עם מארז C-850 סטנדרטי והקירור למעבד ג'נריק לחלוטין, והמעבד עובד בסדר גמור על 57 מעלות רוב הזמן...

פורסם

אז רק שתדע, זה לא הכסף- AMD 1800 ואינטל 1.6 עולים בערך אותו הדבר

יש כאלה שכן רוצים לעשות אוברקלוק

אני כבר יכול להגיד לך שבמצב מנוחה המעבד שלך לפחות על 60 מעלות,

ו2 מאווררים והיטסינק לא מספיקים.

ואפילו אתה אומר שצריך להחליף HSF ל VOLCANO

וזה כבר אומר רעש קטסטרופלי מכיוון המחשב.

אז תגיד לי מה עדיף:

20 שקל פחות, שקט, אוברקלוק,קור,ואפילו(כן כן אני יגיד את זה) ביצועים

או 20 שקל יותר בכיס, שצריך אח"כ לבזבז בשביל קרור למארז שאפילו אחרי הקירור ישאר חם ויהיה גם רועש וגם לא תוכל לעשות אוברקלוק פשוט ואתה יודע מה, אולי יהיו לך ביצועים קצת(ואני מדגיש קצת!!) יותר טובים(למרות שאני יעשה אוברקלוק ויעבור אותך בכל הביצועים??)

קראנצ' היקר, זו לא פעם ראשונה שאתה מעלה טענות מפורחות ולא מנמקות לאוויר, אשר עשויות להטעות משתמשים רבים בפורום. כמות הרעש של Volcano 6/7 היא לא עצומה כמו שאתה מתאר, אלא היא בדיוק כמו זאת היוצאת מHSF שבא עם המעבד.

פורסם

מדוע אמור להיות לי אכפת שהמעבד עובד ב 50 או 30 מעלות? כל עוד לא מדובר במקרה קצה של התחממות מטורפת (וזה רק בגלל טעות אנוש בהרכבה של ההיטסינק).

הטענה שAMD פחות טוב מכיוון שהוא חם יותר היא טענה מופרכת... ההבדל קיים אולי רק באוברקלוקינג (ורק בנורתווד)

פורסם

תקשיבו,

לי יש דברים שיותר חשובים לי במעבד(חום,אוברקלוק,ביצועים)

ולכם חשובים דברים אחרים

לי מתאים אינטל ואני מנסה להסביר לכם למה,

יש לי ניסיון עם AMD ואני לא מדבר סתם

ולדוגמא: הרעש של הולקנו 6 ו7 הוא הרבה יותר חזק מהרעש של ה HSF המקורי של אמד

ואני מתפלא איך מנהלים באתר לא יודעים את זה?

ועוד מישהוא כתב שצריך לקנות היטסינק מיוחד כדי לעשות אוברקלוק לאינטל..

באמת...

אז לפני שאתם אומרים שאני אומר דברים סתם, תבדקו מה אתם אומרים...

פורסם
toms%2Egif
פורסם

אהמ...

עכשיו,קראנץ',אחרי שמורי העמיד את טענותייך חסרות הבסיס במקום שלהן הם שייכות אולי תפסיק לפלוט כל-כך הרבה שטויות.

ואיזה אוברקלוק בדיוק אתה חושב שתצליח להגיע אליו עם הHSF המקורי של אינטל?

(שאלה רטורית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים