עבור לתוכן

שאלה לגבי טמפ' עם מזגן ושאלות לגבי ברקים..

Featured Replies

פורסם

היי

עכשיו כשהחורף מראה את פניו.. הייתי מעוניין להדליק את המזגן בזמן שהמחשב דלוק -

1) האם המזגן על טמפ' של חימום, תגרום לחימום יתר של המחשב? ואם לא באופן דרסטי בסביבות כמה? מה מומלץ?

2) האם חיבור של מזגן 1. משו כ"ס עילי בנוסף למחשב על שקע אחד - יגרום עומס? זה כל מה שמחובר שם - מלבד המודם שגם מחובר.

שאלה נוספת - לגבי ברקים:

האם בזמן ברקים וסערות חזקות כמו עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, מומלץ לכבות את המחשב והמודם מהקיר?

תודה

פורסם

שלום.

1: במקרה של סערת ברקים ממולץ לכבות את המחשב מהחשמל ולא רק את המודם אלא אם הכול גם טלבזיה...

2:אם אתה מדליק מזגם על חימום והחדר נהיה ממש חם כך גם טמפרטורת המחשב עולה, כמובן שרק אם החדר ממש חם אז זה יכול לגרום לחימום יתר של המחשב אבל אני חושב שאתה תיפגע קודם :)

3:חיבור של מזגן&מחשב על תקע רגיל לא אומר לעשות עומס אני חיברתי 2 מחשבים& מאוור&ראטר&מודם על תקע אחד -מן הסתם לקחתי מפצל..

מקווה שעזרתי..

פורסם
  • מחבר

שלום.

1: במקרה של סערת ברקים ממולץ לכבות את המחשב מהחשמל ולא רק את המודם אלא אם הכול גם טלבזיה...

2:אם אתה מדליק מזגם על חימום והחדר נהיה ממש חם כך גם טמפרטורת המחשב עולה, כמובן שרק אם החדר ממש חם אז זה יכול לגרום לחימום יתר של המחשב אבל אני חושב שאתה תיפגע קודם :)

3:חיבור של מזגן&מחשב על תקע רגיל לא אומר לעשות עומס אני חיברתי 2 מחשבים& מאוור&ראטר&מודם על תקע אחד -מן הסתם לקחתי מפצל..

מקווה שעזרתי..

עזרת מאוד - השאלה היא - נאמר ואני שם חימום על סביבות 20-25 - האם צריכה להיות השפעה מאוד גדולה על טמפ' המחשב?

זה פשוט לא נוח לעבוד עם מחשב באופן שוטף - כשהוא דלוק כל היום - כשהטמפ' שלו גבוהה מדי..

פורסם

לא אמורה להיות לך שום בעיה כאשר טמפרטורת החדר היא 20-25c

אחרי הכול בקיץ יש ימים שהטמפרטורה הרבה יותר גבוה והמחשב עומד בזה..

השאלה גם איזה קירור יש לך אם הוא מתחמםן בקלות ליבה אבל באופן כללי לא תהיה לך שום בעיה.

פורסם

עכשיו כשהחורף מראה את פניו.. הייתי מעוניין להדליק את המזגן בזמן שהמחשב דלוק -

1) האם המזגן על טמפ' של חימום, תגרום לחימום יתר של המחשב? ואם לא באופן דרסטי בסביבות כמה? מה מומלץ?

שאלה נוספת - לגבי ברקים:

האם בזמן ברקים וסערות חזקות כמו עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, מומלץ לכבות את המחשב והמודם מהקיר?

1) כפי שאמרו, החימום לא אמור לגרום לחימום יתר של המחשב כי גם ככה בקיץ הטמפ' גבוהות יותר. מה שכן, תמיד כדאי להיות עם אבצע על הדופק - תבדוק את הטמפ' ותוודא שהיא לא גבוהה מידי.

*) המודם גם ככה של הכבלים/בזק, לא? שישרף מקסימום... :)

אפשר לקנות מגן ברקים, ואז אם יש עליית מתח מטורפת הוא אמור להגן על המחשב. לי אישית יש אל-פסק, שגם טוב נגד הפסקות חשמל.

פורסם

מחשב ומזגן לא מומלץ לחבר על אותו שקע, כשהטרמוסטט של המזגן מפסיק ומפעיל אותו זה יוצר עליות/ירידות במתח.

פורסם

באמת תשימו לב, לפחות ככה זה אצלי, מתי שמדליקים את המזגן יש ירידה במתח... האור ניהיה עמום יותר לשניה וחוזר...

בשביל זה יש את הUPS...

:xyxthumbs:

פורסם

באמת תשימו לב, לפחות ככה זה אצלי, מתי שמדליקים את המזגן יש ירידה במתח... האור ניהיה עמום יותר לשניה וחוזר...

בשביל זה יש את הUPS...

UPS זה אל פסק..?

פורסם

UPS מומלץ ביותר :P:P היה כבר פעמיים שהיה לי הפסקות חשמל של שניה אחרי שניה והUPS הציל תמחשב :D

פורסם

כשאצלי יש הפסקת חשמל אז המחשב פשוט עושה ריסטרט או מתכבה, תלוי באורך...

יש לי חבר שנשרף לו הלוח אם והספק בגלל הפסקת חשמל :lol::smile1:

פורסם

כן זה בעסה של החיים !!! ועוד עם ספק ג'נרי במיוחד כול המחשב יילך, יש לו עליות וירידות מתח כמו לא יודע מה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים