פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שלום.יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני?תודה מראש לעוזרים: TMRider
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים תבדוק את כל האופציות שיש ב PAL+את ההגדרות היציאה(אם יש אצלך) בטלוויזיה של ה סופר וידאו
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אני כמעט בטוח שבדקתי הכל יכול להיות שאני צריך להוריד דרייבר מסויים במיוחד?בנוסף אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video שאליו אני מחבר כבל דו ראשי של אודיו (אדום ולבן) וכול להיות שאני יכול לחראות צבעוני רק אם זה מחובר דרך מתאם הוידאו (צבע צהוב)?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים תשחק עם הדרייברים.קורה לי כל פעם שאני מחבר את המחשב לפלזמה, אבל אז אני משנה הגדרות בדרייברים (NVIDIA) והכול מסתדר.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר היה לי NVIDIA במחשב הקודם (שבו הצלחתי לראות צבעוני) ואני לא בטוח שזה אותו הדבר.ניסיתי להוריד דרייברים (ATI) אבל כאלה מוגדרים במויחד לזה כמו שיש ל-NVIDIA
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים הלינק מהמדריך שפורסם פה באתרhttp://www.tomshardware.com/2005/11/23/pc_interfaces_101/
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים הכבל S-Video מחובר ישירות לטלויזיה או שהוא מחובר למתאם כזה גדול שיש לו 21 פינים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.