עבור לתוכן

יש הבדל בין 2GB ל4GB??

Featured Replies

פורסם

שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל??

או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...

פורסם

תלוי מה אתה עושה...גרפיקה או משחקים... בכל מקרה ממש לא צריך יותר מ2 ג'יגה

פורסם

בהנחה שאתה לא מתכוון להשתמש בתוכנות יעודיות שדורשות זיכרון רב אלה המטרה היא משחקים אין צורך ביותר מ 2גי'גה כיום בנוגע לעתיד עד שבאמת תהיה חייב יותר מזה יהיו כבר זכרונות הרבה יותר מהירים ומתקדמים (DDR3)

כיום למחשב סטאנדרטי צריך 512

למשחקים מינימום 1024 ואם אפשר אז 2 גיג'ה לא יזיק ואפילו דיי עוזר במשחקים חדשים (BF2)

פורסם

DakloN

בתוכנות מקצועיות יש הרבה פעמים הבדל לא קטן בין 2GB ל 4GB

אבל שוב, זה תלוי בשימושים

פורסם

נראה לי לא שימושי אם הוא היה צריך לתוכנות הצפציפיות האלה הוא היה אומר/יודע

עדיף שלומור את הכסף לשידרוג/דברים אחרים....

פורסם

אם אין לך בעיה של כסף לך על 4 תמיד תמצא משהו לעשות עם זה.

אבל אם להיות קצת מעשיים אתה יודע שתמיד ניתן למצוא איפה לשים מעל 1000 ש"ח של ה 2GB הנוספים.

אם תסתכל כאן בכתבה מלפני חודש: http://www.tomshardware.com/2005/12/13/how_much_ram_do_you_really_need/

תראה שההבדל בין 1G ל 2G ממש לא מורגש במרבית השימושים של מחשב.

ההבדל היחידי הוא כמו שאמרו פה בתוכנות מקצועיות (אם אתה משתמש) שניתן לוודא ברשימת הדרישות אם הם יודעות וצריכות לנצל כמות של זכרון. ומקרה שני הוא של ריבוי משימות כבד (כמובן בעיקר עם כפול ליבה)

אם אין סיכוי סביר שתשתמש בזה חבל על הכסף. 2G זה בהחלט מספיק לעתיד הקרוב.

פורסם

ואם אתה באמת צריך לעבוד אם תוכנות גרפיקה כבודות למשל או דברים באמת שדורשים דרישות ממש גבוהות אז הייתי משקיע לא רק בנפח זיכרון גדול אלא גם בכוח עיבוד גדול ואם באמת אין לך בעיה של כסף אז תיקח 4 GB אבל גם מעבד חזק וגם כרטיס מסך חזק :)

כדי שהמחשב יוכל לשמש אותך לזמן רב..

ועדיף גם למצוא זיכרון לא רק עם נפח גדול אלא גם תיזמונים הדוקים ושהת'דר של הזיכרון יהיה גם גבוה

פורסם

אוקי שאלת מליון הדולר מה עדיף ?

תראה כמו שנאמר פה ומעלי אם הינך משויך למשפחת רוטשילד ואתה מחפש על מה לבזבז את הכסף למה לא ?

שיפור זה יתן במשחקים ובכלל בעבודה הכללית אבל זניח ביותר אשר לא שווה את ההוצאה הכספית

אז מה שקובע פה זה כיסך בלבד אם יש אז למה לא ?

אם אין אז בהחלט שווה להפתשר על גיגה ולהנות עדיין פלוס מינוס מאותם ביצועים

פורסם

לאנשים שמשתמשים בתוכנות מקצועיות שדורשות נפחי זכרון עצומים (ויש הרבה כאלה)

זה משתלם כי ההשקעה מחזירה את עצמה בזמן עבודה

פורסם

אבל אנשים שמתמשים בגרפיקה, לא משתמשים יותר בmac ?, הוא הרבה יותר עדיף מאשר pc רגיל

פורסם

שום מחשב של אפל לא יכול להתמודד עם המעבדים החדשים של AMD ואינטל (אולי החדשים שלהם שמבוססים על אינטל כפול ליבה)

פורסם

נקודה טובה באמת הרבה גרפיקאים מקצועים משתמשים ב MAC כי המערכת הזאת יותר טובה לזה..

עדיין עם בא לו שיהיה לו WIN XP ושעדיין שהעבודה בגרפיקה תהיה מהירה..

פורסם

א. ביצועים זה כבר לא רק השטח של Mac

ב. ניסית פעם לקבל שירות ל Mac בארץ?

הרי אתה לא יכול להזמין טכנאי PC... יש על זה מונופול

פורסם

^^^

פה אתה צודק, אין מה להגיד, הרי יש רק מקום אחד בארץ שרוצה להחזיר "עטרה ליושנה" ולא כ"כ מצליח לו

ולמה זה באמת ?, שmac כבר לא כ"כ חזקים בביצועים, הרי זה מה שעשה אותם יותר טובים , מבחינת גרפיקאים, בבחירה טובה יותר ומשתלמת יותר מבחינת עבודה.........

חבר שלי אמר לי פעם שהוא עשה ניסוי פשוט, הוא לקח קובץ יחסית גדול של photoshop והריץ אותו קודם על pc רגיל וזה קירטע לו למשך איזה 15-20 דקות מינימום אח"כ הוא לקח את אותו קובץ והריץ על mac הוא הריץ אותו בפחות מדקה.......

פורסם

Mac היה יותר חזק

כבר לא עם המעבדים כפולי הליבות שיש היום (הרי Mac היו מבוססים על כפולי ליבה הרבה מאוד זמן בזמן חומרה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים