עבור לתוכן

פתיחת פורטים במודם alcatel speed touch home שמשודרג לראוטר

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם alcatel speed touch home משודרג לראוטר ומחובר לסוויט'ש ואליו מחוברים המודם ועוד 4 מחשבים..

כל הזמן יש לי lowid ואין לי מושג איך לפתוח לו את הפורטים הנחוצים ובכלל.. תודה על כל עזרה שתינתן.

גיא.

פורסם

תרשום את זה בחיפוש או גוגל

מדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג

פורסם

בבקשה:

http://homepage.mac.com/dogcow/stprohowto.html

המדריך הוא למקינטוש אבל עובד מצויין גם על PC רגיל.

מה שאתה צריך נמצא למטה לקראת הסוף תחת PORT FORWARDING.

בהצלחה ופני אליי בפרטי לשאלות במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

אין לי את הסיסמא... אני נואש!! ואני גם לא יודע מה לעשות עכשיו כדי לפרוץ אותה! :(

פורסם

אל תאמר נואש סטינגר יקירי, לכל בעיה פתרון:

http://www.avi.org.il/

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ואם אני לא יודע גם את שם המשתמש(או שזה אוטומאטי? כי את המודם פתחתי לנתב לפני משהו כמו 3- 3 וחצי שנים ואני לא זוכר כלום מאז ולא כתבתי כלום)

היום אני כבר מבין בכל העניין.. חשוב לציין שלפני שבוע ניסיתי לפתוח פורטים(לא ידעתי כלום אבל חשבתי שזה כמו בכל ראוטר רגיל) אז נכנסתי ל10.0.0.138 שזאת כמובן כתובת האייפי של המודם וככה גם עורכים את הSETUP שלו וזה נכנס לי לשם.. ואז היה שם איזה כפתור system setup וחבר שלי מטומטם לחץ על זה ומאז אי אפשר להיכנס יותר להגדרות!

פורסם

כמדומני אתה יכול לרסט אותו מאחורה.

קח איזה קיסם או משהו ותגשש בפתח הקטן שנמצא ליד חיבור ה-LAN מאחורה עד שתרגיש משהו נלחץ.

תחזיק את העניין לחוץ עד שהנוריות של המודם מתחילות להבהב - זה אמור לאפס מחדש הכל ולפתור לך את הבעיה.

בנוסף אם אני לא טועה ה-USER זה אוטומטי אז תן לזה ניסיון נוסף.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

איפוס לא ממש יעזור לי... כי אז צריך להגדיר אותו לגמרי מחדש כראוטר ואת זה אני לא ממש יודע לעשות...

יכול להיות שהיו אפילו הגדרות רגילות אני לא יודע.. או שזה לא הגיוני... כי פשוט אם אני מרסט אותו אין לי גישה לאינטרנט ואז נדפקתי...

פורסם

חלילה וחס.

אני ריסטתי את שלי המון פעמים ולא הגדרתי כלום מחדש. אל תדאג בכלל.

תוריד/תדפיס את המדריך שהבאתי לך ותעבוד אופליין, כאשר אתה כמובן דואג לפני זה שיהיו לך את כל הסיסמאות גישה ושמות המשתמשים שלך אצל ספק האינטרנט.

אתה לא צריך להגדיר שום דבר מיוחד - מקסימום תתקשר לתמיכה הטכנית של הספק שלך וידריכו אותך ב-5 דקות איך לקנפג מה שצריך, ואני שוב אומר שלא תצטרך בכלל להגיע לשם.

אני ממליץ לך בחום לאתחל אותו ופשוט לפתוח אותו מחדש.

בהצלחה, ומקסימום פנה אליי בפרטי ואשמח לעזור.

אל יאוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים