עבור לתוכן

הצעה לכרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף.

הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש כאלה שימליצו לך על כרטיס חדש למרות שאני לא ממליץ לך,אם יש לך GEFORCE4 ואתה רוצה לקנות משהו ב250-350 אתה ממש תתבעס שאתה תראה שאין שיפור משמעותי,אני ממליץ לך להמשיך לחסוך עוד 300 שקל ותקנה את ה6200,אתה תשמח שעשית את זה במקום לקנות משהו הרבה יותר חלש.

פורסם

תחסוך עד שתגיע ל 700 שקל ואז תוכל לקנות 6600 שיותר טוב מ6200 בהרבה

פורסם
  • מחבר

שמתי את הקישור כי חבר שלי החליף את שלו ל-9250 ויש שיפור גדול מאוד , אצלו המשחקים פועלים חלק לגמרי ויש לו מחשב קצת יותר חלש משלי .

אז אמרתי שהתקציב שלי מאפשר לי לעלות עוד קצת ל-9550 , אבל אם אתם אומרים אז אולי שווה לי לחכות קצת.

אגב ראיתי יד שנייה , שווה בכלל להתקרב?

9600 הוא רוצה עליו 400 היה שנה בשימוש ועם אחריות לשנתיים , ואפשר להסתדר עם הבנאדם עוד קצת , כדאי או שעדיף חדש?

פורסם

עזוב אותך תחסוך למשהו רציני לי יש r9250 ואני סובל במשחקים כמו nfs לעומת זאת לחבר שלי יש 6600 והוא נהנה בכל משחק

פורסם

הורגים אותי השטויות שרושמים שם...

6200XT בחיית ראבאק...

בשום אתר אין דבר כזה ואין שום מידע על כזה כרטיס...

...

...

בכול מקרה אם זה אכן הכרטיס אני מציע לך שתבדוק שוב את העיניין אם זה 128ביט ואם הוא נראה באמת כמו הכרטיס שבVR-ZONE שבסקירה אז אקנה אותו גם בשביל C@ וניסויים שטניים

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

אני מבין ה-6600 זה ג'פורס נכון?

אני פשוט רק עכשיו נכנסתי לעניינים בקשר לכרטיסי מסך.

פורסם

כן זה GEFORCE 6600 אבל 6200+OC+פתיחת צינורות שווה בבצועים(קצת פחות)ל6600GT שחזק בהרבה מאוד מ6600 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן זה GEFORCE 6600 אבל 6200+OC+פתיחת צינורות שווה בבצועים(קצת פחות)ל6600GT שחזק בהרבה מאוד מ6600 :xyxthumbs:

אחי דבר בעברית=)

אני לא צריך משהו עד כדי כך חזק אני רוצה פשוט שהמשחקים יפעלו חלק בלי תקיעות , אבל גם שאני לא אצטרך עוד שנה -שנה וחצי להחליף שוב כרטיס מסך.

פורסם

ידידי הטוב אין דבר כזה בלי תקיעות...

פורסם
  • מחבר

טוב אני יתקן - שאני לא אראה את המשחק בהילוך איטי.

פורסם

ידידי הטוב אין דבר כזה בלי תקיעות...

יש תלוי באיזה הגדרות משחקים ;)

וזה ישפר לך את הכרטיס ב70% לפחות,תלמד לעשות OC בפורום אוברקלוק ופתיחת צינורות זה מאוד קל ויש מדריכים כמו הזה:

http://www.vr-zone.com/index.php?i=1907&s=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים